Size akıl danısacagim oğlumun geçen sene gittiği anaokuluna göndereyim degişiklik olmasın dedim geçen sene ki ögretmenden memnun değildik şansımıza yine o cıktı oğlum hareketli bi çocuk çocuğum melek demiyorum ama ögretmen resmen oğlumu ıstemıyo arkadaşlarıyla oynarken yada etknlıgı kısa tuttugu için aslnda aynı ögretmen iyi değil beni dinlemiyor diye şikayet ediyodu sürekli Oğlumlada konuşuyorum neyse dişinden dolayı da 1 aydır okula gidemedi bir kez olsn mesaj atmadı değiştirmek istiyorum olur mı baska okula aldrsam
Geçen sene okul yada sınıf değiştirmemeniz hataydı
Kesinlkle oglum bi aydır okula gelmiyor bi msj atmadı çgretmnler gününü de kutlamadım
Sınıfını değiştirmeyi dene önce. Anaokulunda o kadarda zor değil sınıf değiştirme. Yani okuldan memnunsan sınıfını değiştir. Bizim öğretmen hemen arardı gelmeyince hasta mı diye. Tabi her öğretmen aramaz ama yinede bu kadar uzun süre gelmeyen çocuğu merak etmesi gerekir.
Kesinilkle bir ay koca 1 ay 5 yas grup tek o hoca varmış
Bu nasıl öğretmen benimkiler ikinci gün gelmedi mi hemen ararım ne oldu diye. Değiştirin bence
5 yas grubu tek bu varmiş ıkı okulla görustum biri dolu diyo diğeri ise sabah 7 öglen 12 diyo tek o uygın oda çocuk nasıl gitsin 15 dk uzaklkta zaten
Benim oğlum bu sene değişti hem okulu hem ogretmeni bu öğretmen hep şikayet ediyor bikac gün gitmese buda aramıyor
Ne yapmayı dusunuyosnz
Değiştir bence. Yazık 1 aydır bir öğrenci okula gitmeyecek ve öğretmen neden gitmediğini sormayacak öyle mi. Öyle ise zaten sınıfta hiç ilgilenmiyordhr senin çocuğunla.
Asker esleri sayfasında abartıyosn sorumlu veli olsan sen bilgi verirdin demişker
Ara tatili ödevini sordm okula ugrayın alın dedi sormadı her gun şikayet etmesi yıldırdı pturdum aglıyorm ben düzgün bi okula verseydm benim yüzümden
Valla normal değil bacım. 1 ay bı çocuk merak edilmez mi. Yazık. Sorumlu velilikle ne alakası varm belki sen de ölmüşsün haber veremiyorsun. . Öğretmen sormalı. 1 ay 1 ay az zaman mi. İnsan sokaktaki kediyi görmeyince aklına geliyo ya noldu acaba diye. Değil ki öğrenci.
Öğrenciler ogretmenlerin okulda çocukları gibi olur. 1 gün değil 2 gün değil. Merak edilmez mi
Bide ameliyat cıkısı durum yaptım
Kalbi kurumus öğretmenin gerçekten.
1,487,644 soru
24,318,877 cevap
345,219 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın