Bide eğer emzikle uyuyor hani ya ama o sırada kusarsa vs boğulma riski olmazmi ki ya, bide bnm bebiş 17 günlük tuttu bugün ilk kez verdim ama bir ay sonra vs versem ya tutmasa
Aslında emzik boğulmayı engelliyor diye doktorlar öneriyor çünkü emzikle yutkunluğu için kusmuyor bebek, o yüzden ben emzirdikten sonra hep emzik takardım kusma yaşamazdık çok şükür
40 ı çıktıktan sonra ki gün verdim ben hemen tuttu
Şu an 16 günlük tuttu vermesemmi ya ama ya bir ay sonra tutmasa
en azından ilk ay hiç önerilmiyor, çoğu doktor 3 aydan sonra diyor çünkü meme reddi ihtimali var. ben 2 aylık gibi verdim, 7 aylıkken de bıraktırdım
Ama ya tutmazsa bir aydan sonra felan
zaten tutmaması gerekiyor ya. emzik iyi bir şey değil
Osman Gönülal öneriyor ama çok iyi dr
o da komple emsin demiyor, bazı zamanlarda kolaylık sağladığını sakinleştirdini söylüyor. zatne doktorlsr 2ye ayrılmış bu konuda. kimi kesinlikle karşı. kimi bazı durumlarda olabilir ama uyurken emmesin, öylesine dururken emmesin diyorlar. hani uykuya dalarken emsin sonra çıkartın, bütün uyku esnasında kalmamalı. zatne osman gönülal da genelde 1 yaşında bırakın diyor.
Bak simdi kusma durumundan korumak icin oncelikle cocugu reflu yataginda yatircaksin sonra eger basinda durmayacaksan yan yatir 1 saat bi taraf 1 saat diger taraf yatir ki yanlari da agrimasin hem kafa sekli duzgun olur hem kusarsa akar basinda duracaksanda sirt ustu yatirirsin ben hep oyle yaptim ayrica emzik kullanirken surekli emiyo ya kusarsa da geri yutar ki emdikce yutma refleksi daha hizli gelisir o sayede kusmasi da azalir benim oglum cok emzik istemedi beriyodum geri atiyodu o yuzden cok veremedim ama kac gunluktu ne kadar tuttu bilmiyorum
Peki siz kundak yaptınız mi
Bazen yaptim ama surekli degil ama yarim kundak bacaklarini sarmadim
5 saatlik falandı sanırım hastanede teptim ağzına tuttu hemen
Hayalimdeki analık😄
Oğluma vermedim idealist anneyim ya, kauçuk emmesin oğlum dedim parmak emdi 3 yaşına kadar 😔 Emzik alsa kauçuk emse daha iyiydi dedim
İkinci olunca hayallerine kavusuyosun merak etme 😂 ilk çocuğuma kaç ay vermedim modern anneyim damak yapısı bozulur diye sonradan mememi emzik niyetine kullanınca verdim bir iki emdi attı 😂 bu çocukta direk teptim ağzına bide hemşirelerden gizli çok aksiyonluydu😂😂😂
2 yada 3 gun verdik oda aldı suan çok rahatim
Ben 3 günlük iken verdim oda uyuma esnasında tek hep verdim
Benimki ilk günden beri aldı. 4 buçuk aylık bir sorun yaşamadık. Zaten uyuyunca atıyor emziği genelde
Bence kesme ver rahat edersin gözetim altında olur tamamdır ilk kızım tuttu çok rahattım bu kızım tutmadı tutmuyor keşke tutsa
Ne zaman verdim Hatırlamıyorum hiç ama hiç kusma yapmadı emzikle
1,489,176 soru
24,340,750 cevap
346,036 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın