0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (6,468 puan) tarafından

Her sabah kalkiyorim hastayım grip olmuşum boğazlarım öksürmekten ciğerim çıkacak resmen bebekte var sabah namazinda kalkiyorim bebkye kalkıyor kızımın beslemesini hazrliyorim kahvaltı hazrliyorim kaldyorim kiyfetini gyrdir saçını tara derken hadi kahvaltı yap dyorim bişeyler ye dye yemiyor üşüyorum kalan geldi cisim geldi titriyorim karnım agryir blmem ne her sabah halimiz byle asla ağzını açmıyor bitane patates ağzına almış skı sıkı ağzında tutuyor yemiyor okula gdyor beslemesini de yemiyor meyvesini bile içmiyor önceleri azıcık da olsa yerdi her sabah aç susuz kalkıyorum hazrliyorim emek veryorim yetmeyince hasta düşüyor hep burnu akıyor karnı ağryor midesi bulanıyor üç aydır okul acillmis bu iki defadır acile gdyoruz sağlık ocağına belki 4 5 kere gotrdm biktim okdr esssek gbi babası çalışıyor ayağı yara beta okula para veriyor yemiyor hasta oluyor bu sefer hep ilaç parası hep hastane parası devamsızlık oluyor kafayı yiycem yemin ederim ne kahvaltı yapmış ne beslemesini yemiş okdr emek veryorium özenle hazrliyorim sizinde öyle ypyromu 5 yaşında napacam hiç blmiyorim 

16 Cevaplar

+1 oy
(443 puan) tarafından

Biri 11 yaş diğeri 4.5 yaş sabah erken saatlerde asla kahvaltı etmezler okulda yiyiyorlar 

(6,468 puan) tarafından

Okulda bari yesin onuda yemiyor iki gündür ne kahvaltı ne besleme

(443 puan) tarafından

İştahsızlığının bir nedeni vardır değerlerine baktırdınmı

(6,468 puan) tarafından

Baktrrdim okula başlamadan önce b 12 eksikikgi çıktı Demir eksikliği çıktı oda iğne falan kullandık iştahı açıldı smdi geçen gün kustu midesi bulanıyordu geçti ilaç falan içti smdi hic yemiuor

-Reklam-
+1 oy
(3,641 puan) tarafından

Geçen yıl bizde öyleydik bu yıl öğlen grubuna yazdırdım sabah kahvaltı yapıyor öğlen bişiler atistiriyor beslenmeyide ne istiyorsa bırakıyorum hoşuna giderde yer 

(6,468 puan) tarafından

Bende ne istese koyuyorim yemiuorki

(3,641 puan) tarafından

Takılma çok ya cocuklarda oluyor zaman zman eve geldiginde doyurursun karnını :)

+1 oy
(95 puan) tarafından

Benım oğlum 6yasında 1sınıfa gıdıyor bende sabahları zorla bır kaç loköa yedırıyorum senın 6yasın var 6lokma yemelısın dıyorum zorla yıyor. Ama okula koydugum beslenmenı hergun yıyor okulda

(6,468 puan) tarafından

Yemiyor yemiyor düşün sabah küçük patatesi agzidna iki saat tutu 

+1 oy
(1,753 puan) tarafından

Ortanca oğlum asla sabah erkenden yapmaz okulda koyduklarımı yer liseye giden kızım ilk defa bu sene bişeyler atıştırır yanına yine koyduğum beslenmeyi yer

Büyük oğlum çalışıyor onada ayak üstü bişeyler yediriyorum 

Beslenmeye sevdikleri şeyleri koyduğum için hepsini yiyolar tek sıkıntı herşeyi yemiyorlar bide kız ayrı şeyler oğlan ayrı şeyler yiyo damak zevkleri farklı orda zorlanıyorum 

(6,468 puan) tarafından

Büyüklerims.abla benim kız küçük bişey degl yemeyince hep hasta hep acildeyiz devamsızlık oluyor 

+1 oy
(7,424 puan) tarafından

valla 35 yaşındayım o saatte ben de kahvaltı yapmıyorum, yapamıyorum çocukken de annemin babamın zoruyla istemeye istemeye yerdim. ama bari okulda yese iyi olur tabi 😂

(6,468 puan) tarafından

He da ucundan koyuyor ağzına skı skı kapatyor tutuyor agzini

+1 oy
(5,841 puan) tarafından

Benimkiler de sabah erken gider ama asla o vakit bişey yemezler 

Okulda yerler ama ne koyarsam biter. Balık yağı denedinmi o iştah açıyor ve bağışıklık kuvvetleniyor . Artı dikkat eksikliği felan varsa da iyi oluyor zihin açıyor 

Eve gelince 1 tatlı kaşığı içir bi dene

(6,468 puan) tarafından

Dikkat eksiği var evet çok dalıyor bişeyi syliyoriz yüz kere artık kafayı yiycem blmiyorum eşime dedim al sustu bişey demedi iştah acyormu gerçekten ama galiba özel dimi

(5,841 puan) tarafından

Devletin ödediği varmı bilmiyorum ben özel aldım 350 TL civarıydı Ocean Multi benimkinin ismi

Evet iştahta açıyor 

+1 oy
(1,699 puan) tarafından

Kan değerlerine baktırdınız mı iştahsızlık için

(6,468 puan) tarafından

Çocuk doktoruna gösterdim okul açılmadan öncede b 12 eksikikgi çıktı bide demir eksiği işte iğne damla kullandk baya iştahı açıldı bdaha kapandı kaşığı tutmuyor sandalyede oturunca yayilior resmen ne kahvaltı ne yemek eve geliyor patates bitane ağzına atar kaçar makarna bitane ağzına atar kaçar yemek yapsam sevmedim der yemeğin ortasında kakam var der cisim.var der deli etmiş beni

(1,699 puan) tarafından

Değerleri düşük olduğu için iştahı olmayabilir ilaçlar bittikten sonra tekrar doktorla görüşmeniz gerekirdi tekrar çocuk doktoruyla görüşün değerleri yine düşmüş bu yüzden iştahı olmayabilir

(6,468 puan) tarafından

Protein kaçağı da çıktı idrarında bdaha idrar istedi daha gidemedik tekrar bu hfta gdecez 

(1,699 puan) tarafından

İhmal etmeyin lütfen

+1 oy
(4,164 puan) tarafından

Canım 5 yaşındaki çocuğun okula mı gidiyor 

Maşallah 

(6,468 puan) tarafından

Anaokula gdyor canım sene ye 1. Sınıf ama 5 yaşında anaokul yaşı zaten 

(4,164 puan) tarafından

Evet anladım canım ❤️ 

Maşallah 

+1 oy
(7,528 puan) tarafından

Kan değerlerine falan baktırdınız mı demir eksikliği de iştahsızlık yapar iştah açmak için bazı şuruplar var onlardan alabilirsin büyük kızımda yemiyordu zorla yediriyorum balık yağı bi tık açtı 

(6,468 puan) tarafından

Balık yağı bende alayım olmazsa evet Demir eksikliği çıktı zaten damla yazdi kullandık b 12 eksiği için iğne kullandık iştahı açtı da baya yemiyor zorla zorla bir iki parça okul başında kullandık hasta oliuor çok sık ya

(7,528 puan) tarafından

Demir ilacını en az 3 ay kullanman lazım tekrar baktır bence ve en iyi çözümü eczacı ya da doktorunuz söyler karadut özü keçiboynuzu pekmezi de ilaç yerine çok iyi olur eğer içiyorsa arkadaşım karadut özünü bardağa biraz koyup sulandırıp meyve suyu niyetine 

(6,468 puan) tarafından

Ala ala.uc aymi vermemiz lazım hiç blmiuordum pekmez vryorim fazlA öyle yemiyor 

(7,528 puan) tarafından

Evet canım doktor demedi mi 

(6,468 puan) tarafından

Valaha hatrlamyom cuma yine gdecz 

+1 oy
(709 puan) tarafından

Canım vallahi benimkiler de yemiyorlar koyuyorum Zaten okula gidince 2 ders kahvaltı yapıyorlar orada yiyorlar beslenme koyup okula gönderiyorum Kızım biri ana sınıfına gidiyor diğeri birinci sınıf 1 sınıf olana öğlen arasında da Yemek götürüyorum anasınıfı olan zaten 12'de bitiyor dersi

(6,468 puan) tarafından

Anasınıfı olan kahvaltı besleme yiyormu peki

(709 puan) tarafından

Canım istedikçe oek yemiyor

+1 oy
(507 puan) tarafından

Benimkide yemiyo beslenmesini Nadiren yer kansızlıgi da var

(6,468 puan) tarafından

Bunun d vitamini eksikliği bide b 12 eksiği vardı iğne Damla kullandık iştahı açıldı bide idrarında biraz protein kaçağı çıktı 

+1 oy
(2,652 puan) tarafından

Benimkiler yiyor ya 6 ve 8 yaş sabah 8de kalkarlar 2 şer haşlama yumurta süt felan yemeden gitmezler. Beslenmeleri de genelde biter 

(6,468 puan) tarafından

Masalah yaş aralari da fazla yok birbirine bakıyorlar ondan herhalde 

+1 oy
tarafından

Valla resmen benim kızımı anlattın ☹️ tamsa böyle ben zorlamiyurm artık aç gidip aç geliyir beslenme cantasinjn agzini bile açmıyor okulda ☹️ yaoacak bı şey yok bende bıktım ne yapayım benimki 8 yaş 

(6,468 puan) tarafından

Kız senin ki yine büyük bu 5 yaşında buda aynı eve geliupr sen yedir dyor veryorim da yemiyor ucundan ucuna ancaa deli etmiş beni ya

+1 oy
(1,916 puan) tarafından

Bence sebebi kardeşinden kaynaklı. Kıskanıyor bunlarda onun bahanesi ama yememesi onu halsiz bırakır tabi hep hasta olur. Biraz. Bence onunla daha fazla ilgilenin

(6,468 puan) tarafından

İşte yemeği bile ben yediryorum üzülmesin diye kardeşi daha bir yaşına basryor ayrıca sevemiyoriz bebeği korkudan çok tuhaf bir kız ne yemek yiyor ne kaşığı tutuyor illa yüz kere syelememizi bekliyor 

(2,070 puan) tarafından

Çok iştahlı boğazlı bı çocuk değilse kardeş kıskançlığı olduğunu düşünmüyorum iştahsız çocuk yememek için kırk takla atar başimda var bir tane

+1 oy
(2,070 puan) tarafından

Hiç hatrlamiyorum beslenmesinide yemiyor doğru dürüst  sürekli hasta oluyor bzmde devamszlik oluyo sürekli şişede ilaç bitti hastalığı bitmedi kg verdi hatta canım sklyo ama takmamaya calisiyorum

+1 oy
(1,062 puan) tarafından

Ben kendimi bildim bileli uyandığım zaman asla kahvaltı yapmam , oğlum da eşim de sevmiyor onların huyu da bana çekmiş o yüzden kahvaltı hazırlama derdim yok 😂 

Çocuk yemiyorsa yemesin canım hasta olma sebebi ondan değildir. Hiç zorlayıp çocuğu yemekten soğutma o aciktigi zaman yiyecektir zaten 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 392 göst.
0 oy
13 cevap 415 göst.
0 oy
10 cevap 258 göst.
0 oy
6 cevap 217 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (475 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,243 soru