2.sezeryan arasında kaç yıl var neyiniz oldu kız mı erkekmi
Kızım 4 yaşındayken 2.sezaryenimi oldum, oğlum oldu. Bana hep 2.kolay oluyor dediler ama ben çok zorlandım.
Acı eşiği çok yüksek biriyim ama hastaneden eve geldikten sonra ağrıdan duramamıştım.
Hastanede tabii sürekli ağrı kesici yapıyorlar, pek ağrı hissetmiyorsun ama evde zor oldu bana.
Inşallah seninki kolay olur canım 🌸
İkisi arasında 5 yaş var ilki erkek ikinci kız. Hep ikinci kolay olur dediler ama çok agriliydı . İlkinde hemen ayaklanip hicbisey olmamış gibi hayata devam ettim herkes normal oldu sanıyordu .ikincide ilk gün gayet güzeldi ikinci gece bı yanma batma geldi anlatamam serumlar bile fayda etmedi. 20 günde zor toplandim ama ben hep ayakta olmak zorundaydım mesela eve çıktığım gün kırtasiye alışverişi yapmaya gittim ertesi gün oğlumu okula götürdüm benden başka kimseyi istemedi yanında. 1 hafta götürüp getirdim arabayla belki hep ayakta olduğum için atlatamadim
İlk cocuguma kavuşmak için daha erken kalkıp yürümeye başladığım için çabuk toparladım
İkiside erkek aralarında 22 ay ikincisinde daha çabuk toparladım bence yada toparlanmak zorunda olduğum için çabuk toparladım😊😂 sezeryanin 3. 4. Günü bildiğin yemek yaptım evimde çünkü mecburdum bakmam gereken bir oğlum daha vardı
2 doğumumda farklı hastaneler kullandım. Bunun mu etkisi var bilemiyorum. İkinci sezeryanım daha rahat geçti, acım neredeyse olmadı. Araları 3 sene
1,498,790 soru
24,482,488 cevap
357,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın