Anaokula.başladigi günden beridir hep hep hasta ilk hafta boğaz enfeksiyonu geçirdi sesi düştü antibiyotik falan verdik tam geçti derken dyer haftası geniz akıntısı oldu hep nefes alamiyorim dyordu snra burun damlası spreyi falan kullandık baya burun akıntısı öksürük halssizlk yiyordu mesela meyve sebze snra bu üç gündür hiç bişey yememeye başladı karnım agryor dyor midem bulanıyor dyor hiç hiç bişey yemiyor napacami şaşırdım acile gottrdu eşim bu salgindan galiba ishal yok hep hep kakam var dyor bir lokma ağzına atmadan koşuyor tuvalet gözlemledim ishal da degl doktor ishal için bir toz içecek vermiş iki tane vitamin takviyesi yazmis bende anlamadım hiç duzelmedi cumada Bayram günü yapacaklar okulda ağlıyor gtcem dyor hastaysa daha goturemem ne heveslendi prova ypyordu hep evde psikolojim bozuldu hep hasta bebekte öyle 11 aylık hep oksuryor
yaklasik 4 sene hasta olacak . kardesine de gecirecek kardesi de hasta olacak. 4 sene sonra da ikincinin anasinifi zamani gelmis olacak. o da kendisi kapaca zaten hastaligi bir dort sene de o hastalabak. yani 8 senelik hastalik durumuna alistir kendini.
anaokulu basladimi okula bismillah dedinizmi hastalik 4 sene kapidan eksik olmaz .
Ama bazı çocuklar masalalh hiç hsatlanmiyor bitane kadın dedi iki üç aydır okul açılmış maşallah hiç daha hastalanmadi dye benim kİ her gün her hfta yildim yemin ederim yildim hani kan testi falan yapıldı ilacalar btti daha bir ay önce antibiyotik btti iburamini yarildaik burun spreyi bol.bol.meyve sebze ayy geçmiyor geçmiyor
anasinifinda 10 ccktan 9 u iki gun saglam on gun hasta olarak gezer. diger cocukta muhtemelen annesi bebeklikten beri saldim cayira mevlam kayira seklinde buyudugunden bagisikligi alisiktir hastaliga . biz aman terlemesin arkasina bez koyalim aman uyaninca yelek giydirelim diye diye cocuklari hassas yetistiriyoruz hep
ben kizima 1. sinifta bile ogretmenine rica ettim cok terliyor arkasina bez koymasina yardim edermisiniz diye🤣
Çok haklsiin geçen gün kızımın sınıfta kadın ince külotlu çorap minik şort gydrmisti valaha kız biz çok usteleniyor üzüntüden artık basım ağrıyor
Acil doktoru pek çocuktan anlamıyor sen onu çocuk doktoruna götür bence detaylı baksınlar geçmiş olsun
1,498,845 soru
24,483,129 cevap
357,172 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın