0 oy
83 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (117 puan) tarafından

Kizlar 31 yasinda 1 bucuk ve 5 bucuk yasinda 2 oglum.var evde kendi imkanlarıyla çalışmaya başladım 20 gün önce başladım Türkçede 120 soru çözdüm bu gece 76 doğrum  44 yanlışım var ve temelin hic yok sizce iyi midir az morel verin gaz verin  esim diyor kötü 

2 Cevaplar

0 oy
(2,089 puan) tarafından

Kötü değil ama iyide değil temelinize tuğlalar eklerseniz daha garantili sonuç alırsınız

(117 puan) tarafından

Liseyi bile açıktan bitirdim o yuzden temel yok 8 yıldır kitap elime alamadim Doğum taşınma işte çalışmak derken baya ara verdim bezen okuduğumu anlamıyorum 20 gün oldu başlayalı belki düzelir alışırım inşallah  gunde 3 saat başladım çalismaya yeterli mi.sizce

(2,089 puan) tarafından

Size şuan sarılmak istiyorum ev çocuk eş yorgunluk bahanesi sunmadan günde 3 saat çalişmak taktire şayan yazdıklarınızdan dolayı söylüyorum şuan için 3 saat yetersiz çünkü temeliniz yok uzun yıllar ara verdiğiniz için müftedat çok değişti şu şekilde ilerleyebilirsiniz (zamanında bende kpss hazırlanırken hocalarım bana bu şekilde çalışmanın daha avantajlı olduğunu söylemişlerdi) 2026 KPSS konularına bakın tüm konuları tek tek çalıştıktan sonra her konu bitimi test çözüp en son tüm derslerin testlerini çözün ve internette hızlı okuma videoları var onlar sayesinde sözel soruları 10 20 saniye gibi kısa sürede okuyup cevaplayabilirsiniz ama önceliğiniz 2026 konuları olmalı konuları öğrenip onlar üzerinden çalışıp test çözün

(117 puan) tarafından

Bende sarılmak isterdim. Bazen çok yalnız hissediyorum komsu yok baci yok kuzen yok arkadaş yok hepsinden kazık yedim neyse konumuza dönelim.:) suan 2026 konularinda oznur saat yıldırım video izleyip ardından soru çözüyorum

-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından

Hiç takılma ilk başlarda çok normal bu yanlışlar liseyi açıktan bitirmişsin temelde yok azim varsa hırs varsa sen bu işi olmuş say

(117 puan) tarafından

Şerefin var merve :) teşekkür ederim gaz verdiğin için:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 165 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 419 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler