0 oy
257 göst.
önce Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından

Kızım anasınıfı okulundan arkadaşının annesiyle tanıştık.beni evine çağırdı dedi gel kahve içeriz sonrası parka götürürüz çocukları. Gitim 3defa aradım açmadı evin yolu bi ara bana gösterdi geçerken.tekefinu acmayinca eve yakindim zaten iki cocugumla baktım kızı çıktı dışarı kapıyı açtı geçtik içeri ayh kb felan dedi saçıyla başıyla uğraşıyordu. Adam akıllı gel otur hg demedi gibime geldi.kahve yaptı bahçe tarafına geç dedi geliyom demedi şekerli mi şekersiz mi.sonraa ayh kb sormadım gibisinden telasliyim birazda dedi. Şimdi yarın bana gelecek aynısı bende yapacam bakalım nasılmış.

Onun tek çocuk bnm iki. Ne kadar telaşlı olabilir dmeseydi illa gel beraber gideriz diye. Gitmezdim bende.  beni cagirmiyorsun kahveye dedi 

O yüzden yarına çağırdım bende 

13 Cevaplar

+3 oy
önce (2,008 puan) tarafından

Belki o an sizin bilmediğiniz bişey olmuştur o yüzden öyle davranmıştır yarınki duruma bakın ona göre karar verin

önce (829 puan) tarafından

Vicdanı duyguları yüksek olanın her zaman pratik zekası da yüksektir👏👏👏

önce (2,008 puan) tarafından

Ön yargılı olmamak lazım hiçbir zaman ne olduğu yada ne olacagı bilinmez sonuçta bu kişiyi detaylı bi şekilde tanımıyor tek bi bilinmez hareketine değil genel olarak karekterine göre karar verilmeli

Katılıyorum aynı fikirdeyim. 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,053 puan) tarafından

Sen daha cömert Güler yüzlü içten davran onun gibi davranmaki utansın sonrada görüşme çok☺️

+1 oy
önce (10,685 puan) tarafından

Kendimi o seviyeye düşürmem adam akıllı ağırlarım ha yine kafam sarmadı birdaha görüşmem  

+1 oy
önce (5,287 puan) tarafından

Telefonu acmadiysa gitmezdim evine. Belki musait degildi, belki baska bir durum vardi, gerek yoktu yani gitmeye bence. Isinmadiysqniz gorusmezsiniz

+1 oy

İnsan kendisine yakışanı yapar canım. Sana geldiğinde kişiliğini tanımaya çalış. Ben çok sakin aklı başında biri iki iken iki tane hiperaktif çocuğuma yetişmeye çalışmaktan bazen ani bir şeyle karşılaşınca panik olmaya başladım. Kimin ne derdi var bilinmez. O yüzden kişiliğini karakterini çözmeye çalış. Sana uymayan biri ise mesafeli davranmaya devam edersin. 

+1 oy
önce (25,570 puan) tarafından

Beni yanlış anlamayın ama üç defa aramışsınız açmamış gitmeniz hata o an müsait olmamış olabilir kötü bir şey yaşamış olabilir çok samimi olmadığınız biri ile davet olsa bile haberleşmeden gidilmez. Kimse de üç kere aranmaz ararsın o müsait olunca sana döner konuşursun ondan sonra gidersin öncesinde ne yaşandı bilmiyoruz ki. 

Beni arkadaşım evine davet etmişti gidecektim o gün eşimle kavga ettik gitmedim sonradan arkadaşım sorduğunda bunu söyleyemeyeceğim için bahane uydurdum belki de alındı gelmek istemedi diye. Ama gerçek sebebin onunla hiç alakası yok aslında 

+1 oy
önce (129 puan) tarafından

Senin hatan baştan telefonu açmadığı halde gitmen olmuş canım. Demek ki işi çıktı vs. diye düşünüp direkt evime giderdim. Ararsa ya da söylerse de ben seni aradım açmadın işin çıktığını düşündüm derdim bundan alınmazdım da açıkcası çünkü gerçekten o an bişi olmuş olabilir yani kendi evime çağırdığımda da ben herkese nasıl davranıyorsam öyle de davranırdım ve bir kere daha çağırırsa seni ya da bundan sonraki davranışına göre hareket edip öyle davranırdım devamında 

0 oy
önce (577 puan) tarafından

Herkes kendine yakışanı yapar yapma bence 

0 oy
önce (4,132 puan) tarafından

Bence sana yakışan şekilde davranmalısın. Baktın sohbeti sarmıyor, yapısı hep bu şekilde, araya yakınlık girmeden mesafe koyarsın. 

önce (171 puan) tarafından

Yani o bana nasıl davrandiysan bende mi aynı şekilde 

Böyle insanlar hep bana hizmet et der gibime geliyor 

önce (4,132 puan) tarafından

Hayır, sen, sana yakışan şekilde ağırla diyorum. Baktın hal hareketleri hoşuna gitmiyor, o zaman da mesafeni koyarsın. 

0 oy
önce (8,344 puan) tarafından

Yani belki o an çok meşguldü belki ama sen samimiyetsizlik hissettiysen bilemem 

Misafir Perver değil gibi önceki de kızımın doğum gününe çağırdı gitik insanın önüne çay koymaya unutuyor ve erinir gibi 

önce (8,344 puan) tarafından

Isınmadıysan bir daha gitmezsin

0 oy
önce (146 puan) tarafından

Senin yerine koyuyorum kendimi kafam uymadiysa davet etmezdim hadi diyelim ettim ben o seviyeye dusmem ama ben davet etmezdim ne derse desin

Sen gel bana dedi kahveye 

Dedim sen gel keşke demeseydim.olmazsa yarın bise uydurayim esimle cikacaz derim napayım ya

önce (146 puan) tarafından

Davet etmissin artik yalsn soyleme belki gercekten o an telasliydi sana soyleyemedigi biseyler vardi bi de senin evinde dene bakalim nasil kafan sararsa gorusursun yine oyleyse bosver gitsin ama ne onun yaptigini yap ne gelmesin diye yalan soyle hem gunaha girme hem o senden gorsun nasil misafir agirlanirmus 

0 oy
önce (196 puan) tarafından

Aynısını yapma aksine daha güzel ağırla ki utansın

0 oy
önce (976 puan) tarafından

Bence hemen yargılama. Kötü bişey yaptığını düşünmedim anlattıklarına göre. Belki tarzı böyledir gerçekten telaslanmistir bilemezsin .Tanı bakalım önce hoşuna gitmezse mesafe koyarsın.

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 347 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Rhmemrllh26. 03 (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 551 göst.
20 Kasım 2025 Diğer kategorisinde albenicukulataolan (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 832 göst.
11 Kasım 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,779 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,487,699 soru

24,319,452 cevap

345,249 kullanıcı

...