Maç oynuyor iddaa kaç kez oynama dedim yinede oynuyor kazandığı da oluyor kaybettiği de maaşı ztn ona göre,kendim evden ek iş yapmaya çalışıyorum satış yapmaya çalışıyorum geçen ayı komple bnden gecindk ve bnde de para kalmadı bu ay daha maaş yatmadı ztn krediye gidiyor aldığı para, ondan birşey kalmıyor.
Çocuğun maması bitti bugün pirinc unu aldım mecburen faydası yok ama gece uyanınca ağlıyor gündüz içmiyor da el mecbur herneyse dün arkdsnda borç para almis maç için niye aldın vs biraz tartıştık maç oynicam dedi bnde bari hepsini oynama yarı yarıya oyna kaybedersen hepsini kaybetmemiş olursun dedim bana yarısını oynadım dedi kaybetti ve hepsini oynamış kaç kez yaptı böyle elindeki parayı oynuyor bazen krediyi bile çok oynama bari diyorum aç açıkta kalcaz diyorum yarısını oynuyorum diyor sonra hepsini oynamdm diyor. Kaç kez oynamicam diye söz verdi ztn sözünü tutmuyor ne yapacağım bilemedim altinlarim ztn arabaya gitti, bir tane gram altınım vardı iki bozdursak ya dedi delirmisim baya bı çektiştm,smdide ise gitti bana akıl verin ne yapmalıyım 🥺😞😞
Bu evliliğin sana hiç bir artısı yok ekstra dert sahibi yapmadan kurtulmaya bak
Kaçarak evledim ve altı yıl olacak ailem hala yumusamadi tek başımayım bu yolda 😞önce oynamiyordu yazdan beri arkadaşları saolsun arkdsnin biri baya kazanıyor eşine bileziklerr aldı telefonları yükselti arabayı yenilicek ondan heves ediyor diğerleri de ve eşimde
Evi bile sen geçindiriyorsan gerçekten ona ihtiyacın yok.. dikkat ette kazara tekrar baba olmasın
Bnm kazandığım üç beş lafı bile olmuyor da yinede az az pazar paramı çıkarmaya çalışıyorum mesela şuan dolap bomboş dedim işe gitmeden önce yarın halledelim dedi meçhul.
En korktuğum şey ikinci hamilelik kendisi korunuyor ztn
İkinci hamilelikten korkuyorsan bir kaç yöntemi birden kullan benim eşimde bir ara borsaya merak sarmıştı vardiyalı işte çalışıyorlar sabaha kadar lak lak ede ede aklı çelinmiş bir kaç tane de çok kazanan arkadaşı vardı ama eşim hep zarar etti en son kazanarak da gelsen senden boşanırım dedim ciddi de adımlar attım şükür gözü korktu borç batağına düşüp intihar eden bir arkadaşımız da oldu onu görünce de iyice aklı başına geldi
Ay evet hepsi ona imreniyor dört arkdslar birisi eskilerden beri oynuyormuş diğerlerine yaz başı anlatmış hepsi kazanıyor batıyor birinin eşinin bile haberi yok adam gece gündüz naptigi bellii degil bnmkide onun gibi değilim en azından söylüyorm diye gizli de yapabilirdm diyor başlarda çok kızdığım için birkaç gizledi öğrendim ona da kızınca soylmeyee başladı böyle de olmuyor yarın işten gelince iyice konuşayım bı
Hormon bozululugu var ondan spiral fln guvenemedm doğum kontrol hapları cok pahalı evlendiğinde hap kullaniyordum,birde hormon bozukluğu olunca daha çok etkilensn istemedim vücudum
Adet günümü bekliyordum uc aylık igne yapıncammm benimde Mac kölğide gecmiş artık o yüzden birtane daha geturmek istemem
O iğneler nasıl oluyor nerede yapılıyor ücretli mi
Sağlık ocagı yapıyor canım eczaneden alıp yaptırıcaksın hafta içi. Gidicem yapicam zaten kızımın. Aşısıda var GERCEKTEN cocuk getirmek istemiyorum
İğneler fiyatı ne kdr oluyor ortalama
Vala bilmiyorum ama hafta içi gipip yapıcam tekrar buraya yazarım bakarsın canım bende ilk defa yapicam
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim bacımmm❤️♥️
Canım eşinin tedavi olması gerek başka yolu yok.
Öyle birşey desem bn hasta miyim der maaş yatmıyor burdan bari kazanalm diyor üç kazaniyorsa beş kaybediyor ama anlamıyor
Helal parasını harama çeviriyor haydan gelen huu ya gidiyor. Böyle giderse evliliğimizde paramız gibi bitecek desene
Bitecek desem de guvenecegim kimsem yok kaçarak evlendm ailem altı yıldır görüşmüyor yenice yumusamau basladilar gideyim kala.vs diyorum ona bile izin vermiyor onun için bitirebilecegimi dusunmuyr bnde istemem cnki severek evlendim ne kdr sinir olsam da kirilsam da çok seviyorum 🥺 ama kendim yıpranıyorm bı yandan açıktan üniversite okumaya çalışıyorum sınavım var , bir yandan çocguma bakıyorum,bir yandan ev işi bir yandan da ek iş yapmaya çalışıyorum kendimce evden satış yapmaya çalışıyorum, yoruldm artk dün cok agladm teselli etmeye çalıyor kendince sonra gitti maç izledi 😞
Ne diyim canım Allâh akıl fikir versin eşine.
Allah hidayet versin. Aklını kullanamayan haramdan medet uman saftirik kocanın bi an önce aklını başına alması lazım
Amin amin demin mesaj attım buradaki yorumlardan sonra oda o karara varmış cnki kaçtır borçlara oynuyor ve gidiyor para,insalah lafla değil de icraat olur dua edermisnz 😞
Insallah Allah irade ve hidayet versin de bırakır tez vakitte
Ve kocana şunu söyle hiç Şaşmaz. "Kumarla kimse mutlu olmamış. Haram paraya göz dikenin helal parası da gider evinde bereket kalmaz. Aile huzuru kalmaz."
Evet evet çok haklısınız maç uğruna artk bizle ilgilenmiyor çocuk tüm gün baba diye saykliyor geldiignde üç beş dk oynatıyor o kdr çocuk sürekli eşime bakıyor birkaç laf ediyorum çocuğu hiç görmüyorsun hadi bn alistimn da ona bari yapma diyorm..kısacası huzurumz da gidiyor yavaştan
Bu oynadigi kumar oluyor yalniz farkinda misin bilmem canim sen asiri yumusak basli davrandigin icin senden cesaret aliyor haramla alinan bilezikten arabadan ne hayir gelebilir siz bu konulari ciddiye almamissiniz hic cok tehlikeli bu bir batak bir an once cikmaya calisacaksin yoksa olan evladinla sana olur guclu ve kesin bir dille cikip gideceksin ana babanin evine kumar oynayanla yuva devam ettiremem cocgumun ahlakini bozacak adama baba dedirmem diyeceksin gozu korkmazsa maalesef bu bataktan cikamaz bunun sonu yok bir de bagimlilik yani tedavi bile olmasi gerekebilir. Lutfen duygusal ve hassas gorunme zayif noktandan yakalar boyle adamlarin gozunu oyacaksin ki akli basina gelsin.
Haklısınız bu konuda posttan sonra mesaj attım kendisi de son olsgunu yazdı ztn yeni baslamisti ama birkaz kez daha oynamicam demsiti bakalm artk her oynayacagnda birşey deyip oynatmicam teşekkür ederim
Sonu yok bu işin bi tanıdığım 20 yıldır oynuyor yuvası bozuldu elinde avucunda bişey kalmadı adm diyo ki karşında çocuğunu kesseler umrunda olmaz bu yolda öyle bi bağımlılık sen mama diyorsun.. işeme güvenmeden kendi başının çaresine bakman lazım simdi olmazsa bile bikaç yıl sonra.. yerini yap yani gizli gizli birikim vs elinin altında paran olsun.
Çok zor ya çocuklara çok üzülüyorum böyle olunca
Ah ah yaz başına kadr blyle değildi sevdik kaçarak evlendik siz düşünün arkdalari saolsin
Yeni başladıysa bırakır bence müsamaha gösterme asla
Evet yeni başladıı postumdan sonra mesaj atmıştım kendinsinin de canı çok sıkılmış oynmayacgm artk diyor dua edin insalah birakir
Fatiha topla.. herkes bi Fatiha okusun kendin de dua et eşin duası daha tesirli tabi
5 senedir evliyim. İlk evledigimiz zaman eşim çok oynuyordu. Öyle böyle bir şekilde vazgeçirdim çok şükür. Söz verdi oynamayacagina 4 senedir oynamiyordu. Dün öğrendim ki eşim 800 tl kardeşine atmış o onun yerine oynamis. Ama çok zoruma gitti. Ha o oynadi ha parayı kardeşine verdi o oynamis yerine aynı şey. Dünden beri konuşmuyorum. Gün içerisinde 7 8 defa aradı mesaj attı hicbirisine cevap vermedim. Saat akşam 9 oldu hala ses yok. Aradım dedim kardeşinle oynamaya mi gittin. Hastanedeyim dedi. Kötülere bişey olmaz dedim. Geçmiş olsun bile demedim. Dün sırf o yüzden yemek yemedi. Bende kurmadim. Bugün belki pişman olmuştur özür diler diye yemek kurdum yedi. Yok ne pişman olması. Hesabımda biraz para vardı yanımda da biraz vardı hepsini ona attim. Nakit olanı da firlattim. Yatirdiginiz azdır al bunlarıda götür yatır bir ihtimal belki kazanırsınız dedim. Bana köpek gibi havlama dedi. Bende senin yuvani kardesın yıkar dedim. Çünkü o onu yoldan cikardi. Benimkinin de aklı yok salaktır uydu. Zaten kardeşine sorsan yemin eder kuran a el basar yapmadık oynamadık der. O yemin onu bir gün çrpacak hadi hayırlısı. Eşimin oynadığını da nerden anladım. İçime bir şüphe girdi. Telefona baktım uygulama indirmisti silmiş ama oynamamış. Kardesime verdim dedi ordan ben çözdüm zaten. Ha bide esimede kardeşine de bide görümcem telefondaydi. Rabbim O yatirdiginiz parayı da nasip etmesin size dedim. Haberim olsun olmasin her oynadiginizda inşallah kaybedersiniz belki aklınız başınıza gelir de bir daha oynamazsiniz
Ah ah baklm bnmkide oynayacağım dedi göreceğim ama oynarsa bnde tepkimi koyacağım çok tepki koymadım bu zamnaa kdr ama olmuyor vazgeçmiyor bu sondu hadi elindekine oynadın borç alıp da niye oynarsin
1,488,924 soru
24,337,147 cevap
345,903 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın