0 oy
269 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,887 puan) tarafından

Kızlar 1 hafta önce adetime 1 hafta kala  hafif kahve leke geldi peceteye küçük günlük ped koydum onu dolacak kadar gelmiş bende adet oluyorum sandım devamı gelmedi 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı ama hala da adet başlamadı erken mi yaptım acaba diyorum belirtim de çok 

Kadın doğuma da randevu 25 ine buldum ya.

Belirtilerim. Baş dönmesi , mide bulantısı, kasıkta batma , halsizlik , sürekli bir uyuma hali adet günüm 3 gün geçiyor acaba testi tekrar etsem çıkar mı yoksa bekliyim mi 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,822 puan) tarafından

Benim bildiğim yerleşme kanaması 7.haftalarda olur.günlerin grçtiği için kan ver direk.çıkıyor zatrn kanda.hakkında hayırlısı olsun inşallah

(6,887 puan) tarafından

Kişiden kişiye değişir mis o kiminde de adet öncesi olurmuş yerleşme kuzenimin başına gelmişti bende ondan acaba dedim . Kan için iş yerinden izin almam gerek sağlık ocağına gitmek için oda biraz zor 

-Reklam-
+1 oy
(93 puan) tarafından

Aynısını yaşadım canım. Belirtilerin de çoğu vardı. Reglim iki gün geçmişti dedim kesin bu sefer hamileyim. İki kez test yaptım negatif çıktı. İki gün sonra regl oldum maalesef. Belki reglin gecikiyordur ama hamile olma ihtimalin de var tabi. En iyisi doktora gitmek 

(6,887 puan) tarafından

Doktora da randevu yok malesf benim 3 gün geçti bakalım bekliyim az daha 

0 oy
(6,887 puan) tarafından

Yok mu kimse 

0 oy
(3,678 puan) tarafından

Test yap canım yerleşme olabilir 

(6,887 puan) tarafından

Yapmıştım daha önce negatif çıktı şimdi tekrar etsem belli olurmu

(3,678 puan) tarafından

Belki geç döllenme felan olmuştur bence 2 tane test al birini bugün yap eğer negatif çıkarsa 2.gün daha bekleyip öyle yap 2. Testi adet olmazsan eğer 🤗 rahmin tamamen toparlandı değil mi doktor yasağı kaldırdı her şey yolunda umarım🤲

(6,887 puan) tarafından

Çok şükür canım herşey yoluna girdi sadece kendiliğinden kaybolan yumurtalık kisti oluyor ya ondan vardı Aralık'ta kontrole çağırmisti hamile kalmazsan ilaca başlarız demişti ama bakalım ne olacak 

(3,678 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz🤗

(6,887 puan) tarafından
+1

İnşaallah canım duanı eksik etme

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Yerleşme kanaması hiç yaşamadım ama iki gün daha bekleyip test yapsan varsa çıkar hayırlısı hakkinizda

(6,887 puan) tarafından

Bekliyim bakalım 1 kaç gün daha teşekkür ederim 

0 oy
(764 puan) tarafından

Tatlım yerleşme kanaması gecikmeden sonra olur. En yakın sağlık ocağından kan ver kadın doğumu bekleme.

(6,887 puan) tarafından

Yerleşme beklenen adetten bı kaç gün önce olmaz mı ? Ben öyle biliyorum başına gelen herkes de öyle diyor ya adet gününde yada öncesinde olur 

(764 puan) tarafından

Döllenme gununde göre değişir aslında ama genel olarak döllenmeden en az 2 hafta sonra olur. Çünkü döllenme bir haftayı buluyor zigotun tüplerden inip rahme yerleşmesi de 1 hafta sürüyor o yerleşme zamanında lekelenme oluyor 🙂  ınsallah istediğin gıbi olur 

(6,887 puan) tarafından

İnşaallah rabbim hayırlısını versin hakkımda 

0 oy
(345 puan) tarafından

Tekrar test yap veya erken gebelik testi yap çıkar canm 

(6,887 puan) tarafından

Tamam canım bugünde bekliyim bakalım ne olcak 

(345 puan) tarafından

Yaptınız mı test 

(6,887 puan) tarafından

Yok canım hala adet de olmadım 

(345 puan) tarafından

Hayırlısı olsun inşallah canım 

(6,887 puan) tarafından

Adet oldum canım ve çok yoğun geldi salı gününe randevum var kadın doğuma gitcem 

(345 puan) tarafından

Hakinizda hayirlisi olsun inşallah 

İlgili sorular

Kategoriler

1,487,707 soru

24,319,610 cevap

345,257 kullanıcı

...