Kızlar 6 yılık evliyim bekarken hep calisrdim annem.bma doğru düzgün çeyiz yapmadı sokaklar da dolaşan zucaciyeci kamyonda satılıyor ya. Hani ondan aldı bunlar hep yapsityor Granit tencerem hiç yok pilavlık tencerem hiç yok dibi tutuyor iki tane a 101 de aldım tavayı terndyoldan aldım.a 101 de aldın granit olan hepsi dibi kalkti hep yapisyor okdr dikkatli kulanmama rağmen kendime evdizden taksitli tencere tava düdüklü tencerem bile yok annem iki kişilik almıştı bozuldu gtti kemik bile kaynatamiyorum içinde hepsini Alaçam dyorum ama hangi marka granit hangisi iyi hangisi aldysak elimde kaldi hep
Benim Çelik tencere seti var. Gülsan marka. Annannemler zamanında almışlar. 1810 Çelik alırsan kalın tabanlı iyi olur. Ben memnunum kalitesinden gülsanın. Bir de Emsan marka küçük 3 ki tencere setim var. Onları çok kullanıyorum. Granit set almadım. Sadece 26 cm Korkmaz marka granit tencere aldım. 7 yıl oldu kullanali. Haftada en az 3 kez kullanırım. Maşallah bir cizigi bile yok. Ama kullanımına dikkat ederim. Makineye atmam. Tahta kaşık kullanırım hep. Granitte sete gerek yok bence.
1,487,610 soru
24,318,526 cevap
345,199 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın