0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızlar kızım şubatta 3 yaşına girecek şimdi de 12 kilo anca vardır biliyorum sağlık daha önemli ama çok zayıf Bi ara karışımlar bişiler yaptım sonra kabullendim bıraktım saldım ama artık Bi hasta olsa daha. Kötü olur die korkuyorum cidden zayıf bu çocuk biraz daha toplanması lazım neee yapacağız ne yedireceğim de kilo alacak ne olur Bi yardım edin 

8 Cevaplar

0 oy
(4,280 puan) tarafından

Değerlerine baktırın, neden kilo almıyor. Bir rahatsızlığı mı var yoksa değerleri mi düşük kan verin 

(53 puan) tarafından

En son alındığında takviye verdi doktor demir onu kestik eylülde tekrar gidicekytm bu aya kaldı götüreceğim tekrar minyon olduğunu söylüyor doktorlar anne baba olarak da öyleyz azıcık da alsa kilo yeterli diyorlar bende çıldıracağım hiçbiri de doğru düzgün bişi önermedi 

(53 puan) tarafından

Bi rahatsızlığı yok çok şükür 

(4,280 puan) tarafından

İştahı yerindeyse almıyorsa dediğiniz gibi minyon olduğu için. Ama iştahı da yoksa Demir eksikliği vardır muhtemelen. Ya da Dr ile konuşup mama başlayın, onun faydası olur. 

-Reklam-
0 oy
(2,268 puan) tarafından

Möllers balık yağı kullanmanı öneririm. Takviye zaten ilaç falan değil. Ama alerjik durumu var mı bilmiyorum. 

(53 puan) tarafından

Yok canm ben başka kullanıyorum onun bitsin onu da denerim kilo alımına yardımcımı

0 oy
(3,867 puan) tarafından

Ne yiyor mesela.benim oğlumda şubatta 3 oluyor.ağzına yemek sürmez.biberon kullanıyoruz.ben biberona haşlanmış yumurta sarısı labne pryniri tahin ve pekmez bir kaç tanede cici bebe en sonda süt hrpsini blendıra çekip veriyorum.oğlum bi sene boyunca aynı boy kilodaydı geçen ay hem boyu hem kilosu arttı

(53 puan) tarafından

Yok okadar değil de biberon bıraktık biz çok az yiyor sebze yemez çorba bile zorla içiriyorım 

(779 puan) tarafından

@geberikgelin neden o şekilde veriyorsun kilo alsın diyemi blendıra alıştığı için mi

(3,867 puan) tarafından

Asla yemek yemiyor canım.reddediyor sadece biberon içiyor.doktor doktor gezdik sonuç alamadık.ben en son böyle çözüm buldum

(779 puan) tarafından

Alışkanlık yapmış 

0 oy
(24,164 puan) tarafından

Ahhhhhhhhh kelin ilacı olsa başına surer. Ben cinnet geçirme noktasına geldim. Gerçekten yıldim . Bıktim. Artık yemek yedirmek deyince midem bulaniyo gibi oluyo. Cidden psikolojim bozuldu. Benim kızım 28 aylık. Daha 10 kg yi yeni gördük. Valla üzülmekten bı hal oldum. Allah'a şükür sağlığı yerinde. Ama boyu kilosu yaşıtlarının çok gerisinde. Bu da aslında bir sağlık problemi. Herkes öyle diyerek beni teselli etmeye çalışıyor. Hattâ ben de kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama çocuğum büyüme iğnesi falan vurulmak zorunda kalacak diye korkuyorum. Bilmiyorum valla yıldım. 

(24,164 puan) tarafından

Hastalanmayan çocuk sayfası var ya. Orda bı atom tarifi var. Denesene bı. Benim kız yemiyor. Belki seninki yer. Tadı da efsane bişey. Ben kaşık kaşık yiyebilirim. Ama kilo alırım diye yemiyorum. Ayrıca doktor bize argivit focus tavsiye etti. Multivitamin. Sen de sor doktoruna. 

(53 puan) tarafından

Canım yaptım ya 2 kavanoz yaptım bıraktım geçen yaz bilmiyorum sanki aman aman Bi. Değişiklik olmadı tabi ne kadar devam etmek. Lazım bilmiyorum. Tmm inceleyim cnm sorarım 

(24,164 puan) tarafından

Ya sana ne sorcam. Senin çocuğun günde kaç kez kakasını yapıyor. Benimki bazen güzel yemek yese de hepsini çıkarıyor. Günde 3 kez kakasını yapıyor çok zaman. Kilo tutmuyor haliyle 

(53 puan) tarafından

Günde iki. Kere falan yapıyo bnkife çok hareketli birde o yüzden de tutmuyor kilo 

(24,164 puan) tarafından

Benimki de öyle ya

0 oy
(447 puan) tarafından

Tahlilleri yapıldımı? 

Ben bağışıklık güçlendirici veriyorum benim oğlumda zayıf 4.5 yaşında 15 kg ben sık sık yediriyorm yesin kilo almasada olur 

(53 puan) tarafından

Bu ara yapılmadı canım 

(24,164 puan) tarafından

Bağışıklık güçlendirici dediğin ne dostum 

0 oy
(3,807 puan) tarafından

Yemek yiyip kilo almıyorsa yapısı öyledir, ona bir çözüm yok. Ama asla yemek yemiyorsa kan değerlerine baktırın. 

(53 puan) tarafından

Yok yiyor ama porsiyon çok az yiyor 

(3,807 puan) tarafından

Yapısı öyledir, bir sağlık sorunu yoksa fazla ısrar edip sıkmayın

0 oy
(779 puan) tarafından

Dr tatar özün macununu kullandım üstüne iştahıda açıldı kiloda aldı bende minyon tipliyim artık takmıyorum o kadar 

(53 puan) tarafından

Ben bu ürünleri almaya korkuyorum ya zararı vs olur die 

(779 puan) tarafından

Herkesin tercihi kendine sadece benimki öneri 

(53 puan) tarafından

Tabi öyle kilo alımında faydalı olduysa bakacağım içeriğine acaba aktardan da böyle karışım varmıdır pekmez karışımı gibi 

(779 puan) tarafından

Aktara sordum da kızıma baktı abla gerek yok dedi büyüdükçe kilo alır dedi vermedi ama ila satan olur birde dediğim tayar özün macunu hep bitkisel içerik yaziyor ama illa katkı maddesi içerir günümüzde ne içermiyorli

(53 puan) tarafından

Deneyim bakalım aldım şimdi 3 al iki öde kampanya vardı nasıl veriyorsun aç tok

0 oy
(803 puan) tarafından

Benımki 14-15 aylıktan 2 yaşına kadar hep 10 kiloydu hiç kilo almıyordu. İştahı da vardı yemek de yıyırdu. 2 aydır iştahta azalma var yemek zor yediriyorum kilo almış 11.500 kilo şuan çok mutluyum kilo aldı diye. Salmıştım artık bu  çocuj zayıf olacak diyrodum. Bı baktım kılo aldı üstelik yemeği azaltmışken enteresan 😁

(53 puan) tarafından

Ala ala yediği bişey mi faydalıydı acaba yoksa sonradan kilo alımı artıyor mu ki bilemedim bende zaten obez yapmak değil niyetim çok minnak ayına göre toplu olsun en azından Bi sağlık sorununda iyice kötü olmasın die yoksa zorla şişko olsun demiyorum aşırı minnak ponçiğim ❤️

(803 puan) tarafından

Beslenmesinde bi değişiklik yapmadım. Hep neleri yiyorsa öyle devam etti. Ama yemeyi azaltmışken kilo almasını beklemiyordum.

(53 puan) tarafından

Ozman bu mucizevi olayı Allah banada nasip etsin 😜🙏

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 268 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 431 göst.
28 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tinkirbelll (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 512 göst.

Kategoriler

1,488,930 soru

24,337,235 cevap

345,906 kullanıcı

...