0 oy
404 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar merhaba size bişi sormak istiyorum korkmaz tencere seti proline 9 parça 10 bin pilav tenceresi 2200 lira Arzum robot seti 5500 liraya aldım cokmu pahalı oldu hepsi de çok kaliteli ömürlük ama içimden bı ses te biraz fazla oldu diyor ne diyorsunuz sizce tencereleri iade etmelimiyim 

7 Cevaplar

0 oy
(1,591 puan) tarafından

4 yıl önce çeyiz alışverişi yaptığım için şuan bana aşırı pahalı geliyor 😭 ben o zaman 10 bin liraya nerdeyse herşeyi almıştım 

Ekonomi pert👎🏻

(7 puan) tarafından

Evet öyle ama çok ihtiyacım vardı bi anda hiç araştırmadan aldım çok güzeller çok kaliteliler ama fazla oldu gibime geliyor taksite bağladım hepsini aylık 1800 civarı iade mi etsem 

(1,591 puan) tarafından

Sen bilirsin canım Korkmaz kaliteli zaten belli arzum için bişey diyemem annem 2 tane arzum blender setini 1 yılda bozdu annem de mi hata mal mı kaliteli değil bilemedim 

(7 puan) tarafından

Korkmaz robotu istedik tavsiye etmedi çok şikayet geliyor bozuluyor diye bende bunu tercih ettim içimden bir ses tencereleri iade et diyor aklım tencereler de bende çok kararsızım mesela gidip iade etsem Korkmaz'ın daha Uygun fiyatlisini alsam aynı kaliteyi sağlarmi 

-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından

Bence kendını pişmanlatma tencere tava süreklı alınan seyler degıl. Bide kalıtelı almak lazım 5 10 sene alınmıyo cünkü elde varken güle güle kullan

(7 puan) tarafından

Evet 7 senedir evliyim hiç bu kadar kaliteli ömürlük bişi almadım ceyizimde de yoktu yenilemeye başlamam gerekiyordu yapıyım derken abarttım i acaba diye düşündüm:)))))

0 oy
(7,589 puan) tarafından

Almışsın canım zaten neden geri veriyorsun ki birde ürünleri iyi olan bir marka ben olsam vermezdim 

(7 puan) tarafından

Evet evdeler şuan 10 bin gözüme büyük geldi tencereler için bide Korkmaz'ın en kaliteli olanından diğer setleri var 4500 e kadar fiyatları var 

(7,589 puan) tarafından

Bence dursun sonuçta böyle pahalı şeyleri her zaman hemen alamıyoruz birde iyi marka hiç kendine ikilem yapma almışsın Güle güle kullan 

(7 puan) tarafından

Evet iade etmekten vazgeçtim:)) teşekür ederim şöyle de düşündüm benden daha değerli de değil yani 😂 😂 

(7,589 puan) tarafından

Kesinlikle iyi günlerde mutlu huzurlu sağlıklı ömürlü kullanmak nasip etsin 

0 oy
(24,359 puan) tarafından

Piyasa değerini bilmiyorum. Korkmaz'ın çeliği çok kalitelidir. Ömürlük. Bende granit tenceresi var. Haftada en az 2 kez kullanırım. 3 4 kez kullandığım da olur. En sık kullandığım tencere yani. 7 yıl oldu. Daha 1 çizgi yok. Dıs kısmınin rengi soldu hemen. Boya kışmi. Ama içi hala çok iyi durumda. Ama hiç makineye atmadım. Hep elde yıkadım. Gayet kaliteli tencere. Ama dediğim gibi piyasa değerini bilmiyorum. 

(7 puan) tarafından

Evet şuan piyasa değeri 2200 tekli set olarak daha pahalı 

0 oy
(7,006 puan) tarafından

Celik tencereler gözünü seveyim her daim kullanilir  korkmazlar iyi markadir

(7 puan) tarafından

Evet aldıklarım da çok kaliteli şimdiye kadar ben ne kullanıyordum dedirtti bana bi kaç parça daha var korkmaz ürünleri sadece biraz pahalı geldi bana dört kişilik bir aile için çok ideal 

0 oy
(304 puan) tarafından

Arzum biraz pahalı geldi bana. Kaç parça olduğu önemli. Ama tencere normal

(7 puan) tarafından

1500 vvalt olduğu için öyle oldu biraz 500 olan da ufaktı bunu bile istege aldim ama tencereleri cevap veren arkadaşlar sayesinde kararım netleşti kalsın değiştirmem:)))

0 oy
(7,218 puan) tarafından

Proline setini 10 sene önce 300 liraya almıştım iyiki almışım bi 10 sene daha kullanırım muhtemelen en ufak bir deformasyonu olmadı birde ben çok sakarım tencereler kaç kere düştü yere hiç ezilme veya kulp kırılması falan olmadı bence iade etme ama sen bilirsin tabi

(7 puan) tarafından

Evet artık pazar malı kullanmak istemiyorum içime sine sine yemek yapmak istiyorum iade etmicem 

(7 puan) tarafından

Cevap verdiğiniz içinde ayrı ayrı teşekkür ederim sizlere:))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 876 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.
0 oy
15 cevap 572 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde A2020&2021 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegll (4 puan) tarafından soruldu