Kredi çekti biri bize neyse ödemeye devam ediyodum germeyen bı fiyatı bizi neyse icralık olmuş bu kişi ben parayı atim hesabına dekontlar duruyo neyse borç ödenmedi gorünuyo hacizlik olduğu yer çeke bilir mi ödedim hesaba atim az kalmıştı bitecekti borc
Sen sonuçta paranı göndermişsin onun diğer borçları seni alakadar etmez ki
seni ilgilendirsez sen aldigin oarayi ver . o ister cektigi krediyi odesiin isterse odemesin yesin senlik bir durum yok sen kredi taksitlerini oduyorsun o kisiye borcunu. kredisi onun adina yani hacize girsede seni ilgilendirmes sen aldigini veriyorsun. verdigin oarayi yemeseymis . sen kredi taksitlerinden fazlasini asla verme senin kredin odendi bil yani sen odedin . o bankaya hesabini versin
Tm canim sağol önumuzdeki ay öderken soracam artık ister borca gitsin alsın parayı kullanıp yesin nakit verim gerisi beni ilgilendirmez baksın kaç borcum kalmış az kaldı da kaç kaldı bileyim
o bakarsa kredi odenmedigi icin atioyom on taksit kaldiysa odenmeyen aylar kredinden dusmedigi icin mesela bes taksit odememisse 15 taksitin var gozukecek. nekadar odedigini kac taksitin kaldigini sen hesapla. ona sorarsan kredi odenmedigi icin cok borcun kaldi diye kandirir seni. yani senin ona verdigin paralar kredi taksitine o yatirmadigi icin kredinden azalma olmamistir. odedigini tekrar odettirir sana.
mesela her ay bin lira bin lira vererek on taksitlik kredi cektin diyelim. sen 7 ay odedin okisiye ama o kisi sadece iki ayini yatirdiysa krediye. sen ona sorarsan 8 taksitin kaldi diyecek. senin ona verdigin bes taksit parasini odemedigi icin kredi borcundan dusmez. sen ona sorma kendi hesabini yap kandirir seni
2022 çektik canım 36 ay çektik nezaman hangi ayda çektik hatirlamiyom ama az kaldı onu biliyom 36 ay çektik faiziyle 43920 ödemısiz ama nezaman çektik hatirlamiyom
hesaba bloke konuyor bu durumda. ne para çekiliyor ne de borca gidiyor. borcu olan kişi borcunu öderse ancak o paraya alabilir.
Benim atiğim para blaka oldu banka borcu ödenmemiş oldu kendi bankadan ödeyecek bitse su borcta hayırlısıyla kurtulsam
sen paranı gönderdin gerisi seni bağlamıyor aslında.
İste mesaj yazdım bide siz cıkmayın başıma dedi niye kredi çektim size dedi hiç geciktirmedim ama ben hep ödedim para cektigimiz zaman bizim paranın icinden almıştı
Haciz konduysa banka hesaplarina bloke konur ve sizin attiginiz parayi kullanamaz. Dogal olarak krediyi odeyemez ama bu durumlar sizi ilgilendirmez. Siz parayi atmissiniz. Borcu odemis odememis sizi baglamaz. Yarin bigun odenmedi de diyemez elinizde dekontlariniz mevcut. Onun diger borclarindan olan durum sizi baglamaz veyahut siz attiniz odemedo yedi yine hacizlik olsa sizi baglamaz siz odemissiniz borcunuzu. Sizi strese sokup para koparmaya calisabilir dikkatli olun.
Öyle yapmaya çalıştı canım hacizlik olduğunu biliyoz geçen dedi daha ödeyemem sene sonu bulur dedi ben dedim aslında bak hacizliksen ben parayı atınca cekerler dedim yok öyle bişey olmaz dedi oldu ama
Onun problemi sen kendine dert etme. Kendisi dusunecek bunu. Senlik bi durum yok yani.
Tm canim sağol su borcta bı bitse hayirliysa az kaldı ama nezaman bitcek bilmiyom gidip bankaya sorsunlar beraber
1,489,275 soru
24,341,826 cevap
346,082 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın