0 oy
1,877 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar boynunda morluk var ve ben yapmadım morarma gibi eşim sen optun diyor ben eşime hayatta opmedin kendimi iyi biliyorum sen tirmakladin diyor onuda yapmadım ben görünce söyleyince gülmeye başladı ilk başta ne oluyor akıl verin kalbim duracak ekmegede el bastı yemine Eti başka kadın yapmadı diye ama bunun yemine bile güvenmiyorum ben

26 Cevaplar

+4 oy
(9,898 puan) tarafından

morluğu görmeden yorum yapamayız😂

tarafından

Eve gelsin onuda atacam 

(1,252 puan) tarafından

Süperr 🤩

-Reklam-
+2 oy
(2,230 puan) tarafından

kendin yapmadigina eminsen  esinde sacma sapan guluyirsa is var demektir . 

tarafından

Ben yapmadım bu başka bi kadinla berber oldu 

(780 puan) tarafından

Neeee nasıl eminsin başka kadınla beraber olduğuna şuan şok içerisindeyim 

tarafından

Sen kendine yerime köy bu boynunu biri emiş anladinmi sen yapmadığını göre kim yapar sence 

(780 puan) tarafından

Kadın yapms bacım telefonunu al eline karıştır kurcala bak arama kaydına silmelerine vs gelince duş aldımi ayy yarabbim önceden birseyelrini gördün mü hani yanlışını yâda yakaladın mi msjini vs diye Allah yardımcın olsn bacim çok zorr bir durum

tarafından

Telefonu gelsin tüm hesaplarını telefonuma koyucam 

+1 oy
(6,618 puan) tarafından

Kafayı siyirdiniz valla 😁😁 bu adamların çilesi nedir 

tarafından

Bilmiyorum ki

(2,000 puan) tarafından
+2

Şaka misin ya? Morluk diyor, tırnak diyor. Sen adamları rahat bırakın diyorsun hayret bişey 😂 

0 oy
(164,246 puan) tarafından

sen yapmadiysan kim yapti 😳

tarafından

Başka kadın dan başka değil 

0 oy
tarafından

Afedersiniz çok güldüm bu posta 😆😆😆😆

tarafından

Gül kız ne olacak ya  Allah belasını versin 

0 oy
(780 puan) tarafından

Fotosunu Çek at anlarim cnm ben yani bütün kadınlar anlar ve sizde anlrsnz yani affedersiniz ama ilişki esnasında boynunda öpme olur ya ilerisi ordan morarma kaliyr siz yaptıysanız şüpheli gülünecek birşey değil bu konu bence 

tarafından

Ben yapmadım hayata morartmam 

0 oy
tarafından

Eee sen yapmadıysan kim Yaptı Bence bu terslik bişi var 🤔🤔🤔😱 Sen Anlamamak için eşin saklıyordur inşallah düşündüğüm şey değildir 😏😑

tarafından

Vala bende başka kadındır 

tarafından

Bı tokatıni yapıştırsana Ben yapmadım etmediğimi adım gibi biliyorum ne iş çeviriyorsan Döktür ortaya desene Belki korkudan Söyler 🤔

tarafından

Konuştum Kur'an-ı Kerim el baş ddiyorum benle kavga eti abdest al dedim yorgunum sabah dedi sirfki basmamak için şimdi Sabah oldu 

tarafından

Ee Sabah Aldımı bari 😏 ay böyle erkeklere nefret ederim yemin ederim benim kocam yapcak evden kovarim eve almamki ben kocamın boynun da Görcem Şüphelenirim düşündüğüm şeyden başka bişi olmasi mümkün değil 😐 

tarafından

Aldı canım tabikide kavgayla almam diye direndi de ben adliye gidiyoruz kalk dedim tamam getir dedi 

0 oy
(602 puan) tarafından

Karılar bunu bilerek karısı görsün diye yapıyor 😶😶😶

tarafından

Ne bilim alalh belasını versin 

(602 puan) tarafından

Ben olsam kızı da onu da mahvederdim rezil ederdim yani eve mor gelmek ne demek ya pislikler sen ne yapmayı düşünüyorsun peki şimdi

tarafından

Kur'an-ı Kerim e el basacan diyorum direliyor yok diye 

(602 puan) tarafından

Bilmiyorum afedersin de ağzına sıçrarım ben senin kadar sakin kalamam cümle aleme rezil ederim ikisini de benim evimde benim koynuma giriyorsun benim yaptığım yemekleri yiyorsun benim yıkadığım kıyafetlerle başka kadına gidiyorsun o zaman o dünyayı başına yıkmaz mıyım

tarafından

Allah bildiği yapsın 

0 oy
(780 puan) tarafından

Başka kadındır o zmn cnm nasıl rahatsız olmyrsn yâda rahatsin üstüne gitsene sesini cikarsana ne demek morarma kıyamet kopmalık ben bile sınır oldum uçup gelip dövesim var kocanı 

tarafından

Ekmeğe el bastı yemin eti yeminenede güvenmiyorum 

(780 puan) tarafından

Bak benm kocada arada farkında olmadan morarma yapar bir haftaya zor geçer yavaş yavaş rengi açılıyor çünkü yeni oldugunuda anlarsın sabah çıkarken yoksa demeki işe cikyrm diye kadının yanına gitmiştir inanma valahi morarmayi herks bilir sabaha kadar yemin etse ne olur 

tarafından

Yeni akşam geç gelmişti kızarıklık duruyor 

(691 puan) tarafından
+1

Harami işleyen yemin mi etmeyecek zaten günah islemis

tarafından

Haklısın kuzum 

0 oy
(504 puan) tarafından

😂😂😂 Kusura bakmayın ya istemsiz güldüm beni güldürdünüz çok sağol un ☺️😂

tarafından

Gül gül canım 

0 oy
(4,044 puan) tarafından

Nasıl bı morluktan bahsediyosun . Belki farkında olmadan kaşımıştır kendi morartmistir . Açık tenli mi eşin 

tarafından

Dokunma gibi bu yer değil canım bu boynunun yan tarafı bu

(4,044 puan) tarafından

Ben bı ihtimal söyledim sadece sen canlı olarak görüyorsun daha iyi anlarsin

(4,044 puan) tarafından

He kanka aynen 

(4,044 puan) tarafından

Arkadaşım sen neyden bahsediyosun kim aldatmayı normallestiriyo . Yazılanları gözünle mi okuyosun başka bi yerinle mi ? Ben illede kasiyinca morarmış şöyle böyle mi demişim. Bir ihtimalden bahsettim ki ekstra öyle olmayacağını da söyledim. Gece gece dert arama başına git hadi 

tarafından

Ben ne dediğini anlamadım ki sen öyle dedin de diye biseyde sormadım kendine dert arama demisin 

0 oy
(12,841 puan) tarafından

Morluğun şekline göre değişir 😀

tarafından

Git kız güldüm vala sinirli halimken 😂

0 oy
(470 puan) tarafından

Öncesinde de şüphen varsa tabi ki direk ona yorulur . Emcuklenmis kocan

tarafından

He he 

0 oy
(17,819 puan) tarafından

Kadin yapmadıysa erkek mi yaptı derdim ben olsam. Gülmesinin sebebi belli. Suçlu olduğu için açıklayamıyor ve gülerek bastırmaya çalışıyor. 

tarafından

Tabiki de erkek erkeği boyundan niye emsin

(17,819 puan) tarafından

Kadin yapmadı diye yemin etmişya o yüzden diyorum.

tarafından

Onun yemininden ne olacaktır 

0 oy
(691 puan) tarafından

Tirmiklama derken tirmiklama nasıl oluyor 

tarafından

Çizmiş trinagiyle güya 

(691 puan) tarafından

Kız nasıl bir vahşi tirnagiyla çizmeyi nasıl becerdi boynunda mi cizikler

tarafından

Kolunda da ayrı çizikler boyunda morluk 

0 oy
(1,043 puan) tarafından

Berbere gittiyse orada olmuş olabilir

tarafından

Yok 3 gün önce evde oldu bu kızarma yeni olmuş 

0 oy
(777 puan) tarafından

Canım sen yapmadıysan kesin başkası yapmıştır kendi boyunu kendime yapacak değil ya nasıl kendi  boynunu morartacak.   Bir de dalgaya vurup gülüyor Allah Allah vallahi sen anlatırken ben sinirlendim ne demek yani insan utanır ya hadi yapıyorsun da öyle bir pislik yapıyorsun bari kendini morartma bana kalırsa insan kendi eşini bile asla boynunu morartmaması lazım işe gidiyor geziyor arkadaşlarla beraber oluyor eve misafir geliyor ayıp denen bir şey var ya ne yani oraya morartmayınca olmuyor mu o iş

tarafından

Ben hayatta yapmam böyle bişey sen yaptın demesi saçma benide deli etmeye çalışıyor

(777 puan) tarafından

Tabii canım sen yapmadıysan yani bilirsin unutulacak bir şey değil ki bu vallahi bir iş var ama bilmiyorum artık sen bir onun telefonuna falan mesaj yerlerine WhatsApp'ına bir bak ne olur ne olmaz vallahi erkeklere pek güven olmuyor bu benim eşimde iki gün önce bir tane otelde yer ayırtmış ben de dedim niye ayırtmışsın diye neden benim haberim yok o da dedi ben size sürpriz yapacaktım kızımın doğum gününü otelde kutlayacaktık beraber yani ben bir otel tutmasına rağmen şüphelendim yani ve sabaha kadar onun başının etini yerim var efendim niye tuttun  efendim niye tuttun  diye ki seni kocan boynunu morartmış ne diyeyim vallahi ben kendim için söyleyecektim ben çok pimpirikli bir insanım direkt aklıma kötü kötü şeyler gelir

tarafından

Bende aynen ama kafam çok karışık ben balık burcuyum sezgilerim doğru çıkar 

(777 puan) tarafından

Sen bir araştır canım ne olur ne olmaz erkekleri pek boş bırakmaya ge gelmez

0 oy
(4,183 puan) tarafından

İnşallah biri emcüklememiştir.

İnanmış gibi yap şuan zaten yapmışsada sonuna kadar inkar eder.

tarafından

Kur'an'a kerime el bastı 

0 oy
(2,087 puan) tarafından

BBaşka kadın yapmadı demiş. Belki de erkektir 😅

(193 puan) tarafından
+1

Tövbe😂

(777 puan) tarafından
+1

Ayyyy çok güldüm vallahi Allah iyiliğini versin

0 oy
(758 puan) tarafından

İnsan neyi Yapıp yapmadığını çok iyi bilir erkeklerde şöyle mal bir kafa var olmadık şeyleri de olmuş gibi kadınlara yutturmaya çalışıyorlar ve buna kadınların inandıklarını zannediyorlar ama öyle bir şey yok yaptıysan bilirdin

tarafından

Aynen öyle canım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 216 göst.
26 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 330 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,277 soru

24,474,599 cevap

355,366 kullanıcı

...