0 oy
560 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,234 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Birinci oğlumun ismi Melih şimdi 2. olacak Allah nasip ederse ona da Selim ismini koymak istiyoruz, görümcem diyor ki Melih ismi güzel ama Selim ismi çok basit gibi diyor , ben de bizim içimize sindi babası da ben de beğendik anlamı da cok guzel  dedim , sıradan diyor basit diyor sizce öyle mi, birde diyor ki ileride anne benim ismimi niye böyle koydunuz  melih ismi havalı benim ismim sönük gibi derse ne yapacaksın diyor yok artık dedim icimden moralimi bozdu gitti

28 Cevaplar

+3 oy
önce (2,495 puan) tarafından

Selim çok güzel bir isim kesinlikle koymalisin. Görümce dangalagini da ciddiye alma

önce (2,234 puan) tarafından

Yaa cok teşekkür ederim ☺️

-Reklam-
+2 oy
önce (15,676 puan) tarafından

Ogluma selim firat koymak istedim babasinin adi esimin,esim istemedi. Basit degil aksine elit ve sık bir isim

+1

Cok teşekkür ederim güzel yorumun icin, cok mutlu oldum 🥰 

+1 oy
önce (3,585 puan) tarafından

Siz sevdiyseniz kimseyi alakadar etmez çevreye kulak tıkayın kızıma Gülce Vera ismini koyduk diye çok eleştirildik oğlumda Toprak Ali adını koyduk onada çok eleştirildik şuan herkes çok yakıştığını söylüyor ikiside içimize sindi kulak asmadık 

Maşallah canım adıyla yaşasınlar ikiside cok güzel teşekkürler yorumun için 

önce (259 puan) tarafından

Bizde erva ismini koyduğumuz için demediklerini bırakmadılar bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama hep uyarmama düzeltmeme rağmen yanlış telafuz ediyorlar o kadar da zor değil aslında 

+1

Bence Erva ismi çok güzel de söylemesi de kolay, isteyen istediği gibi davranıyor galiba ya, onların söylediği isimler de bana güzel gelmiyor bence anne babanın içine sindeyse anlamı da güzelse koyulmalı

+1 oy
önce (266 puan) tarafından

O koymayın dediyse kesin koyun 

Hahaha canımsın 😂

+1 oy
önce (7,491 puan) tarafından

Bence güzel hiçte basit değil önemli olan senin beğenmen zaten bende selim emir olarak koyacaktım eşimin yiğeni selim benim yiğenim emirhan olunca koyamadım

Teşekkür ederim canım yorumun için ❤️ 

önce (7,491 puan) tarafından

Rica ederim canım melih ismide selim ismide eski ama güzel modası geçmeyen isim adıyla büyüsünler inşallah iki isim olarak düşünürsen selim emir güzel oluyor

Evet cok yakıştı teşekkür ederim fikir icin canım

+1 oy
önce (17,554 puan) tarafından

Selim ismi gayet güzel. Alternatif olarak düşünürseniz Semih de olabilir. Hem Melih ismiyle de uyumlu. 

Evet canım ikisi arasında kalmıştık biz de :))

+1 oy
önce (27 puan) tarafından

Selim ismi neden bilmiyorum ama benim midemi bulandiriyor 

Bi anı vardır yaşadıgın

önce (27 puan) tarafından

Yok valla hicte

+1 oy
önce (2 puan) tarafından

Zaten koca tarafı hep öyle oluyor sadece kendi istediğini dayatıyor selim de Melih de çok güzel isimler bence hevesiniz hiç kırılmasın adıyla buyusunler inşallah ♥️

Cok teşekkür ederim canım 

+1 oy
önce (7,433 puan) tarafından

ay ne alakası var ya🤦🏼‍♀️ beğendiysen koy, padişah adı koydum oğluma de geç 

Ahhah güzelmiş sagolasın öyle derim inşallah:))

önce (7,433 puan) tarafından

üstelik osmanlıyı en çok zengin eden padişah sultan selim, kanuninin babası. bütün mısır altınını İstanbula getirmiş 😂

melih de güzel selim de istersen ali, veli koy. içine ne siniyorsa. 

Sen anlattıkca daha cok içime sindi canım sagolasın 😂

+1 oy
önce (4,661 puan) tarafından

Çok güzel bir isim canım 

Çok teşekkür ederim ya beğenmeniz beni çok mutlu etti

0 oy
önce (6,392 puan) tarafından

Ona mi kaldi fikrini sormadim deseydin ya 

Vallahi diyemedim ama gerçekten çok yersiz yerde böyle konuşmalar yaptı

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Melih ve selim bence cok yakisiyor birbirine uyumlu isimler cok guzel kesinlikle koyun 

Çok teşekkür ederim sayenizde daha cok içime sindi 

0 oy
önce (123 puan) tarafından

İçinize sindiyse niye başkalarını dinliyorsunuz ki koyun gitsin bu defa da istemediğiniz bir isim koyarsanız ilerde siz pişman olacaksınız ne gerek var ilk kızımın ismi Miray kaynanam Elif olsun dedi koymadık ille isedigimiz olsun dedim begenmediler şimdi herkes aşırı beğeniyor ikinci kızım oldu Simay düşündük kaynanam yine Elif diye tutturdu kırmak istemedik Elif Simay koyduk yine beğeniliyor şimdi boş verin önemli olan sizsiniz ve Selim çokta güzel bir isim sağlıkla kucağına al canım 

Çok doğru dedin canım herkesi dinlersek yolumuzu bulamayız, adıyla yaşasın  evlatların çok güzel isimler Elif Simay'da birbirine çok uymuş

önce (123 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah'a razı olsun evet uydu iki isimde bizde koyduk öyle 

0 oy
önce (6,238 puan) tarafından

Basit isim ne demek? Illa alengirli isimler mi koymak gerek. Bence guzel isim ikisi de.

Kesinlikle öyle ben de alengirli  ile isim sevmiyorum yani ne yapalım herkes beğendiği anlamını güzel bulduğu hangi isim içinden geçerse onu koymalı bence 

0 oy
önce (4,164 puan) tarafından

İlk defa duydum bir isimin basit olduğunu 

Her isim güzeldir özeldir 

Şimdi ki yeni isimlerden kat kat güzel 

İstisnalar hariç 

Çok teşekkür ederim

0 oy
önce (2,070 puan) tarafından

Gicikligina koyardım herhalde gayet iyi önemli olan sizin beğenmeniz hiç bi çocuk benm.ismim niye basit demez genelde başka şeye çevrilen yada zor isimler olur onu diyebilir

Çok teşekkür ederim canım

0 oy
önce (5,607 puan) tarafından

Herkesin zevki başka. Bana göre de Melih ismi güzel değil o kadar mesela. Görümceniz kendi çocuklarına kendi zevkine göre isim koysun size karışmasın.

Ne kadar güzel dedim çok haklısın biraz abarttı

0 oy
önce (3,885 puan) tarafından

Çok güzel bi isim canım adıyla sağlıkla büyüsün💙 ben ya Kerem ya da Selim koyacaktım o zaman Keremi seçmiştik hala çok beğenirim☺️

Çok güzel canım benim de Kerem beğendiğim isimlerden yakın arkadaşlarımda olmasa ben de düşünmüştüm huzur veren bir isim, adıyla yaşasın evladın 

❤️

0 oy
önce (103 puan) tarafından

Selim ismi çok güzel 

Çok teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (1,801 puan) tarafından

Valla ben cok begendim hem eski hemde demode durmuyor 

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 249 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,188 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
3 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
19 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,272 soru

24,286,430 cevap

343,058 kullanıcı

...