Kızlar ikinci çocuğum olsun istiyorum iki aydır deniyoruz kuyruk sokumu ağrıyor sol taraftan kalça ve bacaklarıma vuruyor yürüyemez hale getiriyor beni hatta bir hafta önceden sağ alt kısım aşırı derecede adet olacakmışım gibi ağrıyordu sizce gebelikten midir yoksa adet mi olacağım
Test yapsana ikiside benzer belirtiler oluyor çünkü
Test aldım bugün eczacı çıkmaz dedi pazar günü adet olmam lazım normalde pazartesiyi bekle dedi bana bende çıkmazsa boşuna yapmıyım dedim varsa çıkmazsa emin olmak için pazarı bekliyorum canım
Adetine kaç gün var ben 7 gün varken çakmıştı silik bi şekilde
3 gün var erken gebelik testi almadım ama normal olanını aldım adetin geçsin öyle yap dedi eczacı bende meraktan ölecem
Bi daha alırsın ya ben çoktan yapmıştım valla :))
Öyle öyle de işte korkuyorum galiba birde çıkmazsa yinr ya diye üzülürüm hazır değilim galiba ya
Nasipte varsa olur hayırlısı olsun
İnşallah teşekür ederim
Benim birebir adet belirtilerimdi her ay yaşadığım klasik şeyler ama bir bakmışım ki o ay hamileydim velhasıl ikiside çok benziyor en iyisi test yapmak
İnsan ayırt edemediği için düşünüp duruyor adetime 3 gün var daha bekliyim diyorum ama meraktan ölücem de sizin belirtileriniz nasıl oldu
Benimde adetime 4 gün vardı sanırım ya normal kaset testte baya da net çıkmıştı çizgi. Bence testte çıkar erken gebelik testi mutlaka gösterir al yap bence.
Benim aynı adet belirtisiydi kasık ağrısı vardı klasik
Erken gebelik testi alin eger adetiniz yakinsa cikar. Adet sancisiyla benzer oluyo hamilelik belirtileri. Ben ilk oglumda adet olcam diye beklemistim oyle bi hafta. Megersem hamileymisim ama ayni adet belirtilerim vardi.
Normal testlerden aldım adetime iki gün var sabah yaptım testi ama uzaktan bakinca var hayli. Çizgi yakından birşey gözükmüyor normal testlerde çıkarmı adet geçmeden
Ben tam adet olacagim gun veya 1 gun oncesinde yapmistim cikmisti. Ama erken gebelikte cikar 3 4 gun oncesinde de
Pazar günü adet günüm en iyisi pazartesiye kadar bekleyip kan verim daha iyi olur
1,489,277 soru
24,341,843 cevap
346,082 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın