+1 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (757 puan) tarafından

Kızlar Gratise gidecem de benm önceki saçım sarı idi aktı falan kafamın yarısı sarı yarısı da kendi saçım ama ben açıcı vs uğraşmak istemiyorum direk gratsiten sarı tonlarında guzl bir sarı akşam direk kullansam var mı öyle boya bizim bir arkdss dedi grtaistekiler hazır hani açıcı olsun boya olsn hepsi içinde sadece surup beklyrsn sonra yiyrsn dedi doğru mu öyle ise alayım hemn birde mor şampuan diye bir şampuan varmış boyalı saçlara kullanılan onuda turuncu olmasn diye mi kullanmam gerekiyor bu boyalı saçımda kullanmadım iç kısımları turuncu oldu ondn mi oldu acaba bilenler lütfen görmeden gcemesn bilginize ihtiyaçim var

3 Cevaplar

+1 oy
(569 puan) tarafından

Mor şampuan kullanıyorum saçlarım ombre turuncu olmasın diye .kullandığım gun canlı parlak oluyor  haftada 2 defa kullanırım yada ne xaman banyo yapsam kullanıyorum.

(757 puan) tarafından

Peki Gratiste mesele sarı sacliyim ön kısmı akmis at kuyruğu gibi olan yerde tek kalms sarı ben gratisten alsam sarı direk sürsem beklesem yikasam tutar mı ekstra açıcı vs gerekmyr demi sagsln cnm peki mor şampuan elindekini cekermsn atarmsn Gratise yarın gidecem alım ben hiç kullanmadm kuaför demedi kullan baktm hep turunculasmis

(757 puan) tarafından

Çok sağolsn cnm bnm senden başka kimse yazmadı cevaplamdi Optimum da gratsi var demi yarın gidicm inslh kaza bela olmasa 

(569 puan) tarafından

Walla canım sari olan yerler tek canlı kaliyor .turuncu olan yerler siyah olan saçlarımı etki etmedi.sadece turuncu olan yerler sari olur o kadar yani bende öyle yaptı açıcı dediğiniz o baska işlem onu bilmiyorum.optimum dedidugunjz izmir deki mi ben izmirliyim

(569 puan) tarafından

image

ben bunu kullanıyorum. Ama loleral paris vardi pahalı gelmisti.ve atanmar market  diye bi yerden almıştım baska şehirden.
-Reklam-
+1 oy
(757 puan) tarafından

Postu görenler de cvplayabilri mi 

+1 oy
(116 puan) tarafından

saç rengin çok önemli eğer kendi rengi açık tonlarda değilse malesef turuncu olur açıcisiz hiçbir sarı tutmaz ve aldığınız kutu boyalari gorseliyle aynı çıkmıyor nedeni ise saçlarınızın rengi ve oksidan numaralari ayrıca mor şampuan saçı kurutuyor ve dikkatli kullanmazsan saçın bir kısmı gri bir kısmı lila olur 

(757 puan) tarafından

Aaa valahi bilmyrdm cnm eimdi saçımı sarı yapmstm kuaför de ilk defa bu seferde aktı beli bir süre sonra dedim o akan yerlere direk sarı yapayım eğer aynı tonu bulamsam  başka bir sarı ile direk süreyim dyrdm peki neden benm saclarim alt kısımları turuncu oldu mor şampuan hiç kullanmadm onda olabilir mi benm saclarim açık kumral açık kahve rengi gibi ve çok yumuşak saçlarim normalde de hata sarıyı yaparken de sarı keçi gibi oluyor ya sapı gibi öyle olması gerekirken olmadı hala da aynı yumuşak ama aktı onun için ne yapabilirim bana soylermsb cnm ben çok anlamyrm gratisten şimdi boya ve ekstra açıcı mi alayım 

(116 puan) tarafından

saçınız kuaforde temiz acilmamissa bı süre sonra saçlar turunculasir evde hiç acmamissamiz saçınızı yakabilirsiniz çok koyu bir saçınız yoksa kontrollü bir şekilde 20 volumle açabilirsiniz saçınızı hem yipranmaz sizin boyadiginiz sarı tonu çok mu açıktı ona göre secersiniz boyanizi saçınızı görmediğim için de yanlış bir fikir vermiyim bı de diplere mi sureceksiniz yoksa boylara mi 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 361 göst.
0 oy
4 cevap 420 göst.
+1 oy
9 cevap 284 göst.
0 oy
6 cevap 199 göst.
21 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,213 soru