0 oy
92 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (287 puan) tarafından

Hanımlar benim 2. Gebeliğim bu suan 7 haftaligiz ve ilk doğumumun üzerinden 16 ay geçti sezeryan yerimde karnımın alt kısmında tarif edemediğim bir huzursuzluk var sanki içeride bir iplikle karnımı içeriden cekistiriyorlar gibi hic serbest değilmiş gibi sanki rahat değil gibi yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama bir gerginlik var sanki karnimin alt kısmında bu yuzden sürekli huzursuzum arada sadece ogne batmasi gibi oluyor acaba hani kesik yeri rahim büyüdüğü için geriliyor ondan dolayı mı bu hissiyat bilgisi olan var mı hanımlar yoksa bana mı değişik geliyor geceleri de bundan dolayı yatamıyorum sürekli huzursuzum acaba bir sey mi var diye daha 3 gun once doktordaydim kalp atışı ekrandan görüldü ama cihazdan dinleyemedik doktor ben kalp atışıni görüyorum dedi sorun yok sağlıklı dedi ama ben dayanamadim önümüzdeki cumaya devlete randevu aldım 2. Hamileliklerde özellikle sezeryan olanlarda bu hissiyat normal mi

Gebelik haftası 7

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,420 puan) tarafından

Doktoruna söyle ameliyat yerinin acidigini.ama 6 ayda toparlar demişti banabir kadın doğum doktoru. o yüzden stres yapma havalardanda oluyor bazen üşütme.

-Reklam-
0 oy
önce (2,229 puan) tarafından

Dikişleri belki cok gergin dikmişlerdir, doktoruna özellikle belirt baksın dikiş hattına ultrason ile

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Bende ikinci sezaryeni olucam. Oğlum şuan 18aylik bende öyle bir şey olmadı canım muhakkak doktora sor . Hani ileri haftalarda olabilir rahim büyüdüğü için zorlayabilir ama daha çok yeni haftan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,163 soru

24,285,179 cevap

343,001 kullanıcı

...