Ben ikili kahve fincanı aldım eşiyle birlikte içerler artık :) bence öğretmen mutlu olur görünce..
Siz neler aldınız
Ben öğretmenim ve hediyeye karşıyım. Alana kabul edene saygım var. Ama en güzeli çocuğun çizdiği bir resim :)
Ne kadar mutevazisiniz♡ bende cok sacma buluyorum hediye konusunu. Cunku gercekten alan var alamayan var. Diğer cocuklar verirken alamayan ögrenci mahcup oluyor yani ne gerek
İlk zamanlarim tabi acemiyim bunları düşünemedim çocuklar bana hediye getirdi bir öğrencim getirmediği için çok mahcuptu o kadar konuştum benim için senin yaptığın bir resim çok daha kıymetli diye ama o an çok üzüldü yavrum. O yıldan sonra her veli toplantisinda söylerim benim için resim çizmelerini isterim.
her ogretmen sizin gibi olsa keske
Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum
Henüz eğitim gören çocuğum yok. İlerde okula başladığında öğretmenine hediye almayı düşünmüyorum.
Neden
Neden alayım?
Kizimin ogretmenine bir termos aldik karacada indirim vardi hosuma gitti. Kendim de derste baska bir markaninkini kullaniyorum cunku bardak yasak😅 calistigim okul esimin mezun oldugu lise dunya tatlisi bir ogretmeni var ona da niyetim fincan almak bu yil emekli oluyor cok hos bir hanim.
Aa ne guzell iyi yapmışsınız güle güle kullansin
Bizde ikili fincan aldık inşallah bizimkide beğenir
Biz sınıfça ortak 10 Veli bu takımı ve pasta aldık digerleride ayrı alacak
Çok güzel
Porselen se iyi. Sermaikse begenmeyebilir. Ay çünkü ben seramik almıştım modelini beğendim diye. Çizik kırık her halt oldu... Birdah aseramike eliminuzatmiyorun . Modeli güzel bununda
Evet porselen şükür kırık vs gelmedi bizde korktuk ama sınıf buna karar verince aldık bakalim
Ben radyo aldım abes mi bilmem
Güzel bence farklı
Bizde ikili bardak aldik altinda bambu tepsisi ile
Öğretmenimiz böyle söyleyince bimden küçük bir çiçek aldık:-)
İyi yaptınız canım bizim ogretmen böyle birşey yazmadi heralde istiyor ona birşey almamızı :))
Oğlumun birine uzeri yazılı kalem seti aldık
Biriinide fincan takımı ve eşarp aldık
Bunu aldık anaokulu öğretmenimize.
çocuk atölyesindeki öğretmenlerimize de Şok a öğretmenler günü için çiçek geliyordu onlardan aldık bugün verdik çok mutlu oldular
AA evet gördüm güzelmiş
3 eğitmenimize ortak hediyeyi aldım resimli ve isimli kupa ayrıca beyaz altın kolye spor takım ve scooter aldım
Ooo ne guzell
Biz de bi hediye kutusu yaptık sınıfça içinde ikili fincan da var.
Bence herkesin hediyesi ayrı olmalı ya
Kendi öğretmenine fincan seti aldım .
Değerler eğitimi öğretmeni ve ordaki yardımcı yemek yapan ablaya çay fincanı aldım bende ikili.
Yarında ogretminne çiçek alicam
Belki öbür ikisinede alırım ona yarın karar vericm
Çıkışta oğlumu almaya gidince hediyelerni verebilicm
İyi yaptın canım benim oğlum anasınıfı öğrencisi bir tane öğretmeni var sadece
Benimkide kreş bir keni öğretmeni var bide kuran değerler egitimi diye kuran öğreten bi hocamz var
Bide yardimci olan tuvalet yemek yapan kadına işte almak saçma geldi aslında asciya kadar sonuçta maas alıyorlar herkesin işi tek öğretmene yeterdi bence ama aldım artık 😀
Biz sadece çiçek aldık
Biz sınıfca para toplayıp mavi orkide ve kıyafet aldık inşallah beğenir aslında daha fazlasını hskediyor gercekten cok iyi bir öğretmene denk geldik
1,497,866 soru
24,468,412 cevap
355,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın