0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (706 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bide eğer emzikle uyuyor hani ya ama o sırada kusarsa vs boğulma riski olmazmi ki ya, bide bnm bebiş 17 günlük tuttu bugün ilk kez verdim ama bir ay sonra vs versem ya tutmasa

10 Cevaplar

0 oy
(2,333 puan) tarafından

Aslında emzik boğulmayı engelliyor diye doktorlar öneriyor çünkü emzikle yutkunluğu için kusmuyor bebek, o yüzden ben emzirdikten sonra hep emzik takardım kusma yaşamazdık çok şükür

-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından

40 ı çıktıktan sonra ki gün verdim ben hemen tuttu 

(706 puan) tarafından

Şu an 16 günlük tuttu vermesemmi ya ama ya bir ay sonra tutmasa

0 oy
(8,130 puan) tarafından

en azından ilk ay hiç önerilmiyor, çoğu doktor 3 aydan sonra diyor çünkü meme reddi ihtimali var. ben 2 aylık gibi verdim, 7 aylıkken de bıraktırdım 

(706 puan) tarafından

Ama ya tutmazsa bir aydan sonra felan

(8,130 puan) tarafından

zaten tutmaması gerekiyor ya. emzik iyi bir şey değil 

(706 puan) tarafından

Osman Gönülal öneriyor ama çok iyi dr

(8,130 puan) tarafından

o da komple emsin demiyor, bazı zamanlarda kolaylık sağladığını sakinleştirdini söylüyor. zatne doktorlsr 2ye ayrılmış bu konuda. kimi kesinlikle karşı. kimi bazı durumlarda olabilir ama uyurken emmesin, öylesine dururken emmesin diyorlar. hani uykuya dalarken emsin sonra çıkartın, bütün uyku esnasında kalmamalı. zatne osman gönülal da genelde 1 yaşında bırakın diyor. 

0 oy
tarafından

Bak simdi kusma durumundan korumak icin oncelikle cocugu reflu yataginda yatircaksin sonra eger basinda durmayacaksan yan yatir 1 saat bi taraf 1 saat diger taraf yatir ki yanlari da agrimasin hem kafa sekli duzgun olur hem kusarsa akar basinda duracaksanda sirt ustu yatirirsin ben hep oyle yaptim ayrica emzik kullanirken surekli emiyo ya kusarsa da geri yutar ki emdikce yutma refleksi daha hizli gelisir o sayede kusmasi da azalir benim oglum cok emzik istemedi beriyodum geri atiyodu o yuzden cok veremedim ama kac gunluktu ne kadar tuttu bilmiyorum 

(706 puan) tarafından

Peki siz kundak yaptınız mi

tarafından

Bazen yaptim ama surekli degil ama yarim kundak bacaklarini sarmadim 

0 oy
(4,042 puan) tarafından

5 saatlik falandı sanırım hastanede teptim ağzına tuttu hemen 

(7,565 puan) tarafından

Hayalimdeki analık😄

Oğluma vermedim idealist anneyim ya, kauçuk emmesin oğlum dedim parmak emdi 3 yaşına kadar 😔 Emzik alsa kauçuk emse daha iyiydi dedim 

(4,042 puan) tarafından

İkinci olunca hayallerine kavusuyosun merak etme 😂 ilk çocuğuma kaç ay vermedim modern anneyim damak yapısı bozulur diye sonradan mememi emzik niyetine kullanınca verdim bir iki emdi attı 😂 bu çocukta direk teptim ağzına bide hemşirelerden gizli çok aksiyonluydu😂😂😂

0 oy
(5,538 puan) tarafından

2 yada 3 gun verdik oda aldı suan çok rahatim

0 oy
(7,274 puan) tarafından

Ben  3 günlük iken verdim oda uyuma esnasında tek hep verdim

0 oy
(1,799 puan) tarafından

Benimki ilk günden beri aldı. 4 buçuk aylık bir sorun yaşamadık. Zaten uyuyunca atıyor emziği genelde 

0 oy
(425 puan) tarafından

Bence kesme ver rahat edersin gözetim altında olur tamamdır ilk kızım tuttu çok rahattım bu kızım tutmadı tutmuyor keşke tutsa 

0 oy
(1,665 puan) tarafından

Ne zaman verdim Hatırlamıyorum hiç ama hiç kusma yapmadı emzikle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 315 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Serap Irkat (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 577 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,203 göst.
7 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,176 soru

24,340,750 cevap

346,036 kullanıcı

...