0 oy
268 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (943 puan) tarafından

Kızlar 5 gündür hapşırık su gibi burun akıntısi baş ağrısı birde boğazda agri başladı doktora gittim film çekti hem sinüzit var dedi hemde akciğerde enfeksiyon görünüyor dedi ama benim daha öksürüğum yada hiriltim yok. Hiç başıma da gelmedi çok korkuyorum tedirgin oldum. 10 gün sonra kontrole gidicem ama MOXAİ ANTİBİYOTİK VE MULTİCOLD EVERSAN tablet yazdı. Geçer mi ya çok korkuyorum acaba antiviral bir ilaç mi kullanmak daha mantıklı sağlık ocağı antiviral virüs için ilaç yazdı göğüs dokrorum da Moxai antibiyotik yazdı. Çok tedirgin oldum sağlıklı düşünemiyorum şuanda 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben oldum ikili antibiyotik kullandım öyle geçti doktor yatırmak istedi ama küçük çocuklar var diye istemedim biraz zorlu geçti benim öncesinde kulak Burun Boğaz a gittim orada da antibiyotik verdi gecmeyince göğüs hastalıklarına gittim öyle anlaşıldı zatürre olduğum  ilaçlarını kullan geçer inşallah çok geçmiş olsun 

(943 puan) tarafından

Böyle nefes alırken bir şey hissediyormuydunuz yada oksururken göğüste baskı hissediyormuydunuz ben çok korkuyorum ya benimde kulaklarım tıkandı bugün başladım daha kullanmaya günde bir tane vermiş benim de biraz göğsümde baskı var gibi sanki oksuruk şuan daha pek yok ara ara oluyor boğaz ağrısı ile gittim.rontgen istedi orda çıktı benimde siz hangi ilacı kullandınız acaba 

tarafından

Aksef 500mg ve erdobil ama sizin belki çok ilerlememiştir korkmayın bu kadar  stres yapmayın 

tarafından

Ben öncesinde de klamoks kullandım o yüzden çok ilerlemeden farkedildi takipte kalın siz doktoru dinleyin geçer inşallah 

(943 puan) tarafından

Bilmiyorum hiç başıma gelmedi korktum biraz ya 

(943 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İnşallah yarına toparlarim. Çok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(943 puan) tarafından

Kızlar yaşayan yok mu başka 

0 oy
(2,182 puan) tarafından

Ben bebekken olmuşum günlerce iğne yemişim penisilin hala da hasta olunca hemen ciğerlerim siser öksürük krizleri gelir baya ağır atlatirim 

Augmentin 1000 lik antibiyotik aferin soğuk algınlığı hapı kullanırım anca atlatirim bunlarla 

Öksürük baya baya artınca hava aliyorum ben çok rahatlatiyor

0 oy
(2,210 puan) tarafından

Bende zaature oldum 1 ay da zor toparladim 8 gün hastanede yattım 

(2,210 puan) tarafından

Annemin belirtileri aynı oda başlangıcındaydi hafif öksürük ses kısıklığı vardı portakal mandalina yani kısaca meyve çok tüketin ben onun çok faydasını gördüm sabah kahvalti da mutlaka taze sıkılmış portakal suyu içtim bol bol meyve yedim benim kızımda öyle çabuk hastalanır aynısını ona da yaptım kışı hastalanmadan geçirdik ben icemedim ama icebilirsen eğer soğan suyu ile balı karıştır iç öksürük ile boğaz ağrısına iyi geliyor 

(943 puan) tarafından

C vitamini aldım onu içiyorum. Modumu düşürdü ya dünden beri sıvı şeyler içiyorum 

(2,210 puan) tarafından

Yok canım hiç modun düşmesin tedavisi var sonuçta benim yanımda bı teyze yatıyordu oda zaature olmuş 85 yaşında o atlattiysa sende atlatırsın ki sen benim durumumu bilsen anlarsın senin ki hafif olduğunu ben nefes alamıyordum öksürmekten uyuyamiyordum öksürdükçe ciğerim çıkacak gibi oluyordu

(943 puan) tarafından

Allah razı olsun sizden içimi ferahlattiniz konuşmak iyi geldi biraz umarım bende atlatirim dedigiginiz gibi. Sizde tekrar yaşamazsınız inşallah 

(2,210 puan) tarafından

Rica ederim ne demek çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
8 cevap 671 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,501 soru

24,517,641 cevap

359,308 kullanıcı

...