0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından

Bana zayıf geliyor kızım şuan 9 aylık olmasına 10 gün var ama 8250 gr 72 cm boyu var doğum kilosu da 3200 gr 

10 Cevaplar

0 oy
(2,724 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Önemli olan size göre değil doktorunuza göre kilosunun normal olması persentil tablosuna göre normal olmasıdır kilolu bebek sağlıklı bebek değildir zayıf bebek sağlıksız bebek değildir lütfen bana göre şuna göre gibi gereksiz şeylerden vazgeçip bilimsel verilere göre ilerleyin

(504 puan) tarafından

Tabiki cnm ama insan zayıf olunca üzülüyorum bir anne olarak :((

(2,724 puan) tarafından

Üzülecek bi durum yok aksi bi durum olsa doktorunuz bunu size söylerdi

-Reklam-
0 oy
(24,284 puan) tarafından

Maşallah kilosu ortalamanın üstünde. Boyu da üst sınıra yakın. Boyu uzun olduğu için sana zayıf görünüyordur muhtemelen. Persentil den bakabilirsin. 

(504 puan) tarafından

Sevindim canım 

0 oy
tarafından

Kızımla aynı ayda doğmuş, benim kızım 8200 gr boyu da 71

Doktor gayet iyi olduğunu söyledi. Evet eşimin aileside zayıf dedi ama önemli olan bilimsel olarak kilosunun yeterli olması. 

(504 puan) tarafından

Evet cnm gözüme zayıf görünüyor ne biliyim aslında iştahı iyi ama kabızlık ta yaşıyoruz 

0 oy
(2,314 puan) tarafından

Kızım 3.720 kg doğdu ama ne yedirdiysem hep zayıf bı bebek oldu. Smalı, kalça çıkığı, hastalığı olan çocukları gördükçe kızımın sağlıklı olmasına şükrettim hep. Şimdi de her doktor kontrolünde sağlığı hakkında bı sorun çıkacak diye çok korkuyorum. 

Bence kilosunu değil sağlığını düşünün. Hem bu psikoloji size de iyi gelecek.

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Daha nolsun benim ki iki kilo zayif seninkinden dur ben depresyona girim o zaman 😂

(504 puan) tarafından

Girme cnm ne biliyim benim ki de minyon gibi duruyor 

0 oy
(3,113 puan) tarafından

Benm bebeğimde 74 boyu kilosu 8.450 

Hemşire iyi dedi baktığımda internete az diyor bilemiyorum 

(504 puan) tarafından

Kaç aylık cnm 

(3,113 puan) tarafından

8.5 aylık 

0 oy
(172 puan) tarafından

Benim kızım 13 aylık 8 600 bence senin kızın ın kilosu iyi

0 oy
(4,160 puan) tarafından

Bebeklerimiz aynıydı sanırsam.gayet güzel kilosu.

(504 puan) tarafından

İnşallah cnm normal sanırım 

0 oy
(6,534 puan) tarafından

Bence normal 8.5 aylıkken götürdüm 9.kilo kusurluydu  boyuda 74 cm senin Koz benimki erkek bence gayet iyi

(504 puan) tarafından

Maşallah cnm 

0 oy
(158 puan) tarafından

Bence düşünmemelisin😄 muhtemelen ilk çocuk millette kesin gelip gidip aç bu zayif bu diyo takiyosun biliyorum çunku ben ve tanidigim her kadin bu sorunlari yasiyor biri bisey soylemese bile ay zayif mi ay emeklemedi ay yurumedi diye stres yapiyor. Ben benimki biraz buyuyunce anladim bunun ne kadar anlamsiz ve yorucu olduğunu. Doktor sorun var demiyorsa sorun yoktur canim rahat ol her bebegin gelişimi boyu kilosu farkli oluyo sen bebeginin bu minnoş zamanlarinin tadini çıkartmaya bak hic takilma

(504 puan) tarafından

Tşk ederim canım 😍

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 592 göst.
+1 oy
7 cevap 277 göst.
0 oy
9 cevap 164 göst.
6 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Gebeeebiri (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 386 göst.