İyi geceler kızlar benim 9 aylık oğlum var eşim askeri personel yanımızda değil evimiz iki aileye de yakın yalnız kalmiyim diye yakın istedik neyse ben kaynanamlara gittim kaldım 2 gun oğlumun aşısı vardı eve dönmem lazımdı o gün akşam eşimin teyzeleri dayılari oturmaya geldi Kaynımla eltim de geldi oğlum da hasta hem aşı var soğukta sokaklarda otobüs beklerken iyice hasta olmasın diye hazır gelmişken onlarla döneyim diye düşündüm neyse ev küçük kalabalık sesten kimse birbirini duymuyor oğlumda hasta sürekli kucak istiyo uyumuyo sestende eşyalarımı hazırladım beni de eve bırakırmsnz dedim tamam dedi. Onlarin takıldığı arkadaşlari var eşli takılıyorlar onların ailesi köyden gelmiş görmeye gidelim Bi kahve içip çıkalım dedi bende abi oğlan durmuyo hasta beni dönüşte alın dedim yok araba su yakmiyo Bidaha gel git yapamam vs. Orda çocuklarla oynar dedi tamam dedim s*****gibi çocuklarla oyna dediği 3 /4 yaşında çocuklar benim ki 9 aylık neyse kaynanam da benim dediğim gibi dönüşte al dedi kabul etmedi ordan kalktıgimizda saat 10 buçuk gittik oraya oğlum oturur oturmaz ağlamaya başladı ama feryat figan ağliyo gittiğimiz ev sahibi burun açıcı getiriyo ağrı kesici șurup veriyorlar ama yok yani hastaneye gidelim olmaz böyle diyolar ama ne kaynım ne eltim kalkıp bu çocuk niye böyle ağliyo neyi var demedi içeride çay içiyorlar kafayı yedim gözlerim doldu napicam bilmiyorum neyse ordan öyle böyle kalktılar ordaki misafirler bile onların kalkmasını bekliyor 3 çocukları var ama hiç umursamiyo rahatlar saat bir buçuk oldu eve geldiğimde sabaha kadar uyumadım sabah eşimi aradım ağzıma geleni saydim bi ton laf ettim eşimden sonra kaynanam aradı onada dedim herseyi neyse aradan bir hafta geçti o hafta içinde kaynanam aradı oğlumun halini sormak için tesadüfen bir önceki akşam Kaynımla eltim onlardaymis o kaynanam aramadan önce öğlen eltim aradı açmadım mesaj attı cevap vermedim görüldü yapıp bıraktım ertesi günü tekrar aradı meşgule attım yine dönmedim ben açmayınca eşimi aramış onunla konuşmuş işte çocuğu merak ediyoruz telefonumuzu açmıyor arayıp sormuyo tabi eşim olaydan haberi olduğu için abim böyle yapmış o yüzden konuşmuyo demiş ne dese beğenirsiniz neymiş efendim o gün kocasına kalk çocuk agliyo bk neyi var demişte kocası umursamamis araba mevzusu konuşmusta dinlemememis bende o bisey yapmayınca umursamadım demiş bunu duyunca var ya deli oldum bitti dedim sakn bana abim yengem falan deme dedim hayır benim kızdığım şey benim eşim onun çocuklarına deli gibi sever gel dese gelir git dese gider 3 yaşındalr o benim çocuğum o kadar ağlamasına rağmen kalkıp bakmadı eve getirdi bi kere arayıp sormadılar sırf ben yaygara çıkardım kardeşleri ne b***olduğunu duydu diye aradı karısı sizce ben haksızmiyim uzun oldu ama kusura bakmayın