+1 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben ikili kahve fincanı aldım eşiyle birlikte içerler artık :) bence öğretmen mutlu olur görünce..

Siz neler aldınız 

15 Cevaplar

+2 oy
(1,317 puan) tarafından

Ben öğretmenim ve hediyeye karşıyım. Alana kabul edene saygım var. Ama en güzeli çocuğun çizdiği bir resim :)

(1,981 puan) tarafından

Ne kadar mutevazisiniz♡ bende cok sacma buluyorum hediye konusunu. Cunku gercekten alan var alamayan var. Diğer cocuklar verirken alamayan ögrenci mahcup oluyor yani ne gerek

(1,317 puan) tarafından

İlk zamanlarim tabi acemiyim bunları düşünemedim çocuklar bana hediye getirdi bir öğrencim getirmediği için çok mahcuptu o kadar konuştum benim için senin yaptığın bir resim çok daha kıymetli diye ama o an çok üzüldü yavrum. O yıldan sonra her veli toplantisinda söylerim benim için resim çizmelerini isterim. 

(54,532 puan) tarafından

her ogretmen sizin gibi olsa keske

(1,317 puan) tarafından

Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum 

-Reklam-
+2 oy
(2,064 puan) tarafından

Henüz eğitim gören çocuğum yok. İlerde okula başladığında öğretmenine hediye almayı düşünmüyorum. 

tarafından

Neden 

(2,064 puan) tarafından

Neden alayım? 

+1 oy
(16,264 puan) tarafından

Kizimin ogretmenine bir termos aldik karacada indirim vardi hosuma gitti. Kendim de derste baska bir markaninkini kullaniyorum cunku bardak yasak😅 calistigim okul esimin mezun oldugu lise dunya tatlisi bir ogretmeni var ona da niyetim fincan almak bu yil emekli oluyor cok hos bir hanim.

tarafından
+1

Aa ne guzell iyi yapmışsınız güle güle kullansin

+1 oy
(396 puan) tarafından

Bizde ikili fincan aldık inşallah bizimkide beğenir

+1 oy
(828 puan) tarafından

Biz sınıfça ortak 10 Veli bu takımı ve pasta aldık digerleride ayrı alacak

image

(6,533 puan) tarafından

Çok güzel 

(265 puan) tarafından

Porselen se iyi. Sermaikse begenmeyebilir. Ay çünkü ben seramik almıştım modelini beğendim diye. Çizik kırık her halt oldu... Birdah aseramike eliminuzatmiyorun . Modeli güzel bununda

(828 puan) tarafından

Evet porselen şükür kırık vs gelmedi bizde korktuk ama sınıf buna karar verince aldık bakalim

+1 oy
(82 puan) tarafından

Ben radyo aldım abes mi bilmem 

(1,317 puan) tarafından

Güzel bence farklı 

0 oy
(1,142 puan) tarafından

Bizde ikili bardak aldik altinda bambu tepsisi ile

0 oy
(2,717 puan) tarafından

image

Öğretmenimiz böyle söyleyince bimden küçük bir çiçek aldık:-)

tarafından

İyi yaptınız canım bizim ogretmen böyle birşey yazmadi heralde istiyor ona birşey almamızı :))

0 oy
(2,841 puan) tarafından

Oğlumun birine uzeri yazılı kalem seti aldık 

Biriinide fincan takımı ve eşarp aldık 

0 oy
(12,463 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bunu aldık anaokulu öğretmenimize.

image çocuk atölyesindeki öğretmenlerimize de Şok a öğretmenler günü için çiçek geliyordu onlardan aldık bugün verdik çok mutlu oldular 

tarafından

AA evet gördüm güzelmiş 

0 oy
(2,732 puan) tarafından

3 eğitmenimize ortak hediyeyi aldım resimli ve isimli kupa ayrıca beyaz altın kolye spor takım ve  scooter aldım

tarafından

Ooo ne guzell 

0 oy
(5,872 puan) tarafından

Biz de bi hediye kutusu yaptık sınıfça içinde ikili fincan da var.

tarafından

Bence herkesin hediyesi ayrı olmalı ya 

0 oy
(2,959 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kendi öğretmenine fincan seti aldım .

Değerler eğitimi öğretmeni ve ordaki yardımcı yemek yapan ablaya çay fincanı aldım bende ikili.

Yarında ogretminne çiçek alicam 

Belki öbür ikisinede alırım ona yarın karar vericm 

Çıkışta oğlumu almaya gidince hediyelerni verebilicm

tarafından

İyi yaptın canım benim oğlum anasınıfı öğrencisi bir tane öğretmeni var sadece 

(2,959 puan) tarafından

Benimkide kreş bir keni öğretmeni var bide kuran değerler egitimi diye kuran öğreten bi hocamz var 

Bide yardimci olan tuvalet yemek yapan kadına işte almak saçma geldi aslında asciya kadar sonuçta maas alıyorlar herkesin işi tek öğretmene yeterdi bence ama aldım artık 😀

0 oy
(875 puan) tarafından

Biz sadece çiçek aldık 

0 oy
(2,542 puan) tarafından

Biz sınıfca para toplayıp mavi orkide ve kıyafet aldık inşallah beğenir aslında daha fazlasını hskediyor gercekten cok iyi bir öğretmene denk geldik 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,035 göst.
21 Kasım 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pisupisu (1,506 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 250 göst.
23 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Asibel (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
0 oy
24 cevap 866 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Minimal_panik (2,344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,866 soru

24,468,412 cevap

355,013 kullanıcı

...