0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (10,203 puan) tarafından

Kredi çekti biri bize neyse ödemeye devam ediyodum germeyen bı fiyatı bizi neyse icralık olmuş bu kişi ben parayı atim hesabına dekontlar duruyo neyse borç ödenmedi gorünuyo hacizlik olduğu yer çeke bilir mi ödedim hesaba atim  az kalmıştı bitecekti borc 

3 Cevaplar

0 oy
(776 puan) tarafından

Sen sonuçta paranı göndermişsin onun diğer borçları seni alakadar etmez ki

(10,203 puan) tarafından

Etmez benim para yok oldu kredi ödenmedi diye görünüyo  attığım para hacizliye mi giti şuan 

(776 puan) tarafından

Ya canım benim senin paran nasıl yok oluyor sen sonuçta bu kişinin hesabına para göndermedin mi demek ki yanlış parayı ama yatırmamış ödememiş borcu sen ödedin tutar kadarını düşeceksin hesabından kalan borcun neyse de onu vereceksin kişiye ister borcunu yatırır ister yatırmaz hacizlik olur o onun sorunu

(10,203 puan) tarafından

Hacizlik onun sorunu canım dekontlari atım ödediğime dahil biraz  bı gerginlik yarati işte bide siz cıkmayın başıma borç bı bitse dedi keşke cekmeseydim dedi kradi ozaman sanada yaradı çektiğimiz paranın içinde alıp harcamisti   

(776 puan) tarafından

Ya hiç kafana takma sen sonuçta borcunu ödemişsin kendi icralık olmuşsa senin sorunun yok ki dikkate alma ne kadarsa borcun kalanını at daha da muhatap olma

(10,203 puan) tarafından

Tm canim öyle yapacam ben yapacak bişey yok 

(2,015 puan) tarafından

senin paran niye yok olsun canim sen hesaba atmissin. o kisi krediyi odemeyip attigin parayi harcamssa senin sorunun degil. senin attigin parayi kredi odemesini gerceklestirseymis . 

(10,203 puan) tarafından

İşte bı kızdı eti benim suçum Muş gibi sonra parayı bulmaya çalışcem dedi kapandı konu 

(10,203 puan) tarafından

Yalan söylemis işte benim kartlarda sorun yok diye rahat kulaniyom dedi ama bundan önce boş bı hesap aradı bana yazdı boş hesabindan birini ver diye  icraliğim diye parayı ödememek icin yaptırmamış muamelesi yapcekti sanırım ben dekontlari atım TM dedi

(2,015 puan) tarafından

seni ilgilendirsez sen aldigin oarayi ver . o ister cektigi krediyi odesiin isterse odemesin yesin senlik bir durum yok sen kredi taksitlerini oduyorsun o kisiye borcunu. kredisi onun adina yani hacize girsede seni ilgilendirmes sen aldigini veriyorsun. verdigin oarayi yemeseymis . sen kredi taksitlerinden fazlasini asla verme senin kredin odendi bil yani sen odedin . o bankaya hesabini versin

(10,203 puan) tarafından

Tm canim sağol önumuzdeki ay öderken soracam artık ister borca gitsin alsın parayı kullanıp yesin  nakit verim gerisi beni ilgilendirmez baksın kaç borcum kalmış az kaldı da kaç kaldı bileyim 

(2,015 puan) tarafından

o bakarsa kredi odenmedigi icin atioyom on taksit kaldiysa odenmeyen aylar kredinden dusmedigi icin mesela bes taksit odememisse 15 taksitin var gozukecek. nekadar odedigini kac taksitin kaldigini sen hesapla. ona sorarsan kredi odenmedigi icin cok borcun kaldi diye kandirir seni. yani senin ona verdigin paralar kredi taksitine o yatirmadigi icin kredinden azalma olmamistir. odedigini tekrar odettirir sana.

(2,015 puan) tarafından

mesela her ay bin lira bin lira vererek on taksitlik kredi cektin diyelim. sen 7 ay odedin okisiye ama o kisi sadece iki ayini yatirdiysa krediye. sen ona sorarsan 8 taksitin kaldi diyecek. senin ona verdigin bes taksit parasini odemedigi icin kredi borcundan dusmez. sen ona sorma kendi hesabini yap kandirir seni

(10,203 puan) tarafından

2022 çektik canım 36 ay çektik nezaman hangi ayda çektik hatirlamiyom ama az kaldı onu biliyom 36 ay çektik  faiziyle 43920  ödemısiz ama nezaman çektik hatirlamiyom

-Reklam-
0 oy
(8,148 puan) tarafından

hesaba bloke konuyor bu durumda. ne para çekiliyor ne de borca gidiyor. borcu olan kişi borcunu öderse ancak o paraya alabilir. 

(10,203 puan) tarafından

Benim atiğim para blaka oldu banka borcu ödenmemiş oldu kendi bankadan ödeyecek  bitse su borcta hayırlısıyla kurtulsam

(8,148 puan) tarafından

sen paranı gönderdin gerisi seni bağlamıyor aslında. 

(10,203 puan) tarafından

İste mesaj yazdım bide siz cıkmayın başıma dedi niye kredi çektim size dedi hiç geciktirmedim ama ben hep ödedim para cektigimiz zaman bizim paranın icinden almıştı 

0 oy
(6,348 puan) tarafından

Haciz konduysa banka hesaplarina bloke konur ve sizin attiginiz parayi kullanamaz. Dogal olarak krediyi odeyemez ama bu durumlar sizi ilgilendirmez. Siz parayi atmissiniz. Borcu odemis odememis sizi baglamaz. Yarin bigun odenmedi de diyemez elinizde dekontlariniz mevcut. Onun diger borclarindan olan durum sizi baglamaz veyahut siz attiniz odemedo yedi yine hacizlik olsa sizi baglamaz siz odemissiniz borcunuzu. Sizi strese sokup para koparmaya calisabilir dikkatli olun.

(10,203 puan) tarafından

Öyle yapmaya çalıştı canım hacizlik olduğunu biliyoz geçen dedi daha ödeyemem sene sonu bulur dedi  ben dedim aslında bak hacizliksen ben parayı atınca cekerler dedim yok öyle bişey olmaz dedi oldu ama

(6,348 puan) tarafından

Onun problemi sen kendine dert etme. Kendisi dusunecek bunu. Senlik bi durum yok yani.

(10,203 puan) tarafından

Tm canim sağol su borcta bı bitse hayirliysa az kaldı ama nezaman bitcek bilmiyom gidip bankaya sorsunlar beraber 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 659 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,294 soru

24,342,057 cevap

346,092 kullanıcı

...