Kızlar orada doğum yapicam sezeryan olacak inslalah ama tereddütlerim var daha önce doğum yapan var mı , doğumdan sonra üst değiştirme , sonda felan yardımcı oluyormuş hemşireler ne skeilde olacak ,dikişler estetik dikişmi yoksa eski usulmu kafam Allak bullak ya :( deneyimi olan yazabilir mi
Ebeleri iyi ama dk nasıl bilmiyorum sancım var diye 3 kere muaneye gitmiştim gece temiz hastaneydi
Sağol canım,açık sezeryan yok orda zaten gece dr yok diyolar. Ben doktorum dan memnunimda bakalm :(
Ben bir yıl önce doğum yaptim ikinci sezaryanimi çok memnun kalmadım hemşireler filan çok ilgiler dikişlerimde estetik dikişti eski usul değil ben çok memnunum kaldım tekrar çocuk düşünür sen orda doğum yapmayı düşünüyorum yine
Kız hemşireler ilgilimi ilgisiz mi anlayamadım yazdığını :)) odalar tek kişilik mi canm orda bı de şey sezerayn yapacağım gün mü yatış yapicam bir gün önce mi hiç bilgim yok ya
Hemşireler çok ilgiliydi doktorum da çok iyidi Mehmet satıcıydi doktor ben doğuma bir gün kala yatış yaptım çünkü kan eksikliğim vardı bir gün önceden kan verecekler di giyim neteseye bağladılar sancım çıktığı için hemen ameliyata aldılar odaları iki kişilik ti benim kaldığım oda ama tek kişilik odalar da var
Sağol canm benimde doktor Mehmet bey ilgili beğeniyorum da Bakalm nasıl geçecek bu süreç ,dikiş aldırmak yok dimi cnm? Eriyen ip diye biliyorum ama
Yok dikişlerim aldırmadım kendisinden eriyendi evet iyi bir doktor biraz sinir li gibi ama herşeyi detaylıca söylüyor diğer doktor lar gibi değil bide sezerayan yerimi diğer ilk doğumumda kinden daha güzel kesmişler çok az kesi vardı
Dikiş konusunda içim rahatladı valla :) kaç gün kalıyoruz peki , sezerayn olacak gün yaticaz dimi hastaneye . Bir gün önceden mi yatış veriyor doktor . Bı de eşim çocuğu yaniam gelip hiç goremicek dimi , almazlar galiba odaya hiç
İki gece kalınıyor yok eşim akşama kadar da yanımdaydı kimsede bişey demedi sadece akşam kalmasına izin vermediler diğer türlü bişey demiyor lar içiniz rahat olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Çift kişilik oda değilmi canm ,nasıl izin verdi ki devlet hastanesi şaşırdım valla Bı de sey sorayım sana ya,bı gün önceden mi yaticam yoksa aynı gun mü yatış yapılacak
Yok eşim akşam kalmadı ama gün içinde sürekli yanımdaydı kimsede bişey demedi benim bir gün önceden yatisim yapıldı çünkü kanım eksik ti kan takviyesi için ama ben sabah gitim nts de sancım çıktığı için aynı gün hemen sezaryena alındım eğerki bir sorun yoksa aynı gün yatış yapılıyo benim kan verecekleri için bir gün önceden gitim ama hemen ameliyata aldılar sondayida sormuş sun onuda odada takıyorlar
Sağol canm bilgi verdiğini icjn aklımda soru işareti kalmadi sayedne
Umarım herşey gönlünce olur sağ salim alırsınız kucağıniza bebisinizi
3 yıl önce orda doğum yaptım ve çok memnun kaldım hemşire doktor hepsi çok iyi ilgili ve Güleryüzluydu
Kız inşallah benimde öyle olur Mehmet beye gidiyorum doktor çok ilgili de bakalım umarım hemşire de iyi çıkar doğum sonrası sonda felan takılacak ya , ilgilenmezleer diye korkuyorum.
1,488,128 soru
24,325,621 cevap
345,490 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın