Domol al az isit sık kapat firini sonra sil. Ya da beyaz sirke karbonat karisimi
Yağ çözücü sıkıp biraz fırını ısıtınca rahat çıkıyor
Domol kesinlikle 🤌
Fırını 50 derexede biraz ısıt sonra yağ çöz sık 5 dk kadar bekle hepsi erimiş olacak.
Senin derdinin çaresi bu ama ilk günkü gibi olmaz bence. Isıdan dolayı zamanla yıpranıyor sonuçta.
Nerde satılıyor bu
Rossmann'da. Mağazası yoksa internetten satışı da var.
Sıparıs verdimm
Yaağ görünüyor her yemek sonrası sirkeli su ile peçete ile içini geçerim boyle olmaz kolaylık olur fırını ısıt glınt sık temizle yada sarı güç
Ben homm Bitkisel yağ çözücüsunu kullanıyorum. Fırından çıkan yağdan yemekten sertleşmiş lekeyi bile asla ovalamadan çıkarıyor.
Fırını en yüksek ısıya ayarladım ısındı ktan sonra glint sıktım bolca sonra sildim baktım hepsi geçmemiş tekrar fırını isittim sıktım beklettim tekrar sıldım çok oldu sadece sağa sola kenarda kalmış oraya sikmamissim onu da bir daha ki sefere çünkü sildim güzelce içinde şu kanattım kimyasal olduğu için glint
Arap sabunu ve sodayla temizle
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın