+1 oy
278 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (835 puan) tarafından

Kizlar beyazlilara ne döktüm ne yikadiysam artık sararmalari grilesmeleri yok edemiyordum en pahalısindan en ucuzuna herşeyi denedim olmadı daha dün perdemi yıkadım ama sarilik gitmemisti temiz ama sarı olmuştu sosyal medyada soda ve Arap sabunu ikilisine denk geldim onlarla ıslatıp yıkadım Allah'ım çok şükür kar gibi oldular yatak carsafim sararmisti oda beyaz oldu belki ben geç kaldım görmedim temizlik yapmayı seven biriyim ama beyaz olmayınca üzülüyordum heleki o bez kurulamadan silinen Allah'ım 4 çocukla hayatım kolaylasti

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,742 puan) tarafından

Benim 2 yıldır kullandıgım favori yöntemim sadece beyaz renk çamaşırlarda değil yağlı kirli dolaplarda muhteşem işler başarıyor duvarlaroda mis gibi yapıyor davlumbaz filtresini her ay bu karışımla temizliyorum yağ tutmuyor

(835 puan) tarafından

Yok dolaplara ihtiyaç duymuyorum şükür devamlı düzenli silince yağ kalmıyor sadece beyazlilardan muzdariptim oda çözüldü allahtan

(3,638 puan) tarafından

Filtreyi nasıl koyuyorsunuz 

(2,742 puan) tarafından

Bu karişımın olduğu büyük bi leğene 5 dk bekletiyorum sonra hafif telliyorum

(3,638 puan) tarafından

Teşekkürler.kaynar su koyuyormusun

(2,742 puan) tarafından

Evet kaynar su ilave edıyorum

-Reklam-
0 oy
(2,717 puan) tarafından

Bende kısa bir süre önce keşfettim. Hatta burdan İdil yazmıştı mutfak dolapları siliyorum diye . Ondan sonra kullandım çokta memnunum:-)

Onun öncesinde de başka arkadaş perde için soda demişti. hatırlamıyorum kimdi.

sadece soda kullandım memnun da kaldım.

(835 puan) tarafından

E et bugün perdemi de yıkadım parladı  bende bu hafta keşfettim keşke önce bilseydim okadar ilaca para verdim ki anlatamam

0 oy
(175 puan) tarafından

Çok iyi yapmışsın bende eşimin yattığı yastık kılıfları sararıyordu hep bu yöntemi kullanırım bembeyaz çıkarlar altı kararmış beyaz çoraplar çok iyi bir yöntem 👍🏻

(16,450 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim deneyeceğim ☺️

(175 puan) tarafından

Rica ederim 🤗

tarafından

Ben Arap sabunu ve Beyaz sirke ile temizliğe gittiğim evde tanıştım hep derlerdi aman sirke leş gibi kokar derdim kiiii deneyene kadar şimdi yüzey temizleyici bile almıyorum favori ikilim 

(175 puan) tarafından

Onlar kendilerini zehirlemeye devam etsin 😂 benim mutfak duvarlarım çok yağlanıyor diğerleri de leke bırakıyordu çıkarmaması cabası.Bu ikili duvarlarımı bile kurtardı 

tarafından

Camları bile Beyaz sirke ile sildiriyorlar

0 oy
(82 puan) tarafından

Nasıl yani nasıl yapıyorsun tam olarak karışım 

(835 puan) tarafından

Kıyafet miktarına göre değişiyor intagram kullanıyorsan sayfa paylaşayım canım orda harika tarifler var 

(844 puan) tarafından

Sayfayı paylaşır mısınn 

0 oy
(124 puan) tarafından

İlk kez duydum gerçekten işe yarıyor mu bende denemeliyim hemen temizlik benim hayatım olmuş nasılsa 

(835 puan) tarafından

Valla bende işe yaradı coooook memnun kaldim

(124 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim mutlaka deniycem

0 oy
(4,931 puan) tarafından

Canım soda derken nasıl soda yani maden suyu mu 

(835 puan) tarafından

Yok hayır çamaşır sodasi canım toz olan

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 372 göst.