Sabahın 7bucugunda hastaneye gittim kızımla çok hasta kahvaltı etmiyo çocuk köründe gittik randevumuz yoktu bıtane kadın 17 yaşındaki kızına randevusuz kayıt aldı benim gördüğümü gördü asistan banada verdi sıra o doktor 9 da geldi o kadın girdi çıktı kızlar benim kzıım 5 yaşına yeni girdi ve çok hasta bekledim çok bekledim 1saat oldu çocuk bekledi kızım bekleyemiyo açıktı daha çok üşüdü nezaman alırsınız dedim alırız dedi asistan ama almadı 2saate yakın bekledim içeri girdim benle o kadın aynı anda sıra aldı neden o girdi benim çocugum giremedi o hem benim kzıım çok küçük dedim asistan bekliceksin dedi ben eve gidip çocuga yemeğini vericem acıktı ayakta beklemekten dedim sizce ne yapayım ede geldim şimdi doyurdum götürücem sırası var ama çok üzüldüm bukadar bekletmesi nekadar doğru hasta çocugu sonuçta ben sabahın köründe geldim okadarda kişi yoktu öğleden 2de gideceğim tekrar uzak bana
Keşke ekmek arası bişeyler yedirip git gel yapmasaydın. Randevusuz olunca onların insafına kaliyor maalesef.
O kadın nasıl girdi çıktı ben anlamadım ama sordum o neden girip çikti dedim mos mor kesildi karşımda
O kadın onun tanıdığı belliki hemen aldığına göre bir sıra bi randevu alınır bilerek almamış işine gelenleri öyle güzel ilgilenip alıyorlar ki hemen vicdansız 17 yaşında eşek kadar olmuş bekleyemiyımuymuş 5 yaşında çocuğu bekletiyor 2 de gitmek için geç kalmışsın keşke bu simit bişey alıp verseydin
Yemiyo simit ama doktor iyidi asistan kötüydü
Çocuk acil yokmu oraya götürsen poliklinik sırasında bekletme
Ah sorma geçen götürdük kızıma başka ilaç yazmış acill doktoru 5 yaş bebek gibi çocuk doktoruna götürün demişti bana doktor
Bizimkilerin bir lafı var sabrın varsa devlet Hastanesi'ne paran varsa özel hastaneye git derler. Doktorlarin gözünde herkes aynı "hasta" poliklinik de öncelik pek tanınmıyor ve çoğu doktor asla randevusuz kabul etmiyor eve gel git yapana kadar keşke ya yanında bişey getirseydin yada kantinden falan anı kurtaracak biseyler alıp yedirseydin yazık yavruya hem beklemiş hemde 2 kez gel git yapacak
Çok bekledim çocık kötüydü öksürmekten öksürük öok kötü bişey
Randevunuz yoksa maalesef nezaman boşluk olursa ozaman alırlar canım 5 yaşa özel bir tolarans yok ve oraya gelenlerin hepsi hasta zaten keyfi gelmiyorlar değil mi?
Valaha çocugun ciğeri çıkar gibi öksürdüğünü görüp 1buçuk saat bekletti aç karnına ama asistan diğer kzııda hemen aldı 16 yaşlarında
1,498,842 soru
24,483,097 cevap
357,168 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın