kızlar devlette randevum var bu ay detaylı ultrason ama normal kontrollere bile giderken hiç ultrason fotoğrafi vermiyorlar hatta bebeği bile ekrandan sadece doktor görüyor sorum şu detaylı devlette yaptıktan sonra veya o randevudan önce özelde de yaptirabilir miyim yani hem orda hem devlette yaptırsam sorun olur mu eşim de giremiyo devlette
Özelde yaptırcaksan devlete gitmene gerek kalmaz fiyat öğren ona göre özele gidin kafanız rahat etsin bebeği ekranda göstermeleri gerekiyo normalde devlettekiler cins oluyor binde bir iyisi denk gelir 😒
peki devletteki randevumu iptal edebiliyor muyum doktor yönlendirdi iki ay önce bu aya randevu verdiler hiç bir defa bile göstermediler fotoğraf vermediler ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum
Mhrs den görünüyor mu randevu
yok sadece bana kağıt verdi orda gün ve saat yazıyor renkli ultrason diyor
Sana gösterme zahmetinde bulunmuyolarsa gitme boştan
Biz hep eşimle beraber gireriz içeri kızımız da yanımızda ve doktor detaylıca gösteriyor ekranda hepimiz izliyoruz yani fotoğraf da veriyor en son devlete gidiyorum bu arada ama özele gideceksen devlete gerek yok bence
hep devlete gittim 5.aya girdim ama bebeği goremedigim gibi resim de vermiyorlar bı de özel de yapmak istiyorum çünkü benim kimsem yok tek oda için hem kızım hem eşim yanımda Dursun diye keşke devlette böyle bir imkan sunsaydi
Ben önce devlette yaptırdım sonra özel de yaptırdım bi sorun olmaz çoğu devlete randevu bulamıyor özele gidiyor onun sonuçlarını doktora gösteriyor
randevuyu doktor verdi açıkçası ama hem eşim giremicek hemde fotoğraf vermezler diye acaba ilk devlette yapıp sonra özele gitsem ya da ilk özele gidip sonra devlete gitsem bişey olur mu diye
Devlette evet içeri almıyorlar fotoğraf da vermiyorlar ayrıca ben özel de daha iyi bakılıyor 1 saate yakın baktı devlette daha kısa sürmüştü özelde renkli de baktı bebeğin yüzünün resmini de verdi bide cd ye aktardı ultrason görüntülerini video halinde verdi ben 6 bin verdim şahsen parasını hakketti
teşekkür ederim bende o şekil istiyorum
Özele gideceksen devleti iptal
iptal edebiliniyorsa ederim çünkü başkalarının hakkına girmek istemem
1,489,292 soru
24,342,029 cevap
346,089 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın