Ya kızlar 30 haftalık hamileyim ayaklarım bazen çok kaşınıyor. Önemsemedim başta ama Google karaciğet hastalıklarını işaret edince korktum. Hastaneye uzun bir süre gidemeyecem. Dedim e nabız üzerinden uzaktan değerlendirme isteyeyım de nasıl oluyor
uzaktan değerlendirme senin hangi alana gitmen gerektiğini söylüyor.
gebelikte hiçbir şey beklemeye gelmez. o yüzden geciktirmeden doktora gitsen iyi olur
Sadece o mu 😒
evet bende geçen gün farkettim
Googlede baş ağrısı yaz Allah korusun ölüm der, hatta bununla ilgili akım yapmışlardı😀😀her gebelik farklıdır benim görümcem son 2 ayda kalkar kalmaz başı dönüyordu ama tansiyon degildi 2 ay boyunca yemek bile yapamadı, doğum yapar yapmaz geçti, benimde kızımda artık hiç bir terlik olmıuordu ayaklarım inanılmaz derecede şişiyordu, aşırı derecede sıcaklık hissediyordum nevresimi suya batırıp sonra üstüme alır klimayı açıp karşısında uyuyordum nevresimi kuruyunca uyanıyordum sıcak diye, ama tabi görün için rahat olsun
Hamilelikte karaciğer, tiroid gıbı değerlerde düşme ya da yükselme olur zaten takip edilmesi gerekir. Ayak kaşıntısının bir belirti olması beni tedirgın ettı. Ama evet bazı şikâyetleri yazınca Google en kötü senaryoyu önüne çıkarıyor 😀
Gebelikte kuruluk çok oluyor o yüzden kaşıntı olabiliyor bol nemlendir vücudu ama nemlendirme yapmana rağmen kaşınıyorsa mutlaka gitmen gerekiyor karaciğer rahatsızlıkları dışında gebelikte kaşıntı sıkıntılı durumlara yol açabiliyor
Yok hiç nemlendirmedim sadece göbeğimi nemlendiriyorum düzensiz 😁
Nasıl sıkıntılar 😑
Googleye güvenme benim her iki gözüm beyaz yerleri sapsarı olmuştu googleye yazdım karaciğer yetmezliği dedi korktum hemen göz doktoruna gittim dahiliyeye yönlendirdi testller yapıldı herşey temiz çıktı ama gözlerim hala sarı yaklaşık 9 ay falandır geçmedi googkeye çok güvenme
Google olası nedenleri yazar. Ve evet göz akının sararması karaciğer hastalıklarını düşündürtür o yüzden baktırmakta ıyı yapmışsın temiz çıkmasına sevindim
Gebelikte el ayak kaşınması normal değil evet. Karaciğer enzimlerinin yükselmesiyle olan bişey. Gebelik kolestazı diye geçiyor.
Bende yaşadım 2.hamileliğimde, deli gibi kaşınıuorduu avuç içlerim, ayak tabanlarım.
Kadın doğum acile gittim, kan değerlerime bakıp bana hemen yatış verdiler.. ciğer geliştirici vurdular vs.
Benim kaşıntım bu hastalıkla alakalıydı, senin olmayabilir ama oladabilir. O yüzden ihmal etme bi sağlk ocağnda veya acilde kan sonuçlarına baktır en azından.
Alt ve ast değerinden anlıuorlar zaten.
Tesekkur ederim canım haklısın.
1,489,277 soru
24,341,843 cevap
346,082 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın