Kokusu ağır olmayan ama güzel yumuşatıcı öneriniz var mı (boykot olmayan) siz hangisini kullanıyosunuz
Bingo Bebeğimin kokusu 🥰
Teşekkür ederim 💕
Bingo sarı olan çok güzel vatan markalı var. Çatlatan serisi onun da mavi olanı güzel
Teşekkür ederim
Peros beyaz olan kullanıyorum kokusu biraz ağır (perosların hepsi ağir kokuyor) son aldığım şişe yıkayınca kokmuyor neden oldu anlamadım
Çok ağır olunca garip oluyor kokular kötüymüş gibi geliyor burnuma
Peros sarı 💛🤌🏼😌
Teşekkürler 🌸
Ben bir kaç gün önce bunu aldım beğendim.
Peros sarıyı cok övdüler ilk çıktığından beri bende aldim güzel sonra sürekli ayni koku degistireyim dedim kırmızısını aldım o da cok güzelllll 😍😍😍
Teşekkür ederim🌸
Kiz benim koca gecen vatan diye bi marka almis ay kokusu cok kalici denersen dene ben neler cektim o yumusaticidan
Gulum sen iyi misin 🤭
Bilemiyorum ama bu aralar aşırı hassas oldum koku konusunda garip geliyor bana
Sirke kullanmayi denedin mi peki belki yumusaticinin parfumu rahatsiz ediyodur seni sirkenin kendi konusu csbuk ucar ya camasirin krndi kokusu kalir
Yok hiç denemedim iyi mi oluyor öyle
Bi de onu dene bakalim beyaz sirke vardir evinde az olan camasirlarini at makinaya yunusatici yerine airke koy kurusun katlama sepetle dolaba koy 1 gun beklet bak kokusuna hosuna gitmezse bi turda yumusaticiyla durulat tekrar kurut
Benim de kokı hassasiyetim var her kokuyu kullanamam miğdemi bulandırır bütün kokuları denedim en son bingo soft sensitivede durdum 2 yıldır kullanıyorum bence denemelisin beyaz üzrinde bebek resmi var
Teşekkür ederim bana da öyle geliyor bazıları kendi kokusu ama sanki çok pis kokıyomuş gibi geliyor bana
Evet gerçekten öyle benim tavsiye ettiğime bak canım cok hoş hafif antibakteriyel hem
Peros sarı ve bingo lilyum mavi
Teşekkür ederim 🌸
Bingo lilyum lacivert gibi çok güzel kokuyor o olmazsa sarı peros alıyorum
Yumuşatıcı değil sıvı beyaz sabun kullan hem doğal hem yumuşatıcıdan kat kat etkili
Hiç denemedim onu
Bingo bahar çiçekleri kullanıyorum canim
1,483,212 soru
24,260,610 cevap
341,472 kullanıcı