Merhaba hanımlar bilgisi olanlara bir sorum olacaktı
Yüzümde yanak bölgemde rahatsız olduğum bir ben var bunu aldırmaya karar verdim fakat hangi bölüme randevu alacağımı bilmiyorum
Şehir hastanesine gideceğim hangi bölümden almam gerekiyor genel cerrahiye alsam doğru olur mu
Ben geçen ay aldırdım özelde. Cildiye doktoruna gittim
Genel cerrahi veya plastik cerrahi. Plastik cerrahi bir ihtimal ücret çıkarabilir estetik olduğu için
annem gecen gun yaktirmis benlerini yuzundeki . hic haberim yok anaaa bi bakdim bensiz. oyle siyahda degildi ten rengi gibiydi aslinda
Evet canım öyle oluyor, kazıyıp alıyorlar işte
Genel cerrahiye aldım ücret çıkarması sorun değil yeterki düzgünce alınsın
plastik diye biliyorum. eşim geçen yağ bezesi gibi bir şey aldırdı, sonradan oluşmuştu
Randevu aramaya baktım plastik cerrahi yoktu bende genel cerrahiye aldım
eşim cildiyeye gitmişti başta sonra onlar konsültasyon yazmıştı öyle gitti. genel cerrah da alır büyük ihtimalle
Ben daha önce devlet hastanesinde plastik cerrahi doktoruna aldırmıştim
Plastik cerrahi yoktu genele aldım mecbur inşallan ilgilenir doktor
Genel cerrahi doktoruna randevu alıp gittim sormaya diye, adam bir baktım kalktı hadi alalım dedi amelıyathaneye goturdu kesti aldı 😂
Ayy o kadarda korkutucu olur kız nasıl kesti beni eritiyorlar diye biliyorum birşeyle
İz falan kaldı mı benm yüzümde etli ben yok siyah kahverengi tonlarında var onlarida alır mı ama iz istemyrm yâda lazer gibi
Plastik cerrahisi yer yok demişsiniz yok zaten randevusu zor bir bölüm babamda aldirdi beynini plastik cerrah yapti
İki yıl önce ben de aldırdım. Plastik cerrahide aldırdım. Gayet de güzel oldu keşke daha önce yapsaydım diyorum
İz kaldı mı cnm benm yüzümde hep normal kahverengi ve siyah ton renginde dolu onları iz kalmadan alıyor mu
Benim ameliyat ile alındı şu anda hiç iz yok
Size tavsiyem güzellik merkezi falan oralarda almayın plastik cerrah bu konuda çok iyi ve güvenilir. Ben çok memnun kaldım hiçbir iz sıkıntı da çıkmadı çok şükür . Devlet hastanesi beni 6-7 ay oyaladı en son özel bir hastanede aldırdım. İki büyük beni 10 dakikada alıp eve gönderdi beni
Etli ben mi kahverengi siyah nokta gibi olanlar mi benim yüzümde kahverengi siyah tonlarda benler var etli değil onları özel hastane lazerle alabiliyor mu yada yapabiliyor mu özel cildiye için fiş kesiyrsn para veryrsn o parayı dedim Vermeden hastaneyi arasam bilgi alsam oluyor mu cildiye için ne kadara yaptılar cnm senin toplam anlaturmsn tam
Resim attım bak istersen. Siyah etli iki tane büyük vardı yüzümde. İki veya üç yıl önceydi . İkisi toplam 2 bin 500 liraya aldırdım
Babam dermatoloji bölümünde aldirmisti
Kiz kardeşim güzellik merkezinde yaktirdi
Benin üzerine İL-33 sür 3 gün su değdirme kuruyup dökülüyor iz kalmıyor etine değdirme yakabilir
Nerden alabiliriz o nedir
Eczaneden internetten alabilirsin siğil ve benler için solüsyon
Normal siyah kahverengi nokta gibi olanları içinde kullanilyr mu cnm etli ben gibi değil normal benler
Evet kullanılır
Ben genel cerrahlar aldırdım. Gidiyordun muayene olup kan veriyorsun. Sana ameliyat günü veriyor. Bir kaç kagit veriyor onalrida yanında goturmen gerekiyor. Sonra ameliyathane ye gidiyorsun üzerindeki herdeyi çıkarıyorsun.alqvakalri bölgeye iki tane iğne yapıyor.
Bak canım benim iki tane böyle büyük siyah benim vardı. Aldıktan sonra patolojye gönderdi 20 gün sonra sonuç çıkıyor iyi huylu mu kötü huylu mu diye
İz kaldı mı acaba
Hayır hiç iz yok
Ben bır kaç ay önce plastik cerahtan para almadan yaptılar
Etli ben mi normal benler mi cnm iz falan kaldı mı birde direk önlük giydirip ameliyata mi gidyrsn oturduğun yerde aletlerle yapyrlar mi
Et benıydı çok dıkkatlı bakarsan dıkıs ızı var hemen aldılar bır odaya onluk takdılar üstümü degısmedım yüzüme örtü örttüler pek gormedım uyusturlar alınacak yerı dıkerken hıssettım yarım saat bile surmedı diyebilirim
1,488,166 soru
24,326,263 cevap
345,503 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın