0 oy
276 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,760 puan) tarafından

Kızlar merhaba dün bi mağazadan alışveirş uaptım 1000 tl tutarında fişini hiç kontrol etmedim az önce cüzdanımı düzenlerken farkettim çocuklara şu stick peluşlar vae ya iki tane aldım fiyatı 300 tl ydi ama fişte bir tane geçilmiş şekilde gözüküyor çok rahatsız hissettim kendimi mağazada yürüme mesafesi değil herhangi bir sosyal medya hesapları falan da yok iki gün sonra gidebilirim ancak hastane randevum falan var sizce günsh olur mu yaa içime kuşku düştü 

4 Cevaplar

0 oy
(601 puan) tarafından

Gittiğinde izah edersin durumu farkında olmuşsun artık olana kadar bi mhsurı yoktu ama hak haktır yapacak bir şey yok 

(601 puan) tarafından

Evin uzak bişey olmaz yani yapabileceğin başka bişey yok yani fişte az geçmiş siz fazla mı ödediniz yoksa fişte fazla geçmiş sizden mi az aldılar

(1,760 puan) tarafından

Ben 2tane stick oyuncak aldım canım tanesi 300 tl yanında ekstra şeylerde aldım 1000 tl tuttu hepsi fişi kontrol ettiğimde bi aldığım şeyin üstünde 2 tane yazıyor ama stickte iki yazmıyor yani benim iki tane aldığım oyuncaktan bir tane geçmişler 

(601 puan) tarafından

Hmm Anladım. Valla ben korlarım haktan yarın öbpr tarafta hiç tanımadgnz birisi bi oyuncak için karşınıza dikilsin istemezsiniz tabii kimse istemez. İşnizi garantiye almak daha doğru.. haktan korkuyorum demişsiniz gerçekten haktan Köln müslüman şüpheli şeylerden kaçınmalı 🤷 ama bu durumdan rahatsız olmanız da güzel bişey 

(1,760 puan) tarafından

Bende sizin gibi önüme çıkar diye korkarım çocuklarımdan çıkar diye korkarım rahatsız olurum hepsinden önce bi kere oğlum marketten eline sakız alıp çıkmış farketmedim tabi eve yaklaşınca farkettim gidip hemen ödedim parasını birine de anlattım aa oğlum böyle bişeu yaptı kendimi çok suçlu hissettim dediö oysa daha yeni 1 yaşındaydı oğlumda kasa bandına oturtunca alıvermiş ordan :) o kişi bana aman bi sakız nolacak sanki çocuk bu  demişti şok olmuştum yaa kendi dikkatsizlikleri ama ne bileyim yine de çok tuhaf hissettim o oyuncak zaten kasa arkasındaydı iki tane alayım diye söyledim aslında ama dikkati dağınıktı sanırım iki tane istememle ödeme yapmam arasında saniyeler vardı sadece yarın götürür bekletmem ama hastane işim biraz uzun ancak akşama kalırım diye düşünüyorum şimdi ben farkettim ya yarın erteleyip çarşamba günü götürsem diyorum ya bu düşüncemle günaha girer miyim acaba 

(601 puan) tarafından

Hayır geç olsun güç olmasın 

-Reklam-
0 oy
(8,130 puan) tarafından

telefonu varsa arayıp durumu söyle 

(1,760 puan) tarafından

Yok maalesef canım rastgele bi yerden almıştım çarşıdan bir tane geçilmiş ama kendimi çok rahatsız hissettim çocuklar durmadığı için fişi de kontrol etmedim yarın hastane işim olduğu için çarşamba günü ancak gidebilirim günah olur mu hak olur mu diye korkuyorum 

(931 puan) tarafından

Dişin üstünde yazar numarası 

0 oy
(1,138 puan) tarafından

Olabilir canım hakka geçmesi için söylememen lazım buda hırsızlık gibi yani bende geçen sene hamileyken kartımda hiç unutmam 340 TL vardı hastaneden gelirken Urfa sıcak soğuk icecek aldım ekmek aldım çocuk tamam abla çekti dedi neyse eve geldim para hesapta 2 gün geçti gene aynı bidaha hastaneye gittiğimde söyledim ama kesin ne aldığımi hatırlamıyordum izah ettim içeceği hatırlıyorum dedim parasını verdim adam helal olsun abla ne demek dedi benimde için rahat etti olabiliyor yani

(1,760 puan) tarafından

Canım zaten o oyuncaklar kasa arkasında duruyordu kasiyere iki tane geçin lütfen dedim ödeme yapmamla oyuncağı iki tane diye belirtmem arasında saniyeler var yani nasıl oldu anlayamadım dikkatimi dağınıktı acaba o an diyorum yarın hastanede işim olmasa sabah ilk iş götürür veririm ben istemem kimsenin parasını pulunu ama işte işim var akşama anca gelirim eve çarşamba günü versem diyorum günah olur mu yani şu am farkettim ama çarşamba götüreyim diye düşünüyorum ya bu günsh olur mu 

(1,138 puan) tarafından

Olmaz canım götürmez önemsemezsen hem kul hakkı hemde günah ama için rahat olsun gidince söyler ya verirsin yada ücretini verirsin 

0 oy
(2,205 puan) tarafından

Gittiğiniz vakit anlatır  telafi edersiniz sonuçta banane deyip geçmiyorsunuz hakka girmiş olmuyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 248 göst.
0 oy
3 cevap 252 göst.
0 oy
7 cevap 308 göst.
+1 oy
2 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,489,176 soru

24,340,750 cevap