Kızlar eşim cezaevine teslim oldu açıkta girdi çıktı dediler ama dün aradım bana bilgi veremeyiz nezaöan çıkacak yasak dedi ben daha önce arıyordum bilgi veriyorlardı dedim eşininz sizi arar söyler dedi eşim arıyor oda bilmiyo ne zaman çıkacak bidaha arasam mı c.evini bilgisi olan var öı
Allah kurtarsın
avukatiniza sorun o detayli bilgi verir
Avukatı yok
barodan avukat isteyin
Cezaevi müdürüne gidin eş olarak bilgi alma hakkınizvar
Nasıl yani mahkemesi olurken ceza alırken ne kadar ceza aldığını demiyılarmı mahkeme olmadan ceza evine giremezki ne için ceza evine girdi hangi maddelerden yargılandı ne kadar ceza aldı bunları bilmeden içerimi aldılar
Nekadar ceza aldı cnm
Benim eşim 2kere aynı suçu işledi 2 yıl 4 ay aldı 4 ayını yattı yatarı olmadığı için sizinki tek suçsa 1 veya 2 yıl aldıysa çıkar
Komşunun oglu kavgadan girdi 10 sene sonra karar çıkmış girdi 6 gün yattı çıktı 5ay yatacaktı öıkardılar muhtemelen oda öyle olur suçu büyük degilse
Telefondan bilgi verilmez husumetliler de aynı yolu deniyor pusu kurma ölüm tehlikesi göz önünde bulunduruluyor.kimliginle cezaevine gidip hafta içi bilgi alabilirsin en devletten bakarlar eşi olduğunu görürler bilgi verirler yada eşin içerden dilekçe yazacak ona cevap verecekler.seni arar eşin dakikası varmı dk alsaydiniz keşke teslim olmadan önce.arar ama birinden merak etme
1,498,847 soru
24,483,192 cevap
357,178 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın