0 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından

Uyku düzeni olustrmak istiyorum şuan erken tabide sizler ne zaman basladiniz akşamları en azndan gece uykusunu aynı saat aralıklarında yapmak istiyorum kaçıncı ayda baslamaliyim

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,438 puan) tarafından

Kaç aylık bebeğiniz? 5. Aydan önce düzen pek olmuyor çünkü 4.ay uyku gerilemesi fena vuruyor 

-Reklam-
0 oy
önce (136 puan) tarafından

Şurada durayim ben.

0 oy
önce (2,107 puan) tarafından

4.ayda rutin oluşturmaya başladım uyku gerilemesi ve diş dönemleri tabi düzenimiz şaştı ama aynı şekilde devam ettim o aydan beri akşam 9da yatar sabah 7 8 gibi kalkar öğlen uykusunu 14.30da bitirir artık 

0 oy
önce (7,409 puan) tarafından

5-6 aydan önce düzen beklemek çok zor. Ben pek kasmadım aman uyumazsa uyumasın dedim saldım kendi haline. 3 aylıkken falan uzun uykuları başlamıştı. Özel durumu yoksa 5-6 aydan sonra başlanabilir eğitime 

0 oy
önce (427 puan) tarafından

Ben kızım henüz doğmadan başladım ilk yaptığım şey sallanmayan bir beşik almak. Desteksiz uyutmaya çalıştım .3  4 aylıkken bile yatağına koydum yanına uyku arkadaşını bıraktım iyi geceler diyip biraz nini okuyup odadan çıkıyordum . Öyle öyle kendi kendine uyuyordu . Ağladığı zaman elbet yanına tekrar gittim aynı şeyleri tekrarladım odadan çıktım . Şuan 2 yaşında uyku konusunda hiç bi zaman sorun yaşamadım yatağına koyup iyi geceler diyip çıkıyordum kendisi uyuyor. 1 yaşındayken akşam 10 gibi yatırıyordum ertesi gün 10 11 de kalkıyordu . Şimdi yine aynı 10 da yatıyor 9 10 gibi kalkıyor . 

önce (60 puan) tarafından

Ne güzel ya maşallah valla bu şekilde yapanlara helal olsun bz sallamaya şimdiden alistirdik oda  gaz sancisindan sallanmak iyi geliyormus 

önce (427 puan) tarafından

Ben sallanan beşik alsaydım bende biliyordum sallayacağımı çünkü çocuğu rahatlatıyor bilerek almadım zaten ayağımda da sallayamazdım benim ayaklarım iki sallayınca hemen uyuşuyordu 😅 dönem dönem elbet değişkenlik gösteriyor atak haftaları diş çıkarma dönemi ama rutinden şaşmamak lazım . Bazen yatağına koyup döndüğümde 20 kez geri götürüp yatağına koyduğumu biliyorum. Böyle böyle alışıyor işte . 

önce (60 puan) tarafından

İşte oda sabır işi vala helal olsun ben çok sabırsızim bı an önce herşeyi olsun istiyorum😆

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 202 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
9 cevap 464 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,559 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,210 soru

24,326,902 cevap

345,527 kullanıcı

...