Kızlar boynunda morluk var ve ben yapmadım morarma gibi eşim sen optun diyor ben eşime hayatta opmedin kendimi iyi biliyorum sen tirmakladin diyor onuda yapmadım ben görünce söyleyince gülmeye başladı ilk başta ne oluyor akıl verin kalbim duracak ekmegede el bastı yemine Eti başka kadın yapmadı diye ama bunun yemine bile güvenmiyorum ben
morluğu görmeden yorum yapamayız😂
Eve gelsin onuda atacam
Süperr 🤩
kendin yapmadigina eminsen esinde sacma sapan guluyirsa is var demektir .
Ben yapmadım bu başka bi kadinla berber oldu
Neeee nasıl eminsin başka kadınla beraber olduğuna şuan şok içerisindeyim
Sen kendine yerime köy bu boynunu biri emiş anladinmi sen yapmadığını göre kim yapar sence
Kadın yapms bacım telefonunu al eline karıştır kurcala bak arama kaydına silmelerine vs gelince duş aldımi ayy yarabbim önceden birseyelrini gördün mü hani yanlışını yâda yakaladın mi msjini vs diye Allah yardımcın olsn bacim çok zorr bir durum
Telefonu gelsin tüm hesaplarını telefonuma koyucam
Kafayı siyirdiniz valla 😁😁 bu adamların çilesi nedir
Bilmiyorum ki
Şaka misin ya? Morluk diyor, tırnak diyor. Sen adamları rahat bırakın diyorsun hayret bişey 😂
sen yapmadiysan kim yapti 😳
Başka kadın dan başka değil
Afedersiniz çok güldüm bu posta 😆😆😆😆
Gül kız ne olacak ya Allah belasını versin
Fotosunu Çek at anlarim cnm ben yani bütün kadınlar anlar ve sizde anlrsnz yani affedersiniz ama ilişki esnasında boynunda öpme olur ya ilerisi ordan morarma kaliyr siz yaptıysanız şüpheli gülünecek birşey değil bu konu bence
Ben yapmadım hayata morartmam
Eee sen yapmadıysan kim Yaptı Bence bu terslik bişi var 🤔🤔🤔😱 Sen Anlamamak için eşin saklıyordur inşallah düşündüğüm şey değildir 😏😑
Vala bende başka kadındır
Bı tokatıni yapıştırsana Ben yapmadım etmediğimi adım gibi biliyorum ne iş çeviriyorsan Döktür ortaya desene Belki korkudan Söyler 🤔
Konuştum Kur'an-ı Kerim el baş ddiyorum benle kavga eti abdest al dedim yorgunum sabah dedi sirfki basmamak için şimdi Sabah oldu
Ee Sabah Aldımı bari 😏 ay böyle erkeklere nefret ederim yemin ederim benim kocam yapcak evden kovarim eve almamki ben kocamın boynun da Görcem Şüphelenirim düşündüğüm şeyden başka bişi olmasi mümkün değil 😐
Aldı canım tabikide kavgayla almam diye direndi de ben adliye gidiyoruz kalk dedim tamam getir dedi
Karılar bunu bilerek karısı görsün diye yapıyor 😶😶😶
Ne bilim alalh belasını versin
Ben olsam kızı da onu da mahvederdim rezil ederdim yani eve mor gelmek ne demek ya pislikler sen ne yapmayı düşünüyorsun peki şimdi
Kur'an-ı Kerim e el basacan diyorum direliyor yok diye
Bilmiyorum afedersin de ağzına sıçrarım ben senin kadar sakin kalamam cümle aleme rezil ederim ikisini de benim evimde benim koynuma giriyorsun benim yaptığım yemekleri yiyorsun benim yıkadığım kıyafetlerle başka kadına gidiyorsun o zaman o dünyayı başına yıkmaz mıyım
Allah bildiği yapsın
Başka kadındır o zmn cnm nasıl rahatsız olmyrsn yâda rahatsin üstüne gitsene sesini cikarsana ne demek morarma kıyamet kopmalık ben bile sınır oldum uçup gelip dövesim var kocanı
Ekmeğe el bastı yemin eti yeminenede güvenmiyorum
Bak benm kocada arada farkında olmadan morarma yapar bir haftaya zor geçer yavaş yavaş rengi açılıyor çünkü yeni oldugunuda anlarsın sabah çıkarken yoksa demeki işe cikyrm diye kadının yanına gitmiştir inanma valahi morarmayi herks bilir sabaha kadar yemin etse ne olur
Yeni akşam geç gelmişti kızarıklık duruyor
Harami işleyen yemin mi etmeyecek zaten günah islemis
Haklısın kuzum
😂😂😂 Kusura bakmayın ya istemsiz güldüm beni güldürdünüz çok sağol un ☺️😂
Gül gül canım
Nasıl bı morluktan bahsediyosun . Belki farkında olmadan kaşımıştır kendi morartmistir . Açık tenli mi eşin
Dokunma gibi bu yer değil canım bu boynunun yan tarafı bu
Ben bı ihtimal söyledim sadece sen canlı olarak görüyorsun daha iyi anlarsin
He kanka aynen
Arkadaşım sen neyden bahsediyosun kim aldatmayı normallestiriyo . Yazılanları gözünle mi okuyosun başka bi yerinle mi ? Ben illede kasiyinca morarmış şöyle böyle mi demişim. Bir ihtimalden bahsettim ki ekstra öyle olmayacağını da söyledim. Gece gece dert arama başına git hadi
Ben ne dediğini anlamadım ki sen öyle dedin de diye biseyde sormadım kendine dert arama demisin
Morluğun şekline göre değişir 😀
Git kız güldüm vala sinirli halimken 😂
Öncesinde de şüphen varsa tabi ki direk ona yorulur . Emcuklenmis kocan
He he
Kadin yapmadıysa erkek mi yaptı derdim ben olsam. Gülmesinin sebebi belli. Suçlu olduğu için açıklayamıyor ve gülerek bastırmaya çalışıyor.
Tabiki de erkek erkeği boyundan niye emsin
Kadin yapmadı diye yemin etmişya o yüzden diyorum.
Onun yemininden ne olacaktır
Tirmiklama derken tirmiklama nasıl oluyor
Çizmiş trinagiyle güya
Kız nasıl bir vahşi tirnagiyla çizmeyi nasıl becerdi boynunda mi cizikler
Kolunda da ayrı çizikler boyunda morluk
Berbere gittiyse orada olmuş olabilir
Yok 3 gün önce evde oldu bu kızarma yeni olmuş
Canım sen yapmadıysan kesin başkası yapmıştır kendi boyunu kendime yapacak değil ya nasıl kendi boynunu morartacak. Bir de dalgaya vurup gülüyor Allah Allah vallahi sen anlatırken ben sinirlendim ne demek yani insan utanır ya hadi yapıyorsun da öyle bir pislik yapıyorsun bari kendini morartma bana kalırsa insan kendi eşini bile asla boynunu morartmaması lazım işe gidiyor geziyor arkadaşlarla beraber oluyor eve misafir geliyor ayıp denen bir şey var ya ne yani oraya morartmayınca olmuyor mu o iş
Ben hayatta yapmam böyle bişey sen yaptın demesi saçma benide deli etmeye çalışıyor
Tabii canım sen yapmadıysan yani bilirsin unutulacak bir şey değil ki bu vallahi bir iş var ama bilmiyorum artık sen bir onun telefonuna falan mesaj yerlerine WhatsApp'ına bir bak ne olur ne olmaz vallahi erkeklere pek güven olmuyor bu benim eşimde iki gün önce bir tane otelde yer ayırtmış ben de dedim niye ayırtmışsın diye neden benim haberim yok o da dedi ben size sürpriz yapacaktım kızımın doğum gününü otelde kutlayacaktık beraber yani ben bir otel tutmasına rağmen şüphelendim yani ve sabaha kadar onun başının etini yerim var efendim niye tuttun efendim niye tuttun diye ki seni kocan boynunu morartmış ne diyeyim vallahi ben kendim için söyleyecektim ben çok pimpirikli bir insanım direkt aklıma kötü kötü şeyler gelir
Bende aynen ama kafam çok karışık ben balık burcuyum sezgilerim doğru çıkar
Sen bir araştır canım ne olur ne olmaz erkekleri pek boş bırakmaya ge gelmez
İnşallah biri emcüklememiştir.
İnanmış gibi yap şuan zaten yapmışsada sonuna kadar inkar eder.
Kur'an'a kerime el bastı
BBaşka kadın yapmadı demiş. Belki de erkektir 😅
Tövbe😂
Ayyyy çok güldüm vallahi Allah iyiliğini versin
İnsan neyi Yapıp yapmadığını çok iyi bilir erkeklerde şöyle mal bir kafa var olmadık şeyleri de olmuş gibi kadınlara yutturmaya çalışıyorlar ve buna kadınların inandıklarını zannediyorlar ama öyle bir şey yok yaptıysan bilirdin
Aynen öyle canım
1,498,277 soru
24,474,599 cevap
355,366 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın