Yatak odamıza oğlumun bazasının üzerindeki yatağı aldık odama getirdik O da yanımızda yatsın diye kaynanam Yemekten sonra gitti Yatağa uzandı sobayı yaktım burası kızgınmış diyor Bundan sonra ben de sizinle yatayım kış bitene kadar hani dedim sen Evinden başka bir yerde yatamıyordun sırtını koltuğa dayamadan uyuyamıyordum belime yastık koyarım uyurum diyor iyi dedim oğlunu da kucağına al ısınırsın dedim kadın şu an yatak odamda oğlumun yatağında yatıyor Ben hala TV izliyorum gidip boğmamak için kendimi zor tutuyorum ne Laftan anlıyor kızmaktan anlıyor Ben artık çok yoruldum hortlak gibi yatıyo odamda ya çıldırcam
O orda yatsın sizde onun evine gidip onun yatağında yatın
Küçük bebeğim olmasa iner orada yatardım evinde yatardım gel Sen benim yatağımda Yat iyice rahatla derdim yıldım artık gerçekten her gün daha kötü ne yapabilir diye düşünüyorum Daha kötüsünü yapıyor
Bende öyle yapardım herhalde rahat edersin sen bizim yatağımızda yat oğlan da seninle birlikte yatsın biz başka odada yatalım derdim . Ayrıca böyle bi durum olsa eşinin izin vermemesi lazım🙄 kış boyunca ayrı kalmaya razı herhalde
Siz baskın olacaksınız alin bebeğinizi inin onun evine kilitleyin kapıyı siz onun evini kullanın
Eşim diyor birkaç gün kalsın vazgeçer geri gider diyor kovayım mı diyor çocuk odasında yatıyorum koltuk odasında yat sana orada yatak hazırlayayım Her odada Klima var yok diyor klima ısıtmıyor Burası iyi diyor Sanki kendi evinde sobası yok yanmıyor
Tövbe estağfurullah tövbe
Acaba boğazını sıksam günaha girer miyim Çünkü ben çatlamak üzereyim
Eşin ne diyor bu duruma
Eve inmesi için konustu reddetti illa burda yatcam diyo
😱 ne diyeceğimi bilemedim Rabbim yardımcın olsun
neee, ne okudum ben ya😂😂 tövbe tövbe
kalkmazsa eğer oğlunla bu akşam işimiz var sonra gel anne de. tövbe estağfurullah 🤦🏼♀️
büyük konuşmayayım ama gel gelelim eşin buna laf etmezse ben o yatağı parçalardım herhalde, sonra da çocuğa yeni yatak aldırırdım🤦🏼♀️
Sorma vallahi boğasım geliyor şu an
Allah sabır versin ne diyeyim zor. ama böyle giderse bayrağı çekmen yakındır. taş olsa çatlar
Ne bu kibar feyzo filmi falan mı engel olmaya çalışıyo ona ne ki
Aynı onun gibi yapıyo valla
Daha neler görecez duyacaz 🙄 tövbe yarabbim tövbe
O zaman o arsızlığı ve yüzsüzlüğü ele almış madem. Sende cazgırlığı ele al. Kov gitsin ya böyle saçmalık olur mu hiç
Bana kalsa kovarımda dışarı çıkar bagırır beni kpvuyor gelin diye rezil eder beni
Deli misin sen rezil olacak olan sen misin sence? Kim duysa yatak odasında uyuduğunu leşine tükürür onun
Daha beterlerinide yaptı konu komşu yaşlıdır gelin sabret dediler uzaktan davulun sesi hoş gelir bir allahın kulu kadını yargılıyamıyo çirkef ya
Valla bacım nickinde yazdığı gibi velle nızam 😂 çok saçma ama bir o kadar da sinir bozucu bir durum. Yerinde olmak istemezdim. Ama asla aynı oda da uyuyamazdım herhalde
Duygusal ensest diyoruz bu gibi durumlara. Eğer eşinde bunu normal görüyorsa . Ana-oğul tam sapıtmışlar.
Ağlasın. küçücük çocuklarımızın bile ağladığında her dediğini yapmıyoruz . Kazık kadar insanlar. Bunda ağlanacak bir şey yok ama illaki ağlayacaksan o senin tercihin diyip odanıza girip kapınızı kapatacaksınız.
Beni evden kovdular diye bütün mahalleye yaygarayı koparır rezil eder bizi yok yere
ay çok fena bşr durum bu, cidden kadın hasta. oğlunu kocasının yerine koymuş, öyle bir bağ kurmuş 🤦🏼♀️
Aynı şeyi senin annen yapsa eşin senin gibi sessiz kalır mıydı yada aynı fedakarlığı gösterir miydi? Allah yardımcın olsun başka bir şey diyemiyorum
Kesinlikle eşimede diyorum bak bu hasta seni kpcası yerine kpymuş yanında oturdumu deliriyo sokul sokul iyice sokul diyo kıduruyo sırf biz yakınlaşmıyalım diye geldi yattı buraya
Kayananız sizinle mi yaşıyor neden kendi yatağı yerine oraya geldi ki anlamadım . Ayrıca kış boyunca yatıp napıcak saçmalık
bence kolundan tutup atmalik. senin evinde soba yanmiomu . biz sevismeden duramayiz diceksin oyle les utanmayan insana boyle cvp lazim. sanane bizi sevismemizden sen de donuver bi kis da nolmus zaten nekadarlik omrun kaldiki fiyeceksin. kendi evindede aoba var yanio orasida aicak . sen kiskanc kopeklik yapmayacaksin diyeceksin basabas . yada sevismek icin kocami tutup senin evine mi ineyim diyeceksin
bilerek yapio. akli herseye erio baksana. kotu bariz bildigin kotu pislik bir mahlukat. belli. cehennemde yatacak yeri onun hazir cyir cayir yanarak yatsin allahin cezasi bariz belli bilerek yaptigi zaten bunak olsa alttan alirsin bunak degil pislik kiskanc kopegin teki belli yani
vallahi surukleyerek evden atmalik . yada siz kendi yataginizi suan salina tasiyin . camida ac soguktan gotu donsun senin yatak odanda . belki ölur kalir
Herşeyi bilerek yapıyo bacım o kdr kurnazki eşim varken sesi çıkmaz mazlum görünür eşim yokken etmediği küfür hakaret eziyet kalmaz eşim ona anne niye böyle dedin dedimi allah belasını versin dediysem diyo başlıyo bana beddua etmeye demedim bişi diyo oscarlık oyuncu zerre kadar bunaklıgı yok o kadar çirkefki anlatamam kendi bacıları bile az ötemizde evleri 4yıldır hiç biri kapısını çalmıyo kimse görüşmüyo herkes aman iftiralarında bogulsun bizden uzak dursun diyo
kayda alacaksin eve kamera taktim de kandir . bi kamra gibi hise koy gorsun. yaptigin hersey hurda cikio seni herkese de ogluna da rezil ederim de polisede sikayet ederim orda geberip gidersin edebinle bi kosede gebermeyi bekle de sende
Ya acaba ikinci eşi olduğunuz için olabilir mi kabullenmediği için . Böyle yaşlı insanlar bu durumu kabullenemiyorlar belkide bu yüzden yapıyor .
Ay ne saçma insanlar var ya:/
Bu yaşıma kadar hiç öyle bir saçmalık görmedim Hep mi bana denk gelir ya
Derdi ne 😂 kocan bisey demiyor mu anasına ayıp ya yatak odasına da girip burda yatacam demezsin olmaz de deli mi ne
Çok mantıklı bence 😂
Anca öyle gider ölüm korkusu varya 😂
GECEN hafta grip oldum eşim akşam işten geldi kapıda içeri girmeden yürü yürü dedi noldu anne dedi grip olmuş sanada bulaştırır şimdi yürü bende yatalım diyo madem korkuyon dedim sen niye sabahtandır dibimdesin bırak kocamı dedim doktorluk degil bacım dayaklık bu
Aşkım temiz bir döv dicem olmicak Allah sabır versin inşallah evine gider
Kesinlikle doktora götürün ya ruh sağlığı bozuk
Tövbe yarabbim şaka mı bu ya çok korkunç. Allah sabır versin size. Eşinizle konuştunuz mu bu durumu? Eğer bir çözüm bulamadıysanız çirkefleşin biraz kaynananıza karşı. Bazıları anca azar yemekten anlıyor ki yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, bas baya aranızı açmaya çalışıyor. Allah uzak etsin böyle tiplerden ya okurken sinirlendim
Konustuk bacım anlattık olmaz dedik afedersin kışında şey yapmayın bari dedi yerin dibine girdim ama ondan zerrei miskal kadar utanma yok
Böyle şeyler söylemeye nereden cesaret buluyor canım. Eşin fazla mı kibar konuşuyor acaba? Afedersin ama çok büyük terbiyesizlik yaptığı ve söylediği
Yok cnm 20yıllık komsularıda anlatıyo evelden beri böyleymiş kocası öldükten sonra iyice azıtmıs eşim ona ne dese hiç takmıyo bile burası benim evim istedigim yerde yatarm diyo
Ayy fotoğrafı yeni gördüm korku filminden fırlamış gibi tövbe 🤣🤣
Vallahi korktum 😂 allahım sen günah yazma yarabbim
Kız Allah iyiliğini versin ne güldüm 😂
Kız allah sizi napmasın kafamı şimdi çevirdim oturmuş bana bakıyo bön bön ödüm koptu napıyon kız dedim akıtacagım geldi dedi gitti
🤣🤣🤣🤣Akıtacağı çiş mi yani 😂😂Ayy gece gece krize girdim ya
Aynn kız dik dik bana bakıyomuş kafayı cevirdim ödüm koptu ya gece kalkar beni boğar bu valla
İnanılmaz bir psikolojik vaka gerçekten. Ruh sağlığı asla ama asla yerinde değil.
Hastaneyi arasam kaynanam korona olmuş gelin alın desem gelmezlermi
Yeni bir hastalık uydurun korona artık sıradanlaştı 😂
Kuduz deyin alıp geri getirmezler😂
Kudurmuş zaten onun derdini biliyomda bu yasta kocada bulamamki everiyim
kilidi yok mu kapinin kilitle gitsin cok sakinsinn sanirim yoksa bu kadar yuz bulamaz senden
Çocukları da ona bırak biz senin eve iniyoruz rahat rahat sev....riz daha iyi de çarp kapıyı git
Valla tak etti canıma artk ne yapsak bosuna hiç umrunda olmaz gelir yatar yatagımda sabaha kdr
Real Cevriye hanım :d valla istemsiz güldüm
Valla onun ikizi gibi biri hayal biri gercek
Töbe estağfurullah 🫢 kocan pek umursamıyor belli ki. Net bir şekilde annesine orada uyuyamayacağını anlatmalı. Üşüyorsa üşüdüm napabilirsiniz en fazla bi yorgan fazla verirsiniz
Bacım kocam konusa konusa bi hal oldu inat inat kendi istemedimi kimse yerinden oynatamaz
Allah kolaylık versin hayata istemezdim yatak odamızda birini
Evet çok yanlış bir şey yaptığı
Ama yaşlı kadının fotoğrafını gizlice çekip rızası olmadan paylaşman da çok yanlış!
Bu postu görsel yüklemeden de yazabilirdin, kadını paylaşmana gerek yoktu
Tovbe yarabbi ya kafayi yemisler
Bunu yaşasam al oğlunu hatta koynuna gir der babamı arardım. Bu bildiğin sapıklık, başka bir şey değil
Ortanızda yatsın 😂
1,498,883 soru
24,483,814 cevap
357,213 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın