Kızlar okuyan varsa eğer eski müfredat programı uygulanıyor mu 2018 , 2019, 2020
Burdan bir arkadaş bana son beş yılın müfredatına bak dedi ama korkuyorum da ya eskilerden de gelirse soru ve soru tarzları çok fazla oluyor özellikle finalleri asla yetiştiremiyorum ara sınav ünitelerin yarısı kadar onu bile zor yetiştiriyorum sizin fikirleriniz neler başka okuyan varsa
Son dönem çıkmış soruları bakıyorum aynı anda denemesi var ata aöf hibrit uygulamasında onu çözüyorum geçiyorum
2018 2019 2020 soruları vizelere 1600 küsür finallere 8400 küsür düşüyor çok fazla soru var eski tarihleri çözmek şart mı eskileri çözmesem olmaz mı aceba
Bi ben vallaha son gün en son çıkan sorulara bakıyorum birde deneme çözüyorum şimdiye kadar kalmadım
Son dönem çıkmış soru ne hangisi oluyor canım
2024-2025 dönemin vize final çıkmış sorularına bak canım ata aöf hibrite gir orda geçmiş sorular bölümü var ordan 2024-2025 vize final çıkmış sorularına bak
Şimdi anladım ya daha ya ilk kez başladığım için hem korkuyorum hem çocuğum falan var yani odaklanamıyorum ve ilk kez yapmaya başladığım için öğrenmeye başladığım için mesela söylenilen normal bir şey bile anlamak için kaç kere soruyorum kusura bakmayın ama anladım şimdi yani çok şükür☺️☺️ teşekkür ederim
Ata AÖF hibrit i indir oradan deneme coz sınavda rahat 6-9 i çıkıyor
Oradan ztn karışık çıkıyor tek tek ünite ünite çözemiyorum bn
Ben ünite ünite çözüyorum
Bitti mi seninki hangi bölümü okuyorsun
Müfredat bilmiyorum ama çıkmış sorulara. Bakman lazım hepsine genelde çoğu 4-5 yıllık oluyor ztn
2018 2019 da var ve çok fazla soru var 2020 ve sonrasına baksam yeterli olmaz mı acaba ara sınava 1600 soru oluyor finalde 8000 küsür
Finalde vizeye bakmana gerek yokki sadece finallerin çıkmış sorularına bak ben hepsine baktım canım çıktı alıp çok derse vaktim olmadı
Hepsine baktım derken 2018 -2019 ne çıkmış soru varsa onlara baktım
Sadece final sınavının sorularına bakacağım yani bütünleme sınavı, mezuniyet 3 ders sınavı var ve vize var final ile beraber 4 tane olmuş oluyor 4 ünitelik sorular olmuş oluyor hepsine bakınca çok fazla soru oluyor yani 8.000 küsür demiştim zaten vizeye mezuniyet üç derse ve bütünlemeye çalışmaya gerek yok mu sadece finallere mi çalışacağım final sınavlarında
Bu benim için ara vize sınavından daha önemli çünkü ben finallere çalışırken hem vize tekrar yapmış oluyorum vize sınavlarına bakıyorum hem bütünleme sınavına hem mezuniyet 3 ders sınavına hepsi çok fazla soru oluyor çok fazla konu oluyor ve ben ulaştıramayıp kaldım oldu geçen sene gel kaldığım sınavları Bu yıla verdiler o yüzden 9 dersim var 9 dersin ünitelerini ara vize dediğim gibi final mezuniyet 3 ders ve bütünleme sorularına bakmaya kalkınca çok fazla ünite soru oluyor sadece sorulara bakmak bile bitmez bitmiyor yani sadece finallere mi bakacağım onu çok önemli benim için şu an ve bunu söylediğin için teşekkür ederim
Canım ben sadece final yazan sınavlara baktım bütünleme 3 ders vs bakmadım hiç gerçekten doğru düzgün tüm sorulara aşina olursan zaten kalmazsın ha sadece o sorularlada 90-100 bekleme amacım geçmekti sadece benim en yüksek aldığım 88 di oda sadece sorularla yaptım vizede sadece vize yazan sınavlara finaldede sadece final yazanlara çalıştım
Tamamdır canım teşekkür ederim Allah razı olsun
Son gece bile test çözüp geçtiğim oluyordu korkma
2018 2019 2020 sorularına bakmasam olmaz mı aceba vizelerin 1600 küsür sorum var finaller 8400 falan küsür
2024 2023 baksam yeter
1,488,850 soru
24,336,155 cevap
345,867 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın