4 5 haftalık gebe olan var mı nasıl geçiyor 2 defa kan verdim hastane uzak kasımın 20 sine randevu aldım ama çok korkuyorum ya dış gebelikten yada boş gebelikse diye sağ omuzum çok ağrıyor kolum uyuşuyor gogleden baktım dış gebelik belirtisi diyor daha çok korkmaya başladım
O bı belirti olmaz canım eğer kanaman varsa yada kalp atışı yada kese oluşup içinde Bebek yoksa dış gebesi olursun
Ablamın eltisi 7 haftalikti kese oluşmuş ama bebek gelismedigi için kürtaj oldu
Daha kücük olduğu için gitmedim iki defa kan verdim ilk 11.3 ikinci 54.6 ayın 20 sine randevum var
Kese olusup icinde bebek yoksa bos gebelik olur canim, dis gebelik daha farkli kesenin rahim icinde degil tupte vs. olmasi durumu oluyor. Evet omuz agrisi dis gebelik belirtisi olarak yazilmis ama dis gebelik gecirmis biri olarak bende omuz agrisi olmadi. Oncelikle beta degerim 2 gunde bir 2 kati artmadi. Sonrasinda, once kahverengi sonra kizmizi lekelenmem oldu. Mesela ilk verdigim kan 30 du, 2 gun sonraki betam 58 di. Ve boyle tam 2 kati artmadan devam etti. Kan verebiliyorsan randrvuna kadar bir iki kez daha kan ver icin rahat eder.
Bende geçirdim önce kürtaj oldum sonra aşırı hastaydım herkes kürtajda icinde parça kalmış diyordu omuzlarım ağrıyordu aşırı derecede ay nasıl bagiriyordum çok kötüyse omzun beklemeden doktora git benimki ameliyatla sonlandi
1,490,060 soru
24,352,858 cevap
346,557 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın