0 oy
140 göst.
önce Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından

4 yaşında kızım aşırı zayıf bişey yemiyodu ayın dördünde doktora götürdüm aşırı demir eksikliği dedi ferro housman diye bir ilac verdi kan ilaci tek gün vrdm o günden bugüne sürekli gazı var karın ağrısı kabızlığı geçmiyor ilaci tek gün verdm artk vermdm evde ne yapabilirim ayın besinde randvu aldm gene götürmek için 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,857 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Apandisit olmasın iyice baktirin

önce (284 puan) tarafından

Yirmi gündr böyle sürekli doğum yapan kadınlar gibi birden kendini yerden yere vuruyor başı sıcak oluyor çok biraz duruyor gene kabusm oldu artık ne yapacağımı şaşırdım 

önce (1,857 puan) tarafından

Baktır canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,251 puan) tarafından

Bir acile goturseniz en azından bir yol bulurlar çok geçmiş olsun 

Hemen hemen her gece götürüyorm lavman verip gönderiyorlar ilacı kestiler o kadar 

+1 oy
önce (7 puan) tarafından

Gastroentereloji bölümüne bir götürün. Çok geçmiş olsun. Evde kuru kayısı var ise kaynatıp suyunu içirin veya hazır kayısı suyu içsin gaz ve kabızlığa iyi gelir . Armut da yiyebilir o da iyi kabızlık için 

+1 oy
önce (394 puan) tarafından

Kan ilacı kabız yapar, bende asla kullanamam o yüzden iğne veriyorlar sen ne yapabılırsın

Tahin yedir bol bol

Kuru üzüm, kuru kayısı

Yulaflı şeyler verebılırsın, yulaflı tost yapardım ben hıc anlamazdı

Yogurt olur 

Normal ekmek asla verme daha da kabız yapar, muz verme 

Ben köyde kaliyorm eşim yanımda değil o saydığın hiç bir şey yok bende abla sadece yoğurt var hiç bir şey yemiyor icmiyor kendini yerden yere vuruyor birazck duruyor gene ben çok kötüyüm ağlamaktan ölüyorm ben neden ağlıyorm bilmiyorm 

+1 oy
önce (4,275 puan) tarafından

Demir ilacının meyve suyu tarzında olanı var biz onu kullanıyoruz. 30 tane çıkıyor, tozu bardağı dökünce üzerine su döküp meyve suyu gibi içebilir. Aç karnına olmasına dikkat edin, yemekten 1 saat önce olsun. Et yumurta vermeden 2 saat önce olsun bu ilaç. Bir de ilacı verirken, C vitamini olacak meyvelerle birlikte verin. Çekirdekli kuru üzüm de iyi ama kızım yemediği için kuru üzüm tozu aldık yoğurda 1 çay kaşığı ekleyip veriyorum. Ete ağırlık verin, kızım et yemediği için demiri düşük, sizin ki seviyorsa etle daha çabuk yükseltirsiniz. Kırmızı et olacak ama. 

Bu arada demir ilacından sonra mutlaka dişlerini fırçalayın, yoksa dişlerde kararma yapar. 

Değerleri yükseldikçe de iştahı artıp kilo alacaktır. 

İsmi ne reçetesiz alınır mı 

image

Alınır tabii buraz pahalı olur. Sağlık ocağında yazdırabilirsiniz, ama elinizde o ilaç olduğu için yazmazlar

O maddiyat varya hayatımın içine etmis yemin ederim 

image

4 yaş Uygun mu

Dr muz çok iyidir yaşına kilosuna uygun verdi. Kaldı ki 30 lu bitirip, tekrar aldık. Sorun da yaşamadık 

0 oy
önce (15,769 puan) tarafından

Derya canim microfer sidefer gibi ilaclar daha az sorun cikariyor kan ilaci maalesef kabiz yapiyor. Kizin icin de lifli beslenme lazim sebze agirlikli beslenme biraz kuru kayisi alabilrisen suyun icine at beklesin soguyunca suyu icip kayisiyi yesin kabiz olmaz en azindan gaz icin de kimyon cayi biraz versen rahatlatir

Hiç kayısı yok kimyon da yok çarşıya gidebilirsem alicm ben ne yapicm abla kendini yerden yere vuruyor ebn çok kötü etkileniyorm yakınımda çevremde de kimse yok ikimizde yemiyoruz içmiyoruz hep başında bekliyorm

Canim benim ya sicak sekerli su ver annem kucukken verirdi canim biraz iyi gelirdi. Gaz masaji var bak internette bebeklere yapariz ya ondan yap. İnsallah iyi olur hemen sen saglam dur ama cocuk anne kotuyse daha kotu olur. Merkezde olsan ben alir yollarim sana kayisi yulaf kimyon koye getirmez ki markete servisi

Yemin ederim artk o kadar yorgunum ki abla hayatla mücadele etmekten çok kötü pskljik sorunların var kzimda bir yandan abla röntgen çekiyor acil sürekli gaz diyor apandist olmasn olsa çıkar mı röntgen de

Onu anlarlar canim kusmasi var mi bagirsak dugumu icin ultrason baksalar bi

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Onun sevdiği şeyleri verebilirsin yemek olarak onun istediği 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 62 göst.
30 Mart 2025 Diğer kategorisinde Beyza2er (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy