0 oy
58 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (120 puan) tarafından

Bayanlar iyi akşamlar oğlum Cook akullu araba seviyor istiyor trendyolda çok pahalilar bizim burda da çok pahalilar ona almak istiyorum dolap uygulamasına girince hani direk eşyaların fiyatı yazıyor aldigimizda da o fiyat mi birde uygulamaya guvenebilir miyim acaba akülü araba baktım 4 bin olanlar var almak istiyorum hayriniza uygulamada akülü araba hangisi saglam hangi satıcı güvenilirdir bana link atabilir misiniz 

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,234 puan) tarafından

Sepete ekle yaptığında kargo ve komisyon ücreti çıkar toplam fiyatını görürsün, istersen teklif gönderirsin belki biraz daha indirim yapar, satıcının güvenilir olduğunu yorumlarından satıcıya verilen puanlardan anlayabilirsin profilinde vardır, ama kimisi ürünün kusurunu saklıyor sen bunu aylar sonra öğrenebilirsin böyle durumlarda göze alman gerekiyor aylar geçince de iade yapamazsın, ürünü teslim aldıktan sonra 1-2 gün içerisinde teslim aldım diye onaylaman gerekiyor, 24 saat iade hakkın var, begenmedigin bilgin olmayan bir durum olursa iade yapabiliyorsun ürünün kusurunun resimlerini çekiyorsun gönderiyorsun dolap inceleme yapıp iade kodu veriyor sana, eğer onay yapmazsan kendi direkt onaylanır , o yüzden güzelce bakıp 24 saat içerisinde onay  ya da iade yapman lazım, tek tek kullanıcılara girip bakacaksın inceleyeceksin yani öyle alırsan iyi olabilir

önce (120 puan) tarafından

Haaa anladım sepete eklediğimizde gerçek fiyat çıkıyor sepete eklemeden teklif verecem sonra mi sepete eklicem mesela geldi işte bakacam kusuru var direk foto çekecem demi sonra iftira üstümüze atmazlar mi işte sen yapmışsun yanımda oule değildi diye 

önce (2,234 puan) tarafından

Öyle bir şey denmez canım,sen yaptın falan öyle bsey olmadı hiç, hatta benim sattığm ürünü haksız yere iade etti boyunu kısa ölçmüş kıyafetin aslında ben omuzdan ölçtüm o başka yerden ölçtü dolap iade kodu verdi kadına ,  teklif verirsen teklif kabul ederse indirimli fiyatı sepette gözükür, gidip kabul etmezse ya da sen teklif göndermezsen indirimsiz fiyat gözükür

Anladım çok teşekkürler yardımınız için 

-Reklam-
0 oy
önce (2,616 puan) tarafından

Yazan fiyatı almak zorunda değilsin teklif gönder satıcı kabul ederse senin için daha iyi olur alıcı koruma ve kargo ücreti de ödersin paran çöpe gitmez o yönden güvenilir ürün eline ulaşınca paraya onay veriyorsun satıcıya geçiyor ama anlattığı gibi çikmayadabilir şans işi birde güven

Hım  şimdi mesela diyelim 4 bin 500 dur uygulamaya girice çıkan ekranda teklif yazıyor mesela desem 4 bin tek olsun 4 bin mj Alaçam Ziraat mobil uygulamasindan mi paraya onay veriyoruz demi 

önce (2,616 puan) tarafından

Orda verilecek en düşük teklif miktarıno size gösterır  ama yorumda 4 bin olur mu yazarsanız satıcı kabuk ederse fiyatı aşağı çekerse dediğiniz olur  sepete ekliyorsunuz satın al deyıp banka bilgileri girip alıyorsnz para havuzda duruyor karşı tarafa gitmiyor ürünü 3 gün içinde kargoya vernesi lazım ürün size gelince siparişi onayla diyorsunuz para karşı tarafa 1 iş günü sonra yatıyor

Tamam çok sağ ol yardımınız için bende oğlumun sevdiği akülü araba Alaçam  uygun fiyata Cok seviyor istiyor 

0 oy
önce (238 puan) tarafından

Ben genelde bu tür şeyleri letgodan alıyorum bir çok şeyi letgodan aldım evim için en azından gidip görerek alıyorsun 

Letgodan daha mi iyi dolap uygulamasından 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 287 göst.
28 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Miss.namaless (1,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 546 göst.
19 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rüzgar gülü♥️♥️ (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 193 göst.
0 oy
6 cevap 298 göst.
23 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,299 soru

24,286,751 cevap

343,078 kullanıcı

...