Kizlar beyazlilara ne döktüm ne yikadiysam artık sararmalari grilesmeleri yok edemiyordum en pahalısindan en ucuzuna herşeyi denedim olmadı daha dün perdemi yıkadım ama sarilik gitmemisti temiz ama sarı olmuştu sosyal medyada soda ve Arap sabunu ikilisine denk geldim onlarla ıslatıp yıkadım Allah'ım çok şükür kar gibi oldular yatak carsafim sararmisti oda beyaz oldu belki ben geç kaldım görmedim temizlik yapmayı seven biriyim ama beyaz olmayınca üzülüyordum heleki o bez kurulamadan silinen Allah'ım 4 çocukla hayatım kolaylasti
Benim 2 yıldır kullandıgım favori yöntemim sadece beyaz renk çamaşırlarda değil yağlı kirli dolaplarda muhteşem işler başarıyor duvarlaroda mis gibi yapıyor davlumbaz filtresini her ay bu karışımla temizliyorum yağ tutmuyor
Yok dolaplara ihtiyaç duymuyorum şükür devamlı düzenli silince yağ kalmıyor sadece beyazlilardan muzdariptim oda çözüldü allahtan
Filtreyi nasıl koyuyorsunuz
Bu karişımın olduğu büyük bi leğene 5 dk bekletiyorum sonra hafif telliyorum
Teşekkürler.kaynar su koyuyormusun
Evet kaynar su ilave edıyorum
Bende kısa bir süre önce keşfettim. Hatta burdan İdil yazmıştı mutfak dolapları siliyorum diye . Ondan sonra kullandım çokta memnunum:-)
Onun öncesinde de başka arkadaş perde için soda demişti. hatırlamıyorum kimdi.
sadece soda kullandım memnun da kaldım.
E et bugün perdemi de yıkadım parladı bende bu hafta keşfettim keşke önce bilseydim okadar ilaca para verdim ki anlatamam
Çok iyi yapmışsın bende eşimin yattığı yastık kılıfları sararıyordu hep bu yöntemi kullanırım bembeyaz çıkarlar altı kararmış beyaz çoraplar çok iyi bir yöntem 👍🏻
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim ☺️
Rica ederim 🤗
Ben Arap sabunu ve Beyaz sirke ile temizliğe gittiğim evde tanıştım hep derlerdi aman sirke leş gibi kokar derdim kiiii deneyene kadar şimdi yüzey temizleyici bile almıyorum favori ikilim
Onlar kendilerini zehirlemeye devam etsin 😂 benim mutfak duvarlarım çok yağlanıyor diğerleri de leke bırakıyordu çıkarmaması cabası.Bu ikili duvarlarımı bile kurtardı
Camları bile Beyaz sirke ile sildiriyorlar
Nasıl yani nasıl yapıyorsun tam olarak karışım
Kıyafet miktarına göre değişiyor intagram kullanıyorsan sayfa paylaşayım canım orda harika tarifler var
Sayfayı paylaşır mısınn
İlk kez duydum gerçekten işe yarıyor mu bende denemeliyim hemen temizlik benim hayatım olmuş nasılsa
Valla bende işe yaradı coooook memnun kaldim
Tamam canım teşekkür ederim mutlaka deniycem
Canım soda derken nasıl soda yani maden suyu mu
Yok hayır çamaşır sodasi canım toz olan
1,497,947 soru
24,469,807 cevap
355,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın