Arkadaşlar ben şehir dışında yaşıyorum bilemem ve Kayınvalidem senden uzaktayım Kayınvalidem yanımıza 20 günlüğüne geldi yaklaşık 7 senedir evliyim şu ana kadar kayinpederim ve kaynanama karşı hiçbir terbiyesizliğim lafım olmadı onlar bana ayıp ettikleri konular oldu ama hep eşimin hatrina sustum cevap vermedim çirkinleşmedim ,zaten yılda bir kez görüşürüz, neyse kaynanamda şimdi bize geldi işte sofradayiz benim önüme bayat ekmekleri koydu oğlunun önüne taze koydu kendide taze yedi fark ettim zoruma gitti yine ses etmedim sofrada,az önce de eski nişan videolarını izliyorduk bizim kendi oğluna sürekli oğlum çubuk gibiymiş ne yakışıklı falan diyo bana hic bisey demiyo ,sürekli kimin gelinini görse bana karşı övüyor yok şöyle yook böyle nasi güzel nasıl becerekli falan diyerek sürekli iyimi kötümü demiyor sürekli övüyor dışarıdan, hep düşünüyorum acaba hep terbiyeli saygılı olduğum için midir bu yaptığı dedikleri, ama bi oğlu daha var Allahtan diliyorum umarım o benim gibi olmaz 2.gelini tam tersi olurda görürüm ben ozaman,bana çok ayıp ediyo bir laf almam vermem hep saygılıyım ama karşılığı hep böyle sürekli başkalarının geliniyle kıyaslıyor bıktım esime diyorum bosver zaten gidecek diyo
yani ne diyeyim ki
el kızısın işte ne yapsan yaranamazsın
bu tarz olaylar olduğunda taze ekmeği eşinin önüne koyuyor ya, ayy ben bayat ekmek yiyemem canım sendekileri aldım, sen de bunları alıver de.
eşin çok zayıfmış iyiymiş hoşmuş ya, at ne güzel yemekler yapmışım da kilo aldırmışım falan de, sonra kendini öv, ay ne güzel çıkmışım gerçi hala güzelim falan gibisinden
İkinci senin tam tersin olur. Ve emin ol sana davrandığı gibi davranamaz . Seni kırıyorlar mı sende onları kır. Onlara onlar gibi davranmak lazm. Övme işine gelince. 4.5 senelik evliym ara ara yapıyor. Ama bende başka kaynanaları övüyorum. Sende kim varsa iyi kötü demeden öv. Aa şunun kaynanası da şöyle şunu yapmış faln de. O övdükçe sende öv . Bak bakalm bir daha övüyor mu
Tabi ki sessiz kalırsan çok rahat bir şekilde davranır hele ağzın laf yapsın, kaşların çatılsın bak bakalım cesaret edebiliyor mu bir daha. İnsanoğlu böyle değil midir zaten sessiz insanı ezer tepesine çıkar sesi çıkana saygı duyar gerisinde kalır.
Bence eşine yansıtma bu durumu. Beğenmiyor memnun değilse kendi bilir herkes Kendi evinde ama eşine yansıtma hem değmiyor hem de eşinin, annesinin bakış açısıyla sana bakma ihtimali olur
Siz doğrusu u yapıyorsunuz, büyüktür ses çıkarıp huzurunuzu kaçırmayın nasıl olsa az görüşüyormuşsunuz. Eşinizle annesi arasına girmeyin, bırakın büyüklük sizde kalsın kazanan siz olursunuz
Onun seni begenmesi degil de eşinin begenmesi önemli he de geç
Oğlunu paylasamiyor klasik tipik kaynana benim kaynanam da hamileyken önümde bir kaç yeşillik ekmek poşeti salata az kalmıştı kendi kızlarının önüne çekmişti yesinler diye hiç unutmam çıngıraklı yılanlar
Bayatlari koyduğu an da direk derdim özellikle koyuyorsun demi diye.susmayin.
Aman hepsi aynı bunların takılma benim kaynanam bana karşı iyidir normalde sorunum yok ama oda oğlu oldumu oğlumda oğlum ezme oğlumu benim bi arkadaşım vardı düğün sürecinde sonrasında onu çok beğendim o kız çok terbiyeli ay ne güzel kız bu tane daha bekar oğlu olmasa geçirdim içinden onunda dua etsin bekar oğlu vardı ne kadar iyi olsanda el kızısın herkes kendi roğurduğune ana sende aynı musillemeyi yap için rahat etmiyosa milletin kaynanasını ev konuyma arasında yoksa bile uydur bu arkadaşının kaynanası diye nasıl oluyormuş anlasın ben en son dayanamadım kaynanama oğlunun tapusu bende böcek gibi içiyorum ezerimde kimse karışamaz evdeki oğlunu sev bundan sonra dedim ondan sonra bidaha diyemedi aynı lafı bazen susuyosun diye tepene çıkıyolar tersleme ama susmada
Bende 7 yıl olacak evliyim.postlarımı oku bir kısmı kaynanamla ilgili.aynı dediğin şekilde beni sürekli başkalarıyla kıyaslardı.oğlunu övüp dururdu.kendi kendinede derdim madem oğluna yakıştırmıyor neden gelin diye aldı.sonrqdan anladım çevredekiler benim eşimden daha güzel olduğumu söylüyorlarmış.birgün yine komşu bebim yanımda söyledi gelinin oğlundan güzel diye.suspus oldu ağzı açılmadı.
Kendine yediremiyor kaynana milleti illahi çomak sokacaklar.sende lafını esirgeme.o söylerse sende söyle
Ben de kaynanamlara gitmiştim tam mutfağa gircem kayınpederim kaynanama yemegin suyunu az koy derken duydum benim tabağım için. Eşime sordum bu yemeğin özelliği ne diye en çok suyu sevilir dedi. Adam 1 tabak yemek için öyle söyledi ama duymazdan geldim. Çünkü daha önce böyle bir şey yaptı 1 sene küs kaldık. 1 hafta sıktım dişimi sustum senede 1 hafta gördüğüm insanlar eşim üzülmesin diye sesimi çıkarmıyorum sen de sık dişini bence haddini bildirirsen eşin arada kalacak. Ama sen gülerek alttan alttan lafını sokabilirsin şakayla karışık yaparsan içinde de kalmaz
Bencede boşver canım eşine bak sen
Terbiyesiz ya kendini taşıyamayacağı patavatsız kaynanalardan biri desene aynı benimki
1,489,281 soru
24,341,878 cevap
346,083 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın