+1 oy
171 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,214 puan) tarafından

18 Ay Tuvalet Eğitimi  Nasıl Vermeliyim İstiyor Ama Dışarı Yapıyor Tuvaletini Hiç Bilgim Yok Yeni Başladım Arayışa Bilgi İçin

6 Cevaplar

0 oy
(1,062 puan) tarafından

Canım öncelikle bunu oyun haline getirin, klozet için aparatlar var üzeri full süngerli olanlar. Onlardan al, e bebekte satılıyor , bezi bırakma kararı aldıysan tamamen gece ve gündüz bezi komple bırakmalısın . Klozete oturduğu an korkacaktir onu oyun haline getir eline kitap sevdiği oyuncak falan verebilirsin, öncelikle çiş ve büyük tuvaletin kavgamını sürekli öğretmelisin. Ödüllendirme yapabilirsin tuvaletini yaptığı zaman ve her 20 dakikada bir tuvalete götür . Altına yapıyor diye asla pes etme biraz işemeli sicmalı ayin olacak ama sonunda anneler başarıyor 😂

(103 puan) tarafından

Bnm bebeğim de 22 aylık olacak aklıma gelince arkasni tutuyor lazimliga gidip ötüyor bezi çıkarıp yapcak kosn diyorum kafasını hayr yapıyor denemelimiyim🤭

(1,062 puan) tarafından

Lazımlığa alıştırma asla canım , lazımlığı oyun alanınız gibi kullanın , direk klozet veya tuvaletle başlayın ve seninkide hazır canım ama ilk annenin hazır olup olmadığı önemli 😅

(103 puan) tarafından

Kendisini onu oyun diye düşünüyor hehrlde bn klozate gidince oda yanıma oturuyor ama daha konuşmuyor ifade ediyor kendini ama çişini soylemezse 😅üç beş kelimesi var da dili daha gelişik değil 

-Reklam-
0 oy
(3,172 puan) tarafından

Benim kide 20 aylık tuvalet e gidelim mi diyorum yok diyor demek ki daha hazır değiliz 😀

0 oy
(5,844 puan) tarafından

18 ay biraz zor öğrenir kas ları daha kuvvetli değil tutamaz 

Heves etmiştir sadece bence bi 6 ayı var

(4,164 puan) tarafından

Eyvah benim kız 

27 aylık olacak hiç oralı bile değil 

Çok mu geç kaldım 🤣🤣

(5,844 puan) tarafından

Yok benimkide 27 aylık oda öyle hiç oralı değil  heleki oğlan olduğu için geç öğrenecek biliyorum üstüne düşmüyorum yaza inşallah 

0 oy
(434 puan) tarafından

Surda bekleyim

0 oy
(178 puan) tarafından

18 ay biraz küçük. Kızım da denemiştim tutamiyordu ve korkuyordu. 2 yaş 2 aylıkken gece ve gündüz tamamen kesmiştim bezden. Bir günde öğrenmişti 

0 oy
(509 puan) tarafından

Öncelikle cisi ve kakası geldiğinde bunu söyleyebiliyor mu? Size haber verebiliyor mu? Önemli olan bu. Ben hazırsa ayında bir problem görmüyorum çünkü benim oğlum 19 aylıkken bıraktı. Önce tuvaleti sevdirmeye bakın. Oyun haline getirirseniz hoşuna gidecek korkmayacaktir. Çişini kakasını yaptığında ödüllendirin. Sakin altına kaçırdığında kızıp bagirmayin. Hemen alışmasını da beklemeyin. Sabırlı olmanız gerekiyor. Gece ve gündüz aynı anda kesin eğer tamamen kararlı ve hazırsanız asla tekrar bez baglamayin kafası karışır. Bebeğiniz ve siz hazırsanız deneyin.

(103 puan) tarafından

Bnm bebeğim de 22 aylık olacak aklıma gelince arkasni tutuyor lazimliga gidip ötüyor bezi çıkarıp yapcak kosn diyorum kafasını hayr yapıyor denemelimiyim🤭

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
11 cevap 649 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 217 göst.
+1 oy
2 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,485,272 soru