Merhabalar,
Anneme geçen hafta meme kanseri teşhisi konuldu. Ilk başta basit kötünün iyisi dendi ama bildiğin doktor, ameliyat sonrasında kemoterapi gibinhir yıllık bi plan çıkarmış. Böyle bi sürece tanıklık eden varmi?
Dualarinizda Annemi de gecirirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler 😊
Kaçıncı evrede benim annemde meme kanseriydi aslında bu postu gürünce çok özüldüm hata girip girmemek aradında kararsız kaldım Biz de 7 ay önce öğrendik annemin meme kanseri olduğunu Kemoterapi aldı 8 tane sonra 31 Temmuz'da Işık tedavisine girdi Maalesef ki eşik tedavisinde başını attığını öğrendik 22 Ağustos'ta da annemi kaybettik lütfen siz iyi doktor seçin bi doktor lâ kalmayın benim annem çok gençti 38 yaşındaydı 1 buçuk yaşında kardeşim var biz çok zor bi süreç teyiz ve çok zor bi süreç yaşadık diz yapmayın gezdir iyi doktor bulun 2 ay oldu annemi kaybedeli
Çok üzüldüm, allah rahmet eylesin. Yattığı yerde dinlendirsin. Bakalım nasıl bi süreç olacak daha çok yeni bizde. Bizde bilemedik başka doktorlara da hidelim mi diye.
O kadar üzüldüm ki anlatamam mekanı cennet olsun canmm rabbim sizlere güç kuvvet versin
Çok teşekkür ederim canım Rabbim sizlere de yardımcı olsun inşallah çok iyi bir süreç geçirirsiniz
Amin inşallah bugün sonuçlar belli oldu. 2. Evre çok yavaş buyumekte olan bi türmüş bu. Rabbim en hafif şekilde geçirmeyi nasip etsin :)
AAmin inşallah
Annemede iyi huylu denmişti çok rahatsız olunursa alınır göğsün demişler bitkisey kullandı annem şimdi birazdaha iyi topluyo kendini
Annenizin belirtileri nasıldı acaba ya da şikayetleri?
Ağrisi var uyutmuyacak derecede hasas dı göğsu çok çekti bu sıralar rahatladı ama artık iğot kulandı ıhramur çok içti delik açıldı göğüsünde ordan intap akmaya başladı şimdi yavaş kapanıyo yara
Hmm anneminkine doktor ilk başta kötünün iyisi demiş ama simdide bildiğin kemoterapi fln bir yillik bi plan çizelge oluşturmuş. Şok oldum. İnşallah hemen atlatır.
Allah şifa versin
21 gun boyun fil suresi kevser suresini 100 defa okuyanlar kanserden kurtuluyormus diyolar insallah sizede sifa olur
Allah razı olsun, okuruz inşallah
1,497,710 soru
24,465,306 cevap
354,846 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın