0 oy
49 göst.
önce Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Meraba kizlar. 4 yillik evliyim. 3 yil cocugum olmadı sebepsiz bi sekilde. Sonra 4 5 ay arayla hamile kaldim. İlki 6 haftalık düşük oldu. Diğeri 10 haftalik kalbi durdu kürtaj oldum. Daha 1 2 ay oldu. Acım taze. Fakat bazen bana hic Anne olamicam gibi geliyor. Artık hamile kalmaya bile korkuyorum. Düşündükce içim daraliyor. Ne yapa bilirim? Ne güzel hamile kaldigi gibi dogurmak. Ben artık hamile kaldigimda sevinemiyorum bile. Biri hamile kalsa ona da sevinemoyorm. Sanki onun da bebeğine bisey olur dogsun oyle kutlarim diyorum kendime. İnanclı biriyim. Fakat kalbimi rahatlatamiyorum su sıralar 

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,619 puan) tarafından

gecikiyorsa illaki vardir bi sebebi sabret. bikere iyi niyetin yeter. baskasinin bebegini koruma icgudun.  benim kuzenim iki tane peşpeşe çocuk yaptı üçüncüye istiyor benim de bir tane çocuğum var ben ikinciyi asla düşünmüyordum kuzenim hamile kalmaya çalışıyor üçüncüye ben de kazayla hamile kaldım ikinciye ama asla istemiyordum bana hep şey diyor ben kalamıyorum sen nasıl hamile kaldın sanki bunun formülü var neyse bana diyor ki belki diyor boş gebelik iktir belki düşük olur belki kimyasal gebeliktirir belki dış gebeliktir diyor bana hani hazmedemiyor benim hamile kalıp onun kalmaması isteyerek kalması onu kahretti resmen ben istemeden hamile kaldım o kendini yırtınsa bile kalamadı mesela o onu acayip kahretti neyse benim hakkımda bu niyetlerle düşüncelerle yaklaştı benim hamileliğim devam ediyor tabi sorunsuz şekilde ben çocuğumu dogurdum o üçüncüye anca öyle hamile kaldı düşük oldu iki ay sonra tekrar hamile kaldı boş gebelik oldu bir ay sonra tekrar hamile kaldı bu sefer dış gebelik oldu bayağı büyük uzunca bir süre bekledi benim ikinci çocuğum neredeyse iki yaşına gelmek üzereyken o anca hamile kalabildi .

yani niyet önemli sen başkasının bebeğine bile üzülebiliyorsun benimkiler gibi bir şey olmasın deyip sevemiyorum diyorsun bir de böyle art niyetli sevinemeyenler var Rabbim illaki senin iyi niyetli düşüncenin mükafatını verir

-Reklam-
0 oy
önce (2,305 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun.

Ablam evlendikten sonra 5 senede 2 kere kendinden düşük yaptı, bir kere sağlık sebebiyle düşük+kürtaj oldu.

Sonra ne hikmetse Rabbim nasip etti bir oğlu oldu, şimdi 4 yaşında.

Eğer ilki doğsaydı 7-8 yaşında olacaktı.

“O zamanlar anlamıyordum hatta isyan etme aşamasına kadar geliyordum ama şimdi iyi ki o zaman olmamış diyorum” dedi mesela, meğerse aslında hiç hazır değilmiş çocuğa, çocuğum olsun diye ve biraz da eşinin ısrarıyla yapmak istemiş.

Şimdi eşi tek çocuk yanlısı, ikinciyi hiç istemiyor.

Her şeyin bir vakti var. Ablamın 4 bebeği var aslında ama sadece 4 numara yaşıyor. İmtihanlar kişiseldir, Allah dağına göre kar verir. Kaldıramayacak olsaydın Allah vermezdi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
0 oy
21 cevap 1,440 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyna1453 (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 503 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,962 soru

24,282,306 cevap