0 oy
267 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (809 puan) tarafından

Merhabalar, 

Anneme geçen hafta meme kanseri teşhisi konuldu. Ilk başta basit kötünün iyisi dendi ama bildiğin doktor, ameliyat sonrasında kemoterapi gibinhir yıllık bi plan çıkarmış.  Böyle bi sürece tanıklık eden varmi? 

Dualarinizda Annemi de gecirirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler 😊

3 Cevaplar

0 oy
(252 puan) tarafından

Kaçıncı evrede benim annemde meme kanseriydi aslında bu postu gürünce çok özüldüm hata girip girmemek aradında kararsız kaldım Biz de 7 ay önce öğrendik annemin meme kanseri olduğunu Kemoterapi aldı 8 tane sonra 31 Temmuz'da Işık tedavisine girdi Maalesef ki eşik tedavisinde başını attığını öğrendik 22 Ağustos'ta da annemi kaybettik lütfen siz iyi doktor seçin bi doktor lâ kalmayın benim annem çok gençti 38 yaşındaydı 1 buçuk yaşında kardeşim var biz çok zor bi süreç teyiz ve çok zor bi süreç yaşadık diz yapmayın gezdir iyi doktor bulun 2 ay oldu annemi kaybedeli

(809 puan) tarafından

Çok üzüldüm, allah rahmet eylesin. Yattığı yerde dinlendirsin. Bakalım nasıl bi süreç olacak daha çok yeni bizde. Bizde bilemedik başka doktorlara da hidelim mi diye.

(1,963 puan) tarafından

O kadar üzüldüm ki anlatamam mekanı cennet olsun canmm rabbim sizlere güç kuvvet versin 

(252 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım Rabbim sizlere de yardımcı olsun inşallah çok iyi bir süreç geçirirsiniz

(809 puan) tarafından

Amin inşallah bugün sonuçlar belli oldu. 2. Evre çok yavaş buyumekte olan bi türmüş bu. Rabbim en hafif şekilde geçirmeyi nasip etsin :)

(252 puan) tarafından

AAmin inşallah

-Reklam-
0 oy
(10,245 puan) tarafından

Annemede iyi huylu denmişti çok rahatsız olunursa alınır göğsün demişler bitkisey kullandı annem şimdi birazdaha iyi topluyo kendini

(2,672 puan) tarafından

Annenizin belirtileri nasıldı acaba ya da şikayetleri?

(10,245 puan) tarafından

Ağrisi var uyutmuyacak derecede  hasas dı göğsu çok çekti bu sıralar rahatladı ama artık iğot kulandı ıhramur çok içti delik açıldı göğüsünde ordan intap akmaya başladı şimdi yavaş kapanıyo yara 

(809 puan) tarafından

Hmm anneminkine doktor ilk başta kötünün iyisi demiş  ama simdide bildiğin kemoterapi fln bir yillik bi  plan çizelge oluşturmuş. Şok oldum. İnşallah hemen  atlatır. 

(2,672 puan) tarafından

Allah şifa versin 

0 oy
(1,676 puan) tarafından

21 gun boyun fil suresi kevser suresini 100 defa okuyanlar kanserden kurtuluyormus diyolar insallah sizede sifa olur

(809 puan) tarafından

Allah razı olsun,  okuruz inşallah 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 440 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.
+1 oy
12 cevap 1,441 göst.

Kategoriler

1,497,710 soru

24,465,306 cevap