Merhaba Kızlar 🌸 💕 🩷 Napıyorsunuz nasılsınız??
Ben En yakın arkadaşım ve ablamı ararım genelde ☺️🌸💕🩷
kimseye, benim böyle herşeyi içime atma kimseye hiç bir sıkıntımı anlatmama bir huyum var:(( kötü bir şey aslında keşke olmasaa
İçine ata ata yer kalmıyor kız insanın içinde de
kocamı ve sonra kankeytomu
annem her zaman benden daha dertli olur😅 ablamla da geyik yapamam, her şeyi ciddiye alır mavra yapamaö😅
Anneme desem herkese der diye arayamam bende 🤣🤣 kocam dalga geçer benimde 😁😁
valla dalga geçse de benim deli halimi bi kocam çekiyor ya, canım kocam 😍
Annem ve kız kardeşim başka kimseye derdimi anlatmam
Ay benim annem hemen babama söyler ☺️
Keşke babam olsaydı da soyleseydi 4 ay önce kapbettim içim çok aciyor
Basın sağolsun mekanı cennet olsun ❤️
Annemgilin bi komşusu vardı kanki olduydum kadınla ona mesaj atarım onla konuşurum
Sabır ya öyle böyle büyicekler
1 aylık oldular bile ☺️
Maşallah ne çabuk geçiyor zaman perşembe günü 2 aylık oluyor benim ki
Benimde Perşembe tam bir aylık oluyor ☺️
Çabuk büyürler inşallah senin ikinciydi değil mi
Ben cok yalnizim beee oyle kimsem yok herseyi kendi icimde yasiyorum 🤭
Kız biz varız sende bize anlat ☺️
Asko bura daha tehlikeli gecen bi postta kaynanamdan pek hazetmem dedim ertesi gun de baska yerde kaynanam bitanedir dedim post sahibi degildi de kimdi hatirlamiyorum biri cikti eee sen dun kaynanamdan hazetmem demiyo muydun dedi 🤭 eee gecmiste yasadigimiz seylerden dolayi omur boyu kin gudup son zamanlarda yaptigi iyilikleri gormezden mi geleyim 😂 sen burda paylasir misin su derdim var diye
Ee bende yeri gelir över yeri gelir gömerim olur öyle arada 😁
Hih burdakilere anlat onu buyur 🤭
Ailem yani annem ablam ablam daha çok aslında sürekli görüntülü konuşuruz yemek yapınca temizlik yapınca kahvaltıda 😂😂😂
Arada kız kardeşim de katılır Rabbim yokluklarini göstermesin herşeyim onlar bnm💓
Benle ablam bu ☺️☺️
Kimseyi aramıyorum anca yüz yüze gelince konuştuğum bir abla var çok da severim ona anlatırım çünkü bilirim ki kimseye söylemez dediklerimi ailemden birini arayıp derdimi anlatsam hepsi birbirine yayar ablam ve annemde dahil kimseye bişeyimi anlatmıyorum
Annem söyler benimde kötülükten değil ama kimse bilsin istemem
Can komşum var onu ararım elime diken batsa hemen alo derim dibimde oturur gecemiz gunduzumuz yoktur birbirmze istediğimiz zaman ararız birbrmizi
Ne guzel herkese gerek öyle komsu
Ablamı ararım.
Ablalar can ☺️
Hiç kimseye desem
Niye kız
Eltimi ararım ben
Kız eltiler 7 köye duyurur 😱
Benimki duyurmaz bende onunkini duyurmam 12 yıldır duyurmadık çok şükür
Hiç kimse yok bazen duvarla suyla konusurum anneme kıyamam anlatayım aileye anlatamam hiç bı zaman
Sende bize anlat ☺️
Ben anlatsam gerçekten inanmazsınız öyle şeyler yaşadım ama şükür geçiyor Allah büyük sadece sağlık ve sabir
Can dostum var şuanda yanımda onu ararım 🤗🥰 beni hiçbir zaman yargılamayan olduğu gibi dinleyen mutlu günümde benimle mutlu olan derdim olduğunda benimle ağlayan bacım
Maşallah size 🧿💕🌸
Eşim veya kaynanamla ilgili Bi durumsa eltimi ararım diğer herşey için eşimi
Anladım canım ❤️ 😍
Ablam dert ortağım aslında ona bu sene bir kızdım ama beni de ondan iyi anlayan yok napayım
Aynı benim ablamla da öyle kavga eder küseriz ama birbirimizi de bizden başka anlayan yok 🌹
Ya benim ablam bir sevinçle benim hamile olduğumu çevresine söyledi ben aslında söylemek istemiyordum gebelikte sonlanınca hem ben çok kötü oldum hem o kötü hissetti
Ben canım sıkkınken yalnız kalmak isterim, kimseyle konuşasım gelmez
Eşimle alakalı bir durumsa bende öyleyim
Oturur ağlarım derdimi paylaşacağım kimse yok annem teyzem gelinimiz beni arar anlatırlar ama ben kime ne anlatsam herkes duyar o yüzden kimseye söylemiyorum
Kötü bir durum 😔
Hiç kimseyi tek tabanca yola devam
Anladım şekerim
Kimseyi aramam yada anlatacak olaylara göre değişir
Kendinle alakalı sorunlarını diyelim
O kadar anlatacak kadar samimi bir arkadaşım yok ztn arkadaşım çok yok
Bi videodan yola çıkarak cevap vereyimmm
"Annemmmm sen olmasaydın ben napardım annemmmmm " diye şarkı söyleyen çocuk vardı :D tabiki de anamıııııı💚
Annem annem canım annem 😁😁
:D çok iyi değilmiydi video hehahe dur bi daha izliyim :D
1,483,298 soru
24,261,411 cevap
341,522 kullanıcı