0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Merhaba benim adete iki gün var ve benim ne adet nede hamilelik belirtim yok pcos var normalde düzensiz bir adet dongum var ama 3 aydır aynı günde oluyordum hiç belirtim yok belirti olmadan da hamilelik olur mu böyle olan anneler var mı yardım edin lütfen ☺️

3 Cevaplar

0 oy
(8,485 puan) tarafından

Ben gebeliğimde normal adet olacak gibiydim. Erken gebelik testi yapsan çıkar. 

(7 puan) tarafından

Adete 7 gün kala yapmıştım negatifti şimdi ara ara adet sancısı gelip gidiyor ama çok hafif psikolojik de olabilir diyorum test yapmaya korkuyorum gerçekten iki yıldır hep negatif görmekten ☹️

(8,485 puan) tarafından

E çok erken test yapmışsın da ondan. Ben de şüpheli ilişki yüzünden adete 7 gün kala test yapmıştım negatifti ağır spor falan yaptım ona güvenerek. Ama adet günü akşam oldu artık adet olamayınca yine yaptım net çift çizgi oldu. Bu kadar erken test yapılmaz

(7 puan) tarafından

Başka belirtiniz yok muydu Allah bağışlasın Allah  çocuğunuza uzun ömürler versin inşallah 💕 

(8,485 puan) tarafından

Amin tüm çocuklara inşallah. Benim yoktu, esas belirtiler 6 haftalıktan sonra başladı bende. Bulantı, yorgunluk, uyku hali

(7 puan) tarafından

Evet haklısınız çok erken yaptım merakmıma yenik düştüm bende sizin gibi adet gunu yaparim inşallah çift çizgiyi görürüm sizin gibi 💕

-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından

İki arkadaşım da bir gebenin günlüğü var Instagram da oradaki bayanla konuşup testler alıp hamile kaldı biri hamile biriminde ikincisi oldu ,ikisindede bir gebenin gunlugunun takviye ve ovulasyon testlerini kullandı .

Onun dışında ben tüp Bebek annesiyim ,şuan hamileyim ikisindede belirti yoktu sadece çok gazım oluyordu , normalde akıntım çok olurdu o dönem akıntım durmuştu ,midem yaniyordu birde .belki saçma gelecek ama ,ben ikinci çocuğuma hamile kalmadan önce hamile olduğumu sanmistim eczanede uzak die üşendim araştırırken çamaşır suyunu gördüm öyle denedim kabarmadi hiç . sonra tüp Bebek yaptık öyle aklıma geldi test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı yine denedim bu kez köpürdü.

Amaa okuduğum kadarıyla bu yanıltıcı bir yöntemmis herkeste aynı sonuç vermemiş . HAMİLEYİM .RABBİM senin ve isteyen çabalayan evlat özlemi çeken herkesin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı Salih amelli evlatlarla .

(8,485 puan) tarafından

Doktora gidecek misin, bir de karın bölgesinde yağlanma kilo falan var mı 

(7 puan) tarafından

Doktora gidecem evet malesef karın bölgesinde yağlanma var sık diyeteyim fakat orası bir türlü ermiyor sporda yaparım 

(7 puan) tarafından

Bana tavsiye edecegin kür falan var mı canım ne yapacam hiç bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum 

(8,485 puan) tarafından

PCOS konusunda bilgim yok ama burada çok duyuyorum PCOS'lu olup hamile kalan. İstersen bir post açabilirsin tavsiyesi olan çıkar. 

Bizim ofiste PCOS olan biri var, gebe kalamıyor o da ama onun başka sorunları da var. Yaşı 43, çok alkol alıyor, sigara çok, karın bölgesi çok yağlı. Başka yerde kilosu yok ama alkolden falan karnı çok yağlanma yapmış. Doktor her şeyden önce karnını eritmen lazım dedi. O yüzden sordum kilon var mı diye. 

(7 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım cevap verip vaktini verdiğin için ben bir post açayım umarım bilgi alırım 

0 oy
(29 puan) tarafından

Canım test al eğer çıkmazsa değilsindir bende olmadım adet ama olurum ya

(7 puan) tarafından

Adet gunu yaparım diye düşünüyorum canım şimdi yapmak istemiyorum senin adet günün ne zamandi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 297 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prenseslerin_annesi (1,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
10 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nurnur 55 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 499 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Aytac Moay (1,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,847 soru

24,483,174 cevap