0 oy
219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba safra kesesinde sıkıntı yaşayan varmı ve hiç dren takılmış olan çam Sakura hastanesinde ameliyat olan bilgi verirseniz sevinirim 

3 Cevaplar

0 oy
(2,111 puan) tarafından

Bana dren takılmıştı başka bir ameliyat için 

-Reklam-
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Ben oldum çam sakurada ama çok kötü bi dönemdi benim için bebeğim çok küçüktü ben ameliyat oldum o hasta oldu eşim bi bana bi ona koştu psikolojim pertti pek hatırlamıyorum o dönemi ama ameliyatta zaten takılmıyor mu. İyi geçti şükür Korkuyorsan 3 gün ağrı oldu sonra iyiydi.

(1,310 puan) tarafından

Bana iyisi denk  gelmedi herhalde bende acilden gittim iltihap olmuştu 4 gün bende yattım ilaç tedavisi oldum kızım daha 50 günlüktü az olan sütüm de ağlamaktan gitti bana yemeğe dair hiç bir şey söylemediler çam sakurada oldum bende. Ameliyat dedi 4 aylıktı kızım ameliyat olduğumda dediğim gibi ilk yatışta da sonrasında da yemekle ilgili bi şey söylemediler hiç bende normal yedim burda öğrendim hatta yumurtayı fln ama şükür ki bi sorun yaşamadım. İnşallah siz ehline denk gelirsiniz 4 gün yatıştan sonra bi daha öyle ağrı sızı olmadı ( ağrıyla acilden gitmiştim kalp krizi geçiriyorum sanmıştım öyle bi ağyırdı büyük ihtimalle eşinde öyle ağrı oluyordur) ameliyata kadar olmaz inşallah geçmiş olsun 

(19,248 puan) tarafından

Evet benim eşim de sancilandi gitti hatta o gün arefe Bayramı idi..doktor yok acilde müdahale ettiler işte ultrason tahlil vs. Akşama kadar tuttular 8 serum vermişler ama serum anlık sancılarını dindiriyordu..eve gelince Bayram zehir gibi geçti sürekli sancı sancı gece gündüz acile gitti Bayram boyunca. Bayram tatili biter bitmez 3 gün yatış verdiler. 3 gün boyunca da su ya da herhangi bir içecek yemek yemek vs yasaktı sadece serum verdiler. O yazın sıcağında 3 gün susuz kaldı. İltihap olduğu için ameliyat etmediler. İltihabın geçmesini beklememiz lazım dediler. Bayramdan sonra 2 kere gitti kontrole hala iltihap tam geçmemişti. Şu an ne dirimda bilmiyoruz gitmedi daha kontrole saldı kendini her şeyi yiyip içiyor.

(1,310 puan) tarafından

Olur mu öyle ihmal etmesin basit sanıyolar erkekler herşeyi. İltihap geç geçmiş sizde ben 4 gün yattım o zaman azalmıştı bitmeye yakındı hemen ameliyat için sıraya koydu sıra olduğu gibi 3 ay içinde aradılar hemen. Daha iltihap geçecek de ameliyat günü alacak. Enfeksiyon basit sanılıyor ama ben eşim boğaz ağrısıyla gittiği hastanede yoğun bakıma alınınca hayatımın şokunu yaşamıştım kalp zarında iltihap olmuş tamamen tesadüf öğrendik bide. Şimdi hiç bi hastalığı küçük göremiyorum bence ikna edip götür bi şekilde 

(19,248 puan) tarafından

Bizim doktorun dediğine göre safra kesesi iltihaplanmıs erimiş ciğere yapışmış dedi 2 ay kadar bekle ameliyat için dedi. 4 ay geçti üstünden ne durumda gidip baktirmiyor 

(1,310 puan) tarafından

Erkekleri böyle şeylerde ikna etmek çok zor. Ciddi ağrıları olmadan asla gitmek istemiyorlar benimki neyse ki korktu o zaman şimdi ne olsa gider dr a. İkna olur inşallah eşin

0 oy
(1,768 puan) tarafından

Ben oldum ama cam sakurada degil dren takıldı 5 -gun kaldı bende durum farklıydı ama amaliyatdan sonra ertesi gün taburcu olunuyo Darende cikiyo ilk dogumda bebegimi kaybettim ondada taktılar sıkıntı yaratacak bişey değil yani 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 315 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde The Mumm (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
0 oy
7 cevap 392 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Emine S (19,248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 559 göst.

Kategoriler

1,501,974 soru

24,524,655 cevap

359,672 kullanıcı

...