Kzlar çocuğuma şurup verdim en son 12 .50 de verdim şuan ateşi 37.1 uyusam olur mu ki kaç dakika sonra uyanmaliyim ya yada hiç uyumasam mı ne kaadr sürede ateşini olceyom
37.1 ateşten sayılmıyor özellikle alından ölçüm değilde kulak içi ve koltuk altını baz alın sizi yanıltmasın uyandıkça ölçün çıkarsa kıyafet çıkarın dolven verebilirsiniz 30 dk bekleyin düşmezse ılık duş aldırın tekrar düşmedi dönüşümlü calpol verebiliyorsunuz tabi kendinizde araştırın bi
Canm atesi 38.1 olmuştu gttik doktora hastaymış ilaç verdiler bir kaç saat oldu acilden geleli şimdi ilacla düştü yani ama sabahtan beri yükseliyor diye uyUmaktan korkuyorum iburamin zero ve tylol verdik
Bnde yaşadım 38.8 e kadar çıkıyoe dikkat etmek lazım soğuk almış demekki başına koltuk altına bileklerine ıslak bez koyun isterseniz veya varsa ateş düşürücü bantlar 8 saate kadar dayanıyor en azından faydası olur
Ateşini hangi ateş ölçerler olctugunuz de önemli burda temassız ise biraz daha bekletip öyle yatın üzerini açık bırakın çocuğun olmadı alarm kur uyan kontrol et çünkü hiç uyuyamamak olmaz elbette bu defa da uyku ağırlasacak uyuya kalırsanız da uyanmaya bilirsiniz çok geçmiş olsun
Valla bende anlamadım benim kızım o zaman koltuk altı 39 çıkıyordu endişelenme böyle böyle demişti doktorlara bile güven olmuyor gerçekten
Kızımında bu gece aniden ateşi çıktı ya ilk defa normalde kendini belli eder bu defa tesadüf gördüm temassız ile baktım 40. 5 şok oldum hemen serin odaya alıp ilaç verdim düştü çok şükür Allah yardımcımız olsun inşallah sizin durum ne oldu ateşi düştü mü
Evet normalde temaslı olanlar daha doğru sonuç verir. Temassızlar bu alından ölçerler falan oda sıcaklığını falanda göz önünde bulunduruyorlar. O yüzden kulaktan yada koltukaltı olanlar daha sağlıklı ölçüm yaparlar
Valla bacım doktorlara inanalım mi inanmayalim diye kafa karisiyor artık. Bana temassız ile ölçüm yap dedi diye gidip temassız da aldım
Ben ebebekte çalıştım canım 9 sene. Firmalardan hep gelip eğitim verirlerdi bize. Markaların bile söylendiği bu hep temassızlar oda sıcaklıgınıda göz önünde bulundurur
Teşekkür ederim canım birşey daha öğrenmiş olduk zaten gece çocuğumun ateşi 40.5 olması imkansızdı
Saat başı kontrol et canım
1,488,904 soru
24,336,888 cevap
345,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın