3 gün önce eşimle çok saçma bir sebep yüzünden tartıştık. Bebeğim 4 aya yeni girdi saçlarını da dökülme oldu. Bazı kısımlar çok seyrekleşti bazı kısımlar Gür kaldı. Görüntüden rahatsız oldu çocuğu tıraş etmek istedi. Asla izin vermedim çocuk çok küçük kafasına, kafa derisine zarar gelir biraz dur 6 aylık olduğunda edersin dedim. Bana hiç beklemediğin bir şekilde tepki verdi. Küfür ve hakaret etti. 3 gündür hiçbir şekilde konuşmuyorum. Şimdi beni suçluyor sen çok değiştin vesaire diye. Kötü bir şey de söylemedim sadece biraz büyümesi gerektiğini o zaman yapabileceğini söyledim. Şimdi eve geliyor yüzüme bile bakmıyor, benim duymam gerekeni çocuğuma söylüyor tepki verecek miyim diye. Fazla uzatmak istemiyorum. Ama hiçbir şekilde bir pişmanlık bir özür görmedim. Son zamanlarda saygısızlığı arttı hakaretleri arttı. Onu düzeltmeden de barışmayı düşünmüyorum.
kafasina niye zarar gelsin. ilk 7 gunde kesip eder grami kadar altin yada gumus degerinde sadaka veriyor millet sunnet diye. kafasina birsey zaten olmaz tras edilebilir ama sartta degil yani. esin her halta karismasin sanki kendi bakio cocuga.
Dogrudur bacım da. Eşimin elinin hic ayarı yok o yüzden de tepki gösterdim. Konak temizliğinde ben dustayken cocugun sacını temizlicem diye hep kanatmıstı ondan beridir biraz tepkiliyim.
Tıraş olabilir sakınca yok. Ama gidin adam gibi bir berbere ettirin. Makine yine sizden olsun ama berber yapsın.
Eşin ya bu konuda sana dolu ya da başka şeyler birikmiş. Sen çok değiştin demesinin sebebi çocuktan sonra eski dengeyi bulamıyor olmanız. Adam bundan dertli gibi daha çok. Tıraş bahane olmuş. Çocuktan sonra ilk bir sene böyle inişli çıkışlı oluyor ve insan eşinin karanlık yanlarını o zaman görüyor. Ben şimdi düşünüyorum da ilk yıl yaşadığım tartışmalar kavgalar haşhaş tanesi kadarmış meğer.
Çocuktan önce düzgün bir iletişiminiz varsa hepsi geçer düzelir. Kinlenmeyin birbirimize.
Çocuktan önce 1 yılda Max 2 kere tartışma olmustur. Ardından da hemen barısırdık. Simdi gercekten bambaşka. Bana degistin diyor. Küçücük cocukla temizlik yemek cocuk bakımı ugrasırken hala memnun değil paşam. En ufak sey de patlıyor. Böyle kalsın cekemem vallahi onu bıktırdı beni.
Çok zor bir dönem gerçekten. Ben eşimi en destekçi en anlayışlı eşlerden bilirim ama o bile çok zorladı beni bu dönemde. Çalışıyorum ben, doğum izni biter bitmez işe döndüm ücretsiz izni kabul etmediler. Evden çalış dediler. Eşim de sen evden çalışırken ben istifa edeyim bebeğe bakarız birlikte dedi. Çok mutlu oldum. Planları ona göre yaptık. Sanıyorum ki bana destek olacak. 11:00'de uyanırdı. O saate kadar ben elimde bebek, aç, sefil, bilgisayar başında. Uyanınca 1 saat tuvaleti sürerdi. Başta ses etmezdim o da yoruluyor gece çocuk bakıyor diye ama cılkı çıktı artık 13:00'te uyanır oldu. Tartışa tartışa orta yolu bulduk hep.
Daha neler neler. En ufak mevzudan maraz çıkıyordu. Ben psikolojik destek aldım artık en son. Doktorun gözlemine göre eşim de lohusa depresyonuna girmiş :)) Bir o eksikti zaten, prensesin bir lohusalığı eksikti diye ağlamıştım :)) İçinizde biriktirmeyin derim, kemikleşir ve sizi birbirinizden soğutur
Vallahi aynı seyi yasadım ya benden önce oram agrıyor, yoruldum, uykusuzum hep bir bahanesi vardı. Sagolsun yeni yeni ilgilenmeye basladı cocukla. İşten gelir elinde telefon oyun oynar, tuvaleti 30 dakika. Cocuga ayırdıgı süre en fazla 1 saat. O 1 saatte de burnumdan getirir hep. Allah herkese anlayışlı es nasip etsin.
Amin inşallah. Eşime de güvenim tamdı ama çocuktan sonra onun da karanlık sokaklarını görmüş oldum. O da benim aynı şekilde. Şimdi hepsi geçti gitti, evladımız 4 yaşında çok şükür biz eskisinden de iyiyiz çünkü kara günde de ne m*al olduğumuzu biliyoruz artık :))) Dilerim herkesin krizleri mutlu biter.
Burada yazıyorlar ya 5 aylık evliyim çocuk istiyoruz olmuyor diye. Hele bir kendini tanı, kocanı tanı, evliliğini tanı sen önce diyorum. Çocuk doğurup bakmayı çiçek sulamak falan sanıyorlar herhalde :))
Vallahi çok haklısın. Herkes derdi cocuk olunca degişir diye. Bende hep olumlu yönden degişir sanmıstım fakat aksine Lucifer oldu kocam 😅 Allah cocugunuza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Umarım bizde sizin ulastıgınız aşamaya geceriz. Daha fazla kırmadan kırılmadan 🙏🏻
4 ayliktan beri babasi tras ediyor oglumu. Kafa derisine niye bir sey olsun ki? Makinenin uclari var zaten yuksekte kaliyor. Onun da cocuğu ve zarar vereceğini düsünmüssün o kadarini esin de akil eder bence. Küfür etmesi yanlis tabi ki bunu hakli cikarmak degil amac ama sen de onun tarafindan bak cocuk üzerinde sadece bizim sôz hakkimiz olamaz tartisa tartisa duzeliyor bir seyler uzatmadan oturup konusun cocuk bu daha ne gunleri olacak her seye uc gun kusulmez omur gecmez
Bacım eklemeyi unuttum ama yerden göge kadar haklıyım. Konak temizliğinde ben dustayken cocugun kafasını hic esirgemeden taramıs. Kanlar icindeydi o günden beri korkuyorum. O yüzden böyle tepkiler veriyorum. Yoksa babası asla karısmam ama eşimin elinin ayarı yok
Himmm sabikasi varmis bu konuda 🥹
Malesef yoksa bende isterim tabi ama mimli bu konuda 😔
Hamsiz bende ettirmezdim daha bingildagi vok acik
Bende erken kestirdim ama ben ve eşim ilk saçını kuaföre kestir zaten hiç kullanılmamış tras makinesi olması lazımmis
Ama sen de abartmışsın ne olacak ki hiçbir şey olmaz benim kızım da öyle olmuştu saçları kıvırcıktı ama ense kısmı dökülmüştü sadece yanlarında kalmıştı o yüzden ben de kesmiştim yanlarını
Walla kimse kusura bakmasın. Çocuğun üzerinde annesinin basınında söz hakkı var. Ama 9 ay ben taşıdım, bütün ağrıları sancıları ben çektim. Doğum yaptım ölümle burun buruna geldim . Lohusalık geçirdim ki lohusanın mezarı 40 gün açık olur derler. Eee gece gündüz uykusuz kal , çocuğuma bir şey olur mu diye psikolojik olarak bit . Bir zahmet de anne olarak benim hakkım daha çok olsun çocuk üzerinde. Benim onayım olmadan babası dahi olsa çocuğuma hiçbir şey yapamaz yaptıramaz elzem durumlar hariç. Bunun için bana küfür hakaret eden adamın ağzını yırtarım. Gitsin anasının evinde triplensin kendi kendine çekemem kimseyi.
Hem dedigin gibi ben gecenin 3ü 4ü beşik sallarken horlayarak bi yerini devirip yatıyordu, bir de dediğim gibi cocugun sacını Konak temizliği yapacağım diye kanatmıştı hep. O günden beri daha temkinliyim.
haklisin tribide sen atcaksin birak konusmasin umursama sende
Bizden önce davranıp trip atıp küsüyor prenses 💆🏻♀️
Gıcık oluyorum böyle insanlara sıfırdan bebek buyutme rahatligi olacağına birde koca koca adamlari buyutmekle uğraşıyor bu kadinlar bırak kendi haline bence
Vallahi öyle yaptım bacım cocukla mı ugrasayım yoksa kaynanamın büyütemedigiyle mi
Hiç uğraşma kendi haline bırak düzelir o da anlar yanlış yaptığını canım sana da yazik sonuçta sen o bebegin annesisin herkesten daha iyi bilirsin boşver ne derse Gül geç he he de sakın diyalog bile kurma erkekler böyle laftan anlarlar çünkü
1,497,713 soru
24,465,377 cevap
354,851 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın