0 oy
567 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar Bugün kendimi çok kötü hissediyorum eşime tartıştık Eşim bana el kaldırdı ama ben de onun üstüne çıktım kolumu tuttum dedim Bana bak dedim bu elini alır dedim kırarım dedim g***** sokarım dedim bir daha dedim bana el kaldır dedim Seni gebertirim Dedim Aman ona çok acıdım bilmiyorum bir kötü oldum Bana yakışan bir hareket değildi Ben doğdum taştım öyle patladım Sizce bu yaptığın doğru mu dipnot koluma hafifçe vurdu ben de sinirlendim öyle yaptım

17 Cevaplar

+5 oy
(7,409 puan) tarafından

Küfür hariç doğru. Küfre karşıyım 😔 Ama rest gerekli. Kimsin de el kaldırıyorsun bir kadına sen. 

(50 puan) tarafından

Ben de küfüre karşıyım ama bir yerden sonra 6 yıllık evliyiz artık beni çıldırttı yani

-Reklam-
+3 oy
(7,295 puan) tarafından

Küfür hariç diğerini iyi yapmışsın vala kimse kusura bakmasın. Sen kimsenin stres topu değilsin. Hiccccc üzülme eğer yapmasaydin  devamı gelirdi

+1 oy
(33,029 puan) tarafından

İyi yapmışsın 😂 üzülme bişey olmaz arada siniri tepesine çıkıyor insanın 

(50 puan) tarafından
+1

Ama var ya ben öyle bir insan değilim bugün kendim öyle bir şey yapınca Şok oldum 😂🙈

(33,029 puan) tarafından

Arada geliyorlar bacım yapacak bişey yok sinirlendirmeseydi o da 😂

(50 puan) tarafından
+1

Vallahi öyle yaptı Umarım ilk ve son olur😂

+1 oy
(2,340 puan) tarafından

Afferım kız sana o yaparken ıyıde sen yaparken mı kötü 

(50 puan) tarafından

Işte ben de ondan korktuğum için taviz vermemek için yaptım ama eşim çok şaşırdı😂

+1 oy
(596 puan) tarafından

Demek ki sen gerçekten eşinin sana el kaldırmak için el kaldırmadığını biliyorsun. 

(50 puan) tarafından

Bu işin şakası asla ve asla olmaz Bugün şaka ile yapar Yarın da şaka ile yapar ertesi gün gerçeğe dönüşür Bu bir Tartışmanın ortasında oldu bu olay gerçek payı vardır diye düşünüyorum

(596 puan) tarafından

Ya sessiz kalınmaz tabi Yani gerçekten canını yakmak isteyip istemediğini bilirsin. Yapacak olan sen küfür etsen  de yapar ama kendisi de bi anda oldu ve pişman olduysa amacı senin canını acıtmak degilse sende bunu biliyorsan ona üzülmüşsündür. Bşrdaha yeltenmesine enşşe ediyor olman çok normal kimse elinin kendisine el kaldırmasını istemez 

(50 puan) tarafından

Vallahi ciddilik Payı vardı ama şöyle ben kendime bu hareketleri yakıştıramadım için kötü oldum O pişmanlık hani hak etti Evet ama ben rahatsız oldum Böyle de bir psikolojiye sahibim

+1 oy
(5,557 puan) tarafından

Bence haketmiş. Ne demek vurmak. Boşver acıma hiç. Herkes haddini bilsin

(50 puan) tarafından

Ama o anki yüz ifadesini gördüm bir acıma oldu içimde Bu benim içimde olduysa onun içinde olmuyorsa büyük bir sıkıntı var demektir bence

+1 oy
(977 puan) tarafından

Gayet yerinde bir savunma olmuş haketmis 👍

+1 oy
(24,150 puan) tarafından

Yoo iyi yapmışsın gayet de 

+1 oy
(7,946 puan) tarafından

yani o sana el kaldırıyorsa karşılığı da bu olmalı. 

+1 oy
(2,237 puan) tarafından

Ahahaha çok iyi yapmışsın işte böyle kadınların hastasıyız ya adam vurduğunda pısıp köşeye geçip ağlayan kadınları gördükçe içim parçalanıyor 

(50 puan) tarafından

Sağ ol canikom bundan sonra böyle bir kez de kalkan el her zaman kalkar

+1 oy
(366 puan) tarafından

Erkeğin gücü daha çok sen nasıl onun kolunu tutabildin oda hareketsiz kaldı kız maşallah ne güç var sende

(50 puan) tarafından

Sorma kız bir güç geldi bana bir an sinirlendim Ya zaten yatıyordu üstüne bindim ondan sonra gerisi geldi zaten🤣🙈

+1 oy
(696 puan) tarafından

Kim ne derse desin beni çözülmedim buraya kalkıp kocam beni dövdü diye post açmandansa e tabii küfürlü konuşman hoş olmamış o konuda kendini frenle ama arada böyle rest'ler lazım

+1 oy
(261 puan) tarafından

Kızım 2 yaşını doldurdu ilk doğum yaptığım da evde zaten 3 çocuk var birde yeni bir bebek 1 haftalık lohusayim ama önüme bir tas çorba kıtanın bile yok diğerlerini okula yetiştir evle yemekle çocukla ilgilen birde kolik bir bebekti ne uyku ne bişey bir hafta sonra lohusaliginda psikolojisi ile bir tartışma oldu bana beğenmiyorsan kapı orda dedi dedim öyle mi öyle bunu tuttum kolundan attım montunu üstüne dedim ****** git sen kimi nerden kovuyorsun benim 17 yıllık emeğim var bu evde tek başına mı emek verdim beğenmene kapı orda dedim bı baktim sesi çıkmadı içeri girdi çocuklara diyor anneniz iyi değil yorgun fazla üstüne gidip simarmayin evi dağıtmayin bazen cinnet geliyor insana ve iyi oluyor çeneleri kapanıyor şiddete karşıyım ama yapana da hakkını vermek lazim

(50 puan) tarafından

Oh iyi yapmışsın bacım erkeklere bu gerekiyor vallahi

0 oy
(1,916 puan) tarafından

dayak yesen dahami iyi. ana avrat guz kaysayfin iyice bi. sana el kaldirmasi sana ana avrat sovmesiyle ayni sey cunku

(50 puan) tarafından

Ben küfür etmeyi seven bir insan değilim eşimle 6 yıllık evliyiz kesinlikle bugüne kadar ağzımdan küfür duymadı ama bugün duydu yani

(1,916 puan) tarafından

bnde sevmm .ama boyle durumda haketmis yani

0 oy
(344 puan) tarafından

Bişey olmaz çok iyi yapmışsin o kadar rahat laf söyledigine göre kesin eşinde arada diyor yoksq biz kadınlar öyle durduk yere laf söylemeyiz bende eşimle bir ara tartışmıştik ben çok sulu gözdum hemen ağlardım hatayi kendimde bulurdum sonra bir gün elini kaldırdı hatta çenemi tutmuştu bende onun çenesini tutarak senin ananı skerm bir daha çenemi tutarsan dedim o günden sonra vallahi değil çenemi kavga bile ettiğimizde kolumu bile sıkmaz onceden kolumu sıkar çenemi tutar beni köşeye sıkıştırirdi öyle Bir ders verdim ki öyle yaptığı an evlilik kuş gibi kanatlanir uçar yeri geldimi yapılmalı bence hiç te ayıp değil onun yaptığı sanki adam akıllı da biz mi akıllı durcaz

(50 puan) tarafından

Inşallah bu saatten sonra da öyle bir hareketi kalkışmaz sinirim bozuldu sen de iyi yapmışsın canım Senin adına çok sevindim

(344 puan) tarafından

İnşallah canım çok sağol ya inşallah senin kocan da yaptığından pişman olmuştur ama sen pişman olma canım bak neler neler duyuyoruz haberlerde biz susunca bizi korkak ve ezik biliyorlar valla ben kocamdan bunu anladım öyle yaptığımdan beri fiziksel şiddet olmadi evet arada az atışmalarimiz oluyor onda da onun üzerine gidince gülmeye Başlıyor arada kavga da kalmıyor 🤭

(50 puan) tarafından

Vallahi inşallah umarım Bizimkisi de öyle olur yani çünkü bir ailede saygı bitti mi sevgi bitti mi her şey bitiyor rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah🤲🏻🌸

0 oy
(316 puan) tarafından

İiyi yapmışsın elı alışır hemen

0 oy
(37 puan) tarafından

13 senelik tecrübe ile söylüyorum en doğrusunu yapmışsın. 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 522 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 755 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
12 cevap 328 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Baloglum. (395 puan) tarafından soruldu

Kategoriler