Kendimi boşlukta, kaybolmuş, çaresiz hissediyorum. Evlendiğime pişmanım. Yaptığım seçimlere pişmanım. Böyle bir evliliğe çocuk doğurduğum için pişmanım. Yürümeyeceğini çok net görüyorum ama aileme ne diyeceğim, çocuğum ne olacak, aynı kurumda memuruz ne yapacağız, nerede nasıl yaşayacağım gibi bir sürü soruya cevap bulamıyorum. Artık devam edeceğine, düzenleceğimize asla umudum yok. Çocuk için düzelir miyiz diyordum ama yok. Böyle bir adamla nasıl evlendim diyorum, nasıl sevdim, şu an gözüme o kadar kötü geliyor ki her şey. O da aynı. Anneme benim anneme evlendiği için pişman olduğunu söylemiş. Buradan nasıl dönsün? Ama babama ne diyeyim kalbi var, korkuyorum. Karşı çıkmıştı, ben inat ettim ve şimdi nasıl diyeyim gururum da el vermiyor. Ama çok mutsuzum çok. İyi günümüz yok.
Kafanda büyütüyorsun. Su akar yolunu bulur. Sen boşandın diye kimseye bir şey olmaz. Her şey olacağına varır. İki taraf da mutsuzken evlilik işkence gibi olur ve çocuk da bunu hisseder. Sen şanslısın memursun. Garanti bir işin iyi bir gelirin var. Geriye kalan şeyler senin kuruntun.
Allah kolaylık versin canım 😟 Allah yardımcın olsun umarım her şeyi kolaylıkla ve güzellik le halledebilirisn 🤲🏼💖
memursan sevmedigin biriyle omrunu curutme. ailene bir sekilde aciklarsin. koskoca omrunu heba edecegine birkac senen cöp olsun. mesleginde var garanti bir meslek. daha ne olsun
Herkes her şeyi kabullenir. Yeter ki sen bu durumdan kurtulmak iste. Hasta olanlar kötü olmasın derken sen hasta olma çok şükür ki çıkmazda değilsin işin gücün var. Biz doğuluyuz hepsi görücü usulüyle evleniyor ve çok çok kötü bir şey olmadıkça kimse boşanmıyor. Boşansam babam bile laf eder ama sırf bunlar yaşanmasın diye mutsuzluğu çekemem ömür gerçekten çok kısa
Maddi gücüm olsaydı evliliğinde böyle bir duruma dusseydim inan bir dakika beklemedim paran varsa borun ötüyor vala
Memur olduğuna yet kalk şükret
Dünyanın sonu değil ya . Otur babanla mantıklı bir şekilde konuş. Oda anlayışla karşılar. Haklıydın baba geç te olsa anladım boşanmak istiyorum dersin. Madem kocanda pişman Zorluk çıkartmıcaktır. Hiç umudun kalmadıysa erkenden bitir
Beni yanlış anlama bu kadar evliliğinin sonunu göremeyecek kadar nedir sorunlarınız
1,498,880 soru
24,483,781 cevap
357,209 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın